Мрежа с магнити против насекоми Magic Klick

1771

Нов продукт

4 Бройки

17,00 лв

Мрежа против насекоми за врати с магнитно затваряне Magic Klick

Добави за сравнение

Добавяне към списъка с желания

БЪРЗА ПОРЪЧКА
Мрежа против насекоми за врати с магнитно затваряне ''Magic Klick" 
Магнитна мрежа против насекоми
''Magic Klick" е мрежа за насекоми с магнитно закопчаване.С нея в дома ви ще влиза единствено свеж въздух. Тайната е в здравата мрежеста тъкан. Тя блокира досадните насекоми, без да вреди на тях или на околната среда. Благодарение на 18-те магнитни закопчалки, разположени на стратегически места, всички могат да влизат и излизат свободно. Ако ръцете ви са заети, мрежата с нейното магнитно закопчаване ще се затвори автоматично след вас. Спестете пари и се наслаждавайте спокойно на свежия въздух.
''Magic Klick" се инсталира за секунди, без да са необходими инструменти. След края на сезона, просто сгъвате и прибирате до следващия сезон - лесно, бързо и удобно.
''Magic Klick" e подходящ за единични врати, плъзгащи врати и почти всички врати! Мигновето се отваря, магически се затваря!
Перфектен за домашни любимци също - с ''Magic Klick" вече не е нужно да ставате, за да отваряте и затваряте след котката или кучето всеки път.
''Magic Klick" не оставя следи по рамката на вратата, а най-фините нишки държат и най-малките насекоми далече от дома ви.
С тази оферта получавате магнитна мрежа с размер 90 x 210 см. 

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Мрежа с магнити против насекоми Magic Klick

Мрежа с магнити против насекоми Magic Klick

Мрежа против насекоми за врати с магнитно затваряне Magic Klick

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ