Безжични слушалки DOSS ANC BE2

1171

Нов продукт

2 Бройки

77,60 лв

97,00 лв

-20%

DOSS ANC BE2 Безжични слушалки с аудиосинхронизация с технология aptX, Aux-in връзка и 20H за Apple iPhone Samsung и още

Внимание: Последна бройка!

Добави за сравнение

Добавяне към списъка с желания

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Описание на продукта

С осемнадесет години иновации, DOSS остава конкурентоспособна в аудио индустрията като професионалист по целия свят. Ние сме утвърден производител, който развива най-модерната аудио технология, както и притежава изключителни инструменти. В допълнение към създаването на най-съвременната аудио технология, ние се гордеем с това, че осигуряваме удовлетвореност на клиентите. Нашият бизнес модел ни позволява да намалим разходите, които позволяват нашите продукти с високо качество да бъдат предлагани на разумна цена.

Проектиран с подложки за уши, които са изключително удобни за дълги периоди на употреба. Регулируема контурирана лента за глава ви позволява да получите отлична позиция на главата си.

 

Впечатляващ живот на батерията

Bluetooth версия 4.1, неговата технология за ниска мощност и презареждащата се литиево-йонна батерия осигуряват до 20 часа непрекъснато безжично възпроизвеждане на музика, така че не е нужно да се безпокоите за зареждането на слушалките, докато се насочвате към откритите си приключения или към къмпинг.

 

Какво има в кутията

1 x слушалка 1 x 1 м аудио кабел 3,5 мм 1 x кабел за зареждане USB 1 x ръководство за потребителя

 

Разширена съвместимост

Слушалките с Bluetooth могат лесно и бързо да се свързват със смартфони, таблети, телевизори и други Bluetooth устройства в рамките на 33 фута непрекъснат звук от всяко Bluetooth устройство. Удобните настройки за ухото ви позволяват да регулирате силата на звука и да пропускате песните, а вграденият микрофон ви кара да се чувствате свободни ръце.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Безжични слушалки DOSS ANC BE2

Безжични слушалки DOSS ANC BE2

DOSS ANC BE2 Безжични слушалки с аудиосинхронизация с технология aptX, Aux-in връзка и 20H за Apple iPhone Samsung и още

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ