Био Етерични Масла

Богат избор на натурални етерични масла с доказани качество от Български производител на натурални етерични масла

Био Етерични Масла 

Налични са 17 продукти.
0 Отзив(и)
171,00 лв 190,00 лв -10%
Българското розово масло е едно от най-висококачествените етерични масла в света. Използва се в ароматерапията като внасят хармония, равновесие и красота. Основното действие на маслото е подмладяващо, тъй като задейства заздравителните и регенериращи процеси в кожата. 6 мл
0 Отзив(и)
20,07 лв 22,30 лв -10%
Българското розово масло е едно от най-висококачествените етерични масла в света. Използва се в ароматерапията като внасят хармония, равновесие и красота. Основното действие на маслото е подмладяващо, тъй като задейства заздравителните и регенериращи процеси в кожата. 0.5 мл
0 Отзив(и)
10,71 лв 11,90 лв -10%
Ментовото масло се получава чрез парна дестилация от растението Лютива мента (Mentha piperita). Ментовото масло е ценено, заради доброто си охлаждащо и болкоуспокояващо действие. Смята се, че билката тонизира и подобрява храносмилането. Приложено върху кожата, то има свойството да облекчава неприятното усещане, породено от сърбеж или възпаления.
0 Отзив(и)
8,69 лв 9,65 лв -10%
Лавандуловото масло е 100% натурален продукт получен при парна дестилацията на Lavаndula vera. Изключително ароматното масло от лавандула може да бъде използвано при приготвяне на козметични продукти в домашни условия като кремове, лосиони, тоник или в парфюмни композиции.
0 Отзив(и)
11,25 лв 12,50 лв -10%
Етеричното масло от хвойна се получава чрез парна дестилация на иглички, дървесина и узрелите плодове на дървото. Хвойновото масло се използва като антисептик, анти-ревматично средство, антиспазмолитик, има кръвоспиращо действие, като средство за изпотяване, за лекуване на рани и като тоник.
0 Отзив(и)
11,97 лв 13,30 лв -10%
Получава се чрез парна дестилация на цветовете и листата на растението Salvia officials. Притежава свеж цветен аромат с игриви сладки нотки.
0 Отзив(и)
17,55 лв 19,50 лв -10%
Получава се от листата и стеблата на растението Pelargonium roseum чрез парна дестилация. Гераниевото масло се използва като антидепресант, антисептик, кръвоспиращо средство, деуретик, тонизира и при рани.
0 Отзив(и)
8,64 лв 9,60 лв -10%
Притежава приятен, смолист и мек аромат, с оттенък на мускусБоровото масло се използва при кожни заболявания, като болкоуспокояващо средство, при стрес, респираторни проблеми, инфекции, както и в козметиката.
Показва 1 - 17 от 17 продукти