Четка за изправяне на коса Miuphro

1237

Нов продукт

5 Бройки

31,35 лв

33,00 лв

-5%

Miuphro -Четка за изправяне на коса, подходяща за различни видове коси, преносима и лека + регулируема температура Бързо отопление , Автоматично изключване + 

Добави за сравнение

Добавяне към списъка с желания

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Описание на продукта

Уважаеми дами, искаш ли да се наслаждаваш на права и лъскава коса? Мифро коса за изправяне на косата не позволява права коса вече не е мечта за вас! 


Ако сте заети и бързате сутрин , може да се нуждаете от нула коса за поддържане на косата - изправяне на косата! Всичко, от което се нуждаете, е да оставяте косата суха и да се настаните, използването на химикали или гелове може да се избегне. Просто използвайте миофро четка за изправяне на косата за кратко време и косата ви ще се изправи и гладка за деня. 

Ако имате парти или среща
 , четката Miuphro за изправяне на коса може да предложи прави и копринена коса, която може да ви даде полза, че сте по-креативни в стилистиката, тъй като винаги можете да експериментирате с различни прически. Просто оставете косата да остане отворена и да се чувствате уверени във външния си вид. 

✿Технология за по-бързо отоплениеможе да ви помогне да изправите косата си с високо качество и спестяване на време, тя няма да прекарва много време във вашата бърза сутрин, но ще ви даде цяла красива права коса! 

Високо плътно загрята зъбна греда може да бъде максимално възможно да докосне всяка коса, така че по-голямата част от косата може да бъде изправена и гладка. Междувременно по-висока обща плътност прави устройството висококачествено и добро качество, което прави вашето преживяване по-удобно и приятно. 

Две по-практични и най-често използвани температурни настройки:
180 ° (350Ео) - Подходящи за тънка и фина коса или избелена коса, боядисана или тъмна коса. 
210¡Í (410Ео) - Подходящ за нормална или леко излекувана коса, дебела и много къдрава коса или трудно прилягаща коса. 

✿Как включва:

1 x Четка за изправяне на коса 
1 x Черна чанта за четка за опаковане 
1 x Ръководство за потребителя

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Четка за изправяне на коса Miuphro

Четка за изправяне на коса Miuphro

Miuphro -Четка за изправяне на коса, подходяща за различни видове коси, преносима и лека + регулируема температура Бързо отопление , Автоматично изключване + 

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ