Електронна цигара ATMAN Starlight

1242

Нов продукт

2 Бройки

106,40 лв

133,00 лв

-20%

ATMAN Starlight електронна цигара, оборудван с 2800Mah батерия и 4 нива контрол на температурата, бързо загряване до 15 секунди с кварцова намотка, без никотин-черно

Внимание: Последна бройка!

Добави за сравнение

Добавяне към списъка с желания

БЪРЗА ПОРЪЧКА
ОПИСАНИЕ

Изпарителят на звездата е Atman нов дизайн преносим изпарител, в модерен кутия стил. Истински изпарител за суха трева и восък. Устройството е оборудвано с разширени температурни регулатори от 230˚F до 500˚F на 4 нива, което е съвместимо както със суха трева, така и с восък. Осъществено от литиева батерия 2800 mAh, заедно с отоплителната камера от неръждаема стомана, тя предлага перфектно изпълнение на чиста и ароматна пара през целия ден. Само с един бутон за захранване, за да създадете просто действие, удобно изживяване и елегантен външен вид.

Спецификации:

★ Интелигентна система за контрол на температурата, варираща от 320˚F до 500˚F 

★ Удължен живот с 2800mAh Li-ion батерия 

★ 1.5мл неръждаема стомана отоплителна камера, достатъчно голям, за да има 0.5г материал 

★ Силна магнитна мундщука, излитане и почистване
 

Защо системата за контрол на температурата? 


★ Първо, Сухата билка и концентрат имат различна точка на топене, трябва да разграничим правилната температура, когато използвате различни материали 


★ Второ, акротирайки навика на клиента. Подобно на сухата билка, някои хора харесват използването на висока температура като 500F, но някои хора мислят, че 500F е твърде висока, за да изгори техния материал, те харесват 410F, които вкусват по-леки. 


Защита на вашия материал. Твърде високата температура ще изгори или ще повреди материала, а прекалено ниската температура не работи. Етикетиране на специфична температура, спестяване на време и лесно използване на устройството.

 


★ Половината капацитет идва с отвори за въздух, специалната нагревателна камера може да направи вашите растения и концентрати да загреят добре.
 


★ Вградена международна батерия за стандартизация, уверете се, че е абсолютно безопасно. И 2800mAh литиево-йонна батерия, може да има поне 5-минутна ефективна работа всеки път, това е много забавно.

 


★ Различни от винт с традиционна работа, това устройство е проектирано от магнитен мундщук и пепелен филтър. Ако ръката ви не е гъвкава, това устройство ще бъде най-добрият ви избор.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Електронна цигара ATMAN Starlight

Електронна цигара ATMAN Starlight

ATMAN Starlight електронна цигара, оборудван с 2800Mah батерия и 4 нива контрол на температурата, бързо загряване до 15 секунди с кварцова намотка, без никотин-черно

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ