Електрическа четка за коса Kealive BE-H1

1806

Нов продукт

1 Брой

32,76 лв

36,00 лв

-9%

Електрическа  четка за коса Kealive BE-H1, за изглаждане и блясък на косата, контрол на температурата 6 степени,  LCD дисплей 

Внимание: Последна бройка!

Добави за сравнение

Добавяне към списъка с желания

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Описание на продукта

Kealive BE-H1 Електрически контрол на температурата на четката за изглаждане на косата с висок LCD дисплей за температура

Инструкция за експлоатация: 
Различната настройка на Kealive Straightner за коса ви осигурява различни температурни настройки за постигане на различни прически. Платката има 11 бутона за изваждане, които могат да регулират температурата от 5 ° C за всеки контакт. Препоръчително е да изберете най-високата температура в началото и след това да намалите нивото на температурата според качеството на косата. Ако изберете ниска температура, отнема повече време за прическа. 
1. За по-дебела коса обикновено се избират 210-230 ° С. 
2. За нормална коса обикновено се избират 190-210 ° C. 
3. За фина коса обикновено се избират 170-200 ° C. 
4. Моля, натиснете бутона "On-Off Key / Lock Buttons" за 3 секунди, за да го включите, и още 3 секунди, за да го изключите.

Как да използвате: 
1. Моля, поддържайте косата си чиста и го разчесайте напълно, преди да използвате пресата за коса. 
2.Първо го включете и задайте подходяща температура, след което изчакайте, докато достигне желаната температура за прически. 
3.Ако искате да запазите косата си дълго време изправена, трябва да я комбинирате с прическа за грим за течност и кондиционер. 
4.Вие не трябва да поставяте твърде много коса в изправителя веднъж, той трябва да се забави, когато дърпате косата, така че да получите ясен ефект. 
5.Този продукт има половин час изключена функция, след това го включете отново, за да използвате.

Съдържание: 
1 x Kealive BE-H1 
1 x Ръководство на потребителя; 

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Електрическа четка за коса Kealive BE-H1

Електрическа четка за коса Kealive BE-H1

Електрическа  четка за коса Kealive BE-H1, за изглаждане и блясък на косата, контрол на температурата 6 степени,  LCD дисплей 

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ