Интелигентен кантар Mengk

1284

Нов продукт

2 Бройки

48,00 лв

60,00 лв

-20%

Mengk интелигентен кантар за измерване на тегло и телесна маса за баня с статистически данни за тялото 10 Стъпка за технология, 3 кг 180 кг / LCD екран Монитор за семейството

Внимание: Последна бройка!

Добави за сравнение

Добавяне към списъка с желания

БЪРЗА ПОРЪЧКА

(MengK)

MengK Digital Balance използва технология BIA (Bio-electrical Impedance Analysis), за да направи измерванията по-точни. 

Здравето не зависи само от теглото.  Независимо дали искат да отслабнат или да запазят формата и фитнес, теглото не е единственият фактор, който трябва да се има предвид. 
"MengK Bluetooth телесните мазнини мащаб в позиция" е пълен анализ на тялото с всички 10 от съществено значение да се направи измервания:  тегло, тялото възраст, със съдържание на вода, мускулна маса, костна маса, BMI, BMR, висцерална мастна тъкан, процент на протеин 

Как се използва? 

Първо, уверете се, че вашите мобилни устройства са свързани към интернет. Моля, активирайте услугите за местоположение, активирайте разрешението за GPS на вашия смартфон, преди да включите Bluetooth връзката. 

Търсете   "New iwellness"  в магазина APP или Google Play или сканирайте QR кода в ръководството, за да изтеглите приложението. 

След това се уверете, че функцията Bluetooth е активирана. Сега следвайте инструкциите на приложението, за да използвате скалите. Тя може да спести 10 души в приложението. 

Споделете напредъка си с приятели 
Приложението "New iwellness" ви позволява да споделяте с приятелите си всяка стъпка от техния напредък чрез социалните медии (напр. Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest и др.).

Елегантен и модерен дизайн 

MengK теглилки за тяло имат прост, елегантен и модерен дизайн. Тя се предлага в класически черен цвят, така че изглежда страхотно във всяка баня или спалня!


Възползвайте се от всички 10 основни композиции на тялото, които са необходими за проследяване на точното си напредък. Не повече извинения, на живо Смарт и здрави! 

Висококачествени материали с висока точност и
Lie патица скала MengK Intel е оборудвана с четири висока точност сензори и 4 електроди за да се осигури бърз и точен анализ на телесния състав .. Повърхността е изработена от 5мм закалено стъкло и подът е изработен от висококачествена ABS пластмаса.


Символ за грешка на скалата 


Претоварване или измерване при погрешни операции:   На дисплея ще се покаже "Err", когато мащабът достигне своя максимален капацитет. 
Моля, отстранете теглото, за да избегнете повреда. 

Празна батерия:  На дисплея ще се покаже "Lo", отворете отделението за батериите и поставете правилно новите батерии.


Скалата за баня е  свързана към смартфони чрез  Bluetooth 4.0 и работи с версии на Android 4.4 / IOS 8.0  или по- нови версии  

Дръжте здраво тяло  
сега 1.Моля, претегнете измервателния диапазон (3,1 кг / 6,8 кг - 330 литра / 150 кг). 
2.Можете винаги да поставите скалата върху твърда, суха и равна повърхност, преди да измервате. 
3. Моля, измервайте само със сухи крака, за да получите телесна мазнина или друго измерване, и с обувки, моля изберете "baby mode". 
4. Не се препоръчва за бременни жени или хора със сърдечни заболявания. 
5. Моля тежите едновременно дневно и със същото състояние на тялото. 
6 Диапазонът на грешките е около 200-400g


Спецификация
Платформа: армирано стъкло 
площ: 10.2 * 10.2 * (* двеста и шестдесет мм * 27 mm 266 mm) 1 
Капацитет: 6.6-330Ib / 3-150kg 
батерии: 3 * 1.5V AAA 
разпределение: 0.2Ib / 0,1 килограма 
единица: Ib / кг (единица wächseln в настройките> Моята информация> Unit) 
в Packet съдържа 

Смарт Bluetooth СКАЛА 
батерии: 3 * 1.5V AAA 
ръководство 

Към красота, че не си единственият. 

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Интелигентен кантар Mengk

Интелигентен кантар Mengk

Mengk интелигентен кантар за измерване на тегло и телесна маса за баня с статистически данни за тялото 10 Стъпка за технология, 3 кг 180 кг / LCD екран Монитор за семейството

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ