Електрическа четка Apalus, за изправяне на коса

0147

Нов продукт

6 Бройки

32,20 лв

35,00 лв

-8%

Електрическа четка Apalus, за изправяне на коса,керамична

Добави за сравнение

Добавяне към списъка с желания

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Добре дошли в новото поколение коса за изправяне на коса! 
Това е новаторска четка за изправяне на коса, включваща усъвършенствани технологии за грижа за косата, осигуряващи по-безопасни, лесни и бързи резултати. Той е разработен, за да предотврати изгарянето на фигурите и да бъде по-безопасен за вашата коса, като се използва препоръчителна температура от 365 ℉ (180 ℃) по време на всеки ход на четката. 

Apalus четка за изправяне на косата е предназначена за лесна грижа за косата. Това е революционна четка за изправяне на косата. Просто извийте косата си и тя ще бъде права и гладка за минути. Ето 3-те стъпки за Вас: 
 
Стъпка 1: Осигурете си косата да е суха и преместена. 
Стъпка 2: Уверете се, че косата ви попада във вътрешната част на четката. 
Стъпка 3: Задръжте края на косата здраво и с четка се движете бавно.

Апаратът за изправяне на коса Apalus достига 230 градуса (450 ℉) температура на салона в минути. С нано керамика тя има изключително бързо възстановяване на топлината, за да поддържа постоянно висока топлина по време на работа. 

 25% по-дълги керамични чинии, структура на четката структура е чудесно за изправяне на косми. Тя ви позволява да изправите по-големи части от косата наведнъж за бърз резултат. 
 
 Вътрешна технология за контрол на температурата. Температурата на корпуса се контролира при 50-60 ℃ (120-140 ℉) за безопасна употреба. 

Допълнителни ползи за повредена коса, с четка Съвети за съобщения по-малко от 80 ℃ (180 ℉) anti Scald, нула увреждания, могат да направят дълбока грижа с масленото лечение на косата, за да подобрят ефективността на Frizzy Dry Unmanageable коса.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Електрическа четка Apalus, за изправяне на коса

Електрическа четка Apalus, за изправяне на коса

Електрическа четка Apalus, за изправяне на коса,керамична

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ