Безжични слушалки с микрофон August EP634

1614

Нов продукт

1 Брой

52,00 лв

-10,00 лв

62,00 лв

August EP634 - безжични слушалки с микрофон за Android смартфони / таблети / мобилни телефони и Apple iPhones / iPads / iPod

Внимание: Последна бройка!

Добави за сравнение

Добавяне към списъка с желания

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Описание на продукта

Цвят Име: Черен

Bluetooth v3.0 безжични слушалки 
Август EP634 съчетава комфорт, качество и ретро дизайн с превъзходно качество на звука. Те са създадени, за да направят музиката ви по-добра, предоставяйки дълбоки и ясни звуци за всичките ви мелодии. 20мм възглавничките за ухо и заедно с регулируемата меко подплатена лента за глава осигуряват изключителен комфорт. Свързването чрез Bluetooth технологията 3.0 става просто, ще ги свържете за секунди без заплитания!

Управление на микрофона и сензорния панел. Сензорният панел в дясната слушалка ви позволява да прескачате назад и напред през списъка с песни, да отговаряте на повикванията и да затворите слушалката; всичко е на една ръка разстояние. Като включен микрофон, вие също ще можете да седнете и да се отпуснете, знаейки, че на всички обаждания може да се отговори, без да се налага да търсите телефона си. Микрофонът може да се използва и със софтуер като Skype, който ви дава хендсфри слушалки за интернет разговори или компютърни игри.

Вътрешна батерия - за 16 часа свобода
Батерията осигурява до 16 часа работа между зарежданията, а 3.5мм в гнездото ви позволява да продължите да слушате, докато плейлиста ви е. Можете да го използвате и за свързване с MP3 плейъри или компютри, които нямат Bluetooth връзка, и да я зареждате с включения USB кабел.

В кутията:
август EP634 слушалки 
USB кабел за зареждане 
3.5 мм аудио кабел 
Ръководство за потребителя

Спецификации:
Високоговорител: 40mm 
Честотен обхват: 20Hz ~ 20kHz 
Чувствителност: 1KHz 110 +/- 5 dB 
Distortion:? 1% При 1KHz 
Bluetooth: 3.0 + EDR 
Bluetooth Профил: A2DP, HSP, HFP 
Предаване: 2.4G? 2.48G 
Безжичен обхват: до 10 m 
Живот на батерията: 16 часа 
Време за зареждане: 2 часа 
Батерия: Li-ion 400mha 3.7V 
Тегло: 165g 
Размери: 190 * 160 * 65 мм

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Безжични слушалки с микрофон August EP634

Безжични слушалки с микрофон August EP634

August EP634 - безжични слушалки с микрофон за Android смартфони / таблети / мобилни телефони и Apple iPhones / iPads / iPod

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ