Метеостанция Ymiko s636nf , цифрова, Wifi

1238

Нов продукт

1 Брой

53,10 лв

59,00 лв

-10%

Ymiko s636nf Wifi Цифрова метеорологична станция Цветен екран за времето и прогнозата, температура, влажност, барометър, аларма, фаза на луната, атомен часовник

Внимание: Последна бройка!

Добави за сравнение

Добавяне към списъка с желания

БЪРЗА ПОРЪЧКА
  • Функция за мултифункционална метеорологична станция и прогноза за времето Wi-Fi функция: Точна прогноза за времето чрез прогноза за времето APP. Независимо от това как ще бъде времето, ако е облачно, облачно, слънчево, дъждовно или дори снежно - да получите подробна картина на настоящите и бъдещите метеорологични условия и много други.
  • ➤ Здраве: статус дисплей цифров влажност thermohygrometer и температурата в основата, след което можете да направите нещо, за да се направи по-екологично живеене, и по-комфортна среда, което е особено важно за децата и респираторни заболявания система на кожата.
  • ➤ LCD цветен дисплей: показва всички важни данни с един поглед и осигурява бърза четливост дори на тъмно.
  • ➤ Аларма и календар: има два комплекта аларми. Функцията Snooze ви позволява да настроите Snooze (5 минути предварително зададено) за 3 или 20 минути. Ден от седмицата, дата, час във формат 12 или 24 часа.

Описание на продукта

Необходима метеорологична станция за всяко семейство! Проверявайте температурата, влажността и въздушното налягане по всяко време. Вижте час, дата, прогноза за времето и всичко, от което се нуждаете! 

Забележка за неправилни температурни отклонения и прогнози:
Неправилните предвиждания и измерените отклонения не могат да бъдат напълно изключени. Обърнете внимание, че параметрите за изчисляване на прогнозите за времето са ограничени и времето може да се различава от прогнозата. Местните условия не могат да бъдат напълно разгледани и могат да доведат до температурни колебания. Заявката за текущото и бъдещото време през различни онлайн метеорологични услуги в Интернет може да се различава от измерените стойности на метеорологичната станция. Тъй като измерването и произтичащите метеорологични прогнози се извършват на друго място. 

Забележка за ъгъла на показване на дисплея:
Имайте предвид, че ъгълът на показване на дисплея е ограничен до известна степен. Поставете метеорологичната станция (за предпочитане на нивото на очите), така че да можете да гледате директно на дисплея, а не настрани. От под ъгъл на наблюдение от 45 ° или отзад, стойностите на дисплея не са или са малко разпознаваеми. 

Пакетът включва:
✓ 1 x метеорологична станция 
✓ 1 x захранване 
✓ 1 x ръководство за потребителя

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Метеостанция Ymiko s636nf , цифрова, Wifi

Метеостанция Ymiko s636nf , цифрова, Wifi

Ymiko s636nf Wifi Цифрова метеорологична станция Цветен екран за времето и прогнозата, температура, влажност, барометър, аларма, фаза на луната, атомен часовник

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ