Спортни слушалки Hbuds H1

1369

Нов продукт

1 Брой

39,20 лв

49,00 лв

-20%

Hbuds H1 водоустойчиви IPX7, безжични слушалки с дълбоки баси HiFi стерео слушалки за поставяне в ушите с микрофон, възпроизвеждане на звук за 9 часа (удобно и бързо свързване)

Внимание: Последна бройка!

Добави за сравнение

Добавяне към списъка с желания

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Доказателство за времето

Благодарение на рейтинга IPX7, спортните слушалки HBUDS държат слушалките защитени и в най-добро състояние, независимо дали сте изпотени в пот след изтощителна тренировка.

Слушайте по-богат звук по правилния начин

Различните хора харесват различни аудио стилове (някой предпочита бас, средно или високо) и имат различна чувствителност към ушите. Това, което можем да направим, е да направим възможно най-богатата аудиорегулация за Вас: Нагласихме тези слушалки с Bluetooth, главната липса на най-много слушалки в ухото. По този начин можете да постигнете по-балансиран звук с топъл бас, с изключение на изкривяването на Bluetooth. Ако има загуба на звук, можете да го настроите по-плътно, за да получите по-богати нива.

Насладете се на комфорта и сигурността на музиката

Силиконови и удължителни уши с множество размери за намиране на перфектната форма. Заредете здраво в ухото си с опората от мека кука за уши за силиконови уши, за да останете на мястото си.

Свободни ръце

Знаем, че сте зает - така че забравете за прекъсването на рутината, за да отговорите на повикване. HBUDS H1 ви позволява да превключвате между музика и повиквания с натискане на бутон и нашият специално проектиран микрофон намалява фоновия шум, за да разговаря лесно дори в шумни зали или на улицата.

Портативен калъф за носене и калъф за готовност за готвене

Елате с чанта EVA с вградена възглавница, която ви позволява безопасно да съхранявате ушите си и да предотвратите драскотините в тренировъчната си рутина. Скобата на кабела може да съкрати жицата, за да се побере в гърба или главата ви, тъй като дългият проводник може да ви безпокои, стетоскоп ефект. 

Спецификации:

Bluetooth стандарт: V4.1 
Безжичен профил: Слушалки, Handsfree, A2DP, AVRCP 
Работен диапазон: 10 м (33 фута) 
Време в режим на изчакване: 220 часа 
Време за зареждане : 1.5 часа Време за 
разговор: 7 часа 
Напрежение на зареждане: DC 5V 
Капацитет на батерията: 100mAh / 3.7V

Пакетът включва:

  • Безжични Bluetooth слушалки Hbuds H1 Sport
  • Безжичните слушалки Hbuds носят торбичка
  • S, M, L силиконови уши
  • S, M уши с памет за пяна
  • Микро USB кабел за зареждане
  • Ръководство за употреба
  • Клема за управление на кабела

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Спортни слушалки Hbuds H1

Спортни слушалки Hbuds H1

Hbuds H1 водоустойчиви IPX7, безжични слушалки с дълбоки баси HiFi стерео слушалки за поставяне в ушите с микрофон, възпроизвеждане на звук за 9 часа (удобно и бързо свързване)

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ