Преси за коса Apalus hc004

1848

Нов продукт

1 Брой

39,00 лв

-5,00 лв

44,00 лв

Apalus hc004 Преси за коса

Внимание: Последна бройка!

Добави за сравнение

Добавяне към списъка с желания

БЪРЗА ПОРЪЧКА
За продукта
  • Технологично разглобяема плоча от фибростъкло помага за задържане на влага и равномерно отопление.
  • 30% икономия на енергия: Автоматичен режим на готовност при 120 ℃ (250 ℉), ако не се задържа за 5 мин., А температурата се възстановява след 30 секунди.
  • Системата за автоматично заключване на клавишите се прилага, ако няма натискане на бутон за 5 секунди, за да се предотврати неправилното използване на клавишите за управление. Кликнете два пъти върху бутона за захранване, за да освободите клавишите.
  • Ръководство за настройка на температурата: Постоянна топлина: Макс 450 ℉, автоматично поддържане на постоянна температура при 365 ℉ за всички видове коса, персонализиран комплект 410 ℉ за естествена текстура коса, 450 ℉ за гъста или вълниста коса
  • Завъртане на 360 градуса с 2.5 м захранващ кабел с висящ пръстен. Pass CE, ROHS, FCC сертификат.

Без увреждане на
технологията на косата - счупете нагревателната повърхност от фибростъкло, с изключение на керамична, фибростъкло помага по-добре да задържате влагата в космените фоликули, осигурява равномерно нагряване на косата, което помага да се управлява великолепното изпълнение традиционно плоско желязо. 

Никакви изгаряния на пръста
Повърхността от фибростъкло осигурява равномерно нагряване за най-добър резултат за изправяне, допълнителна технология за предпазване от топлина и обвивка с гумено покритие, която предотвратява изгарянето на фигурите. За потребители, чувствителни към топлина, предлагаме безплатна термоустойчива ръкавица в опаковката.


Косачката за коса Apalus достига 230 ℃ (450 ℉) температура в салона за минути. С микрочипов контрол на нагряването той има ултра-бързо възстановяване на топлината, за да поддържа постоянна висока температура по време на употреба. 


Повърхността от плат от фибростъкло спестява 30% енергия, ако се включи, но не се използва. Ако изправителят не се държи в продължение на 5 минути, температурата автоматично ще спадне на 120 ℃ (250 ℉). Температурата, която се възстановява, за да зададе температура за 30 секунди, веднъж се държи отново на ръка.


Удобно и безопасно

  • 360 ° захранващ кабел против намотаване
  • Американската защитна тапа осигурява защита от късо съединение и защита от течове


Smart Straightener

  • Клавишите ще бъдат заключени за 5 секунди, когато е включено, за да се предотврати неправилна употреба
  • Автоматично изключване, ако не се използва за 60 минути.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Преси за коса Apalus hc004

Преси за коса Apalus hc004

Apalus hc004 Преси за коса

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ