Електрически флосер за зъби Maxbell AR-W10

1884

Нов продукт

1 Брой

82,60 лв

118,00 лв

-30%

Maxbell  AR-W10

1200 импулси / минута електрически иригатор за зъби, 9 различни приставки

Внимание: Последна бройка!

Добави за сравнение

Добавяне към списъка с желания

БЪРЗА ПОРЪЧКА

9 Уникални съвети за всички зъболекарски нужди - (3бр. Класически джет, 3бр. Почистващ език, 1бр Назален Накрайник, 1бр. Ортодонтски Съвет и 1pc Pik Pocket Tip)

On / off контрол на дръжката

2 Режими - режим на конци и хидро-импулсен масажен режим

Индикатори за светодиоден режим

Специален дизайн - тих и ергономичен

Този перорален иригатор е изключително лесен за употреба. Напълнете резервоара със стерилна, хладка вода и го прикрепете здраво към основата. След това изберете върха по ваш избор и го поставете в дръжката. За да започнете да използвате, регулирайте контрола на налягането в основата. Започнете при ниско налягане. За да превключвате между режимите, бързо натиснете бутона за захранване, като държите под око LED индикатора. Когато сте удовлетворени, изключете устройството и натиснете бутона за изваждане отстрани, за да премахнете върха.

Дръжка за почистване на 360 градуса

Това оборудване за грижи за устната кухина може да се използва от хора, които носят скоби или имат общи проблеми с венците. Системата за почистване на водата елиминира вероятността от инфекции, причинени от многократна употреба. 360-градусовата система за почистване на дръжката премахва всички остатъци, потънали дълбоко между зъбите и венците, с помощта на мощния им пулс. Дръжката е ергономично проектирана, за да улесни лесното захващане. Освен това има превключвател за включване / изключване и бутон за изваждане. Дръжката може да бъде прикрепена към основата, когато не се използва.

Голям резервоар

Оборудван с голям резервоар, този дентален иригатор може да почисти целия ви участък от устната кухина с еднократна употреба, без да изисква многократно пълнене. Резервоарът с голям обем идва с капацитет от 700 мл, който може да стреля с постоянна струя течност в продължение на повече от деветдесет секунди. Резервоарът е ясно маркиран, така че можете да следите количеството течност, което се държи вътре.

Идеален за хора от всички възрастови групи, оралният иригатор на Maxbell прави грижата за венците и зъбите лек. Тази водна струя с високо налягане се доставя с 9 различни приспособления, които ще задоволят всяко от вашите устни изисквания. Тя включва три класически джойстика, три върха за чистене на езика, един назален връх, един ортодонтски връх и един джобен връх на Pik.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Електрически флосер за зъби Maxbell AR-W10

Електрически флосер за зъби Maxbell AR-W10

Maxbell  AR-W10

1200 импулси / минута електрически иригатор за зъби, 9 различни приставки

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ