Дифузор Homecube, Ултразвукова дифузна технология, 100ml, 7 LED цвята

2561

Нов продукт

1 Брой

44,00 лв

-5,00 лв

49,00 лв

Home-Cube Homecube Ултразвуков овлажнител 100ml Дифузор със 7 LED цвята и ароматерапия

Внимание: Последна бройка!

Добави за сравнение

Добавяне към списъка с желания

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Характеристика

  • МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН - Насладете се на атмосферата с прекрасен аромат, който може да вдигне настроението ви и да облекчи стреса от стресираща и уморена работа, идеална за маскиране на упорито пушене и миризми за домашни любимци, за да получите прекрасен и спокоен нощен сън, обграден от ароматния аромат. Изсипете с вода и разбъркайте с предпочитаното от Вас етерично масло.
  • АНУЛИРАНЕ НА ШУМА - Разширена ултразвукова дифузна технология. Нивото на шума е по-малко от 25 db.humidify вашия живот пространство, за да се предотврати сухо, запушен въздух и грип / студени микроби инфектиране на вашите близки. Да се ​​предпази от суха и напукана кожа в сухи зимни месеци.
  • БЕЗОПАСНА УПОТРЕБА: Пречиствателят за ароматерапия притежава 100 ML течност / вода и автоматично ще се изключи, когато изтече течност / вода. Мъглата и светлината ще спрат, когато течността достигне по-ниска от сензора. Той е безопасен и екологично чист.
  • РОМАНТИЧНА ЦВЕТНА СВЕТЛИНА - Искрата на вашето дете с 7 променящи се светлини на настроението, всяка от които може да се регулира между ярки и тъмни режими и може да бъде настроена стабилно. Страхотна нощна светлина за малките деца, които се страхуват от тъмното преди лягане. Цвят включва: Зелен, Тъмно син, Червен, Жълт, Розов, Светло син, Бял.
  • СЪДЪРЖАНИЕ: 100 ml; Дължина на зарядното устройство: 1,7 m; Размер: диаметър = 3.9 in, височина = 5.5 in; Тегло: 7.1 унция. Материал: PP Твърда пластмаса Работно време: 3 часа в непрекъснат режим, 6 часа в периодичен режим.

Арома дифузьор, Homecube 100ml Етерично масло дифузор Цветни светлини ултразвуков овлажнител, Cool мъгла за бебе стая / спалня / офис / Спа / йога Удобства е много добра! 

описание

Това е идеално за малки до средни по размер стаи като спалня, трапезария, баня или дневна, особено ако са климатизирани или през зимата, което прави въздуха сух. Поддържането на жизнено пространство влага помага за предотвратяване на настинки / грип и задръствания. Също така може да предотврати суха и напукана кожа. Той произвежда студена мъгла със 7 цвята. Идеална идея за подарък за семейството и приятелите.

Голямо покритие
с мъгла С капацитет 100 ml резервоар за вода, той може да покрие площ от 250 квадратни метра. С тази малка притурка, поставена в спалнята или офиса, ще се насладите на всяка отделна абсорбция на хранителни вещества, за да ви даде по-съживен и здравословен живот, което ви позволява да прекарате прекрасно СПА време.

Малка консумация, силно овлажняване
Само с 2-3 капки етерично масло, направете водата в резервоара не по-голяма от 100ml и тя може да ви позволи да абсорбира успокояващия въздух до 3-4 часа. 

Бутон Mist: - Натиснете "Mist", изберете таймера от 1Н, 3H, 6H или ON. Натиснете "Mist" за 2 секунди, за да превключите между силната и слабата мъгла (един звук 'B' е висок, звук 'B' - 'B' е нисък). - Натиснете "Mist", за да го изключите веднага. Бутон за осветяване: - Натиснете "Light", за да включите светлината, цветът ще се промени автоматично. Регулирайте интензивността на светлината (Strong / Weak / Off). Натиснете отново "Light", за да фиксирате цвета. - натиснете за трети път, за да промените цветовете. - Натиснете "Light", за да го изключите веднага.


Детайлно описание на продукта: 
* Дизайн: Декоративният дизайн на конеца го прави по-йерархичен и сънлив. 
* Капацитет: 100ML 
* Макс време: 4 часа 
* Овлажняване: 25ML / час 
* Ултразвукова скорост: 2.4MHZ 
* LED: 7pcs colorfic светлина / топла светлина 
* Материал: PP Твърда пластмаса. 
* Захранване: AC 100-240V DC: 24V 0.65A 
* Мощност: около 11W 
* Размер: 100 * 140MM Тегло: 200G 
Подробности за опаковката: 
* 1 X Ултразвуков дифузор 
* 1 X Захранване 
* 1 X измервателна чаша 
* 1 X потребител наръчник

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Дифузор Homecube, Ултразвукова дифузна технология, 100ml, 7 LED цвята

Дифузор Homecube, Ултразвукова дифузна технология, 100ml, 7 LED цвята

Home-Cube Homecube Ултразвуков овлажнител 100ml Дифузор със 7 LED цвята и ароматерапия

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ