IP Камерa Foscam Foscam R2, Full HD, WiFi, Нощно виждане, Сензор движение, Запис облак, Известия

3312

Нов продукт

160,00 лв

-30,00 лв

190,00 лв

Камера за домашна сигурност Foscam, R2 Full HD 1080P, WiFi, IP камера с 1080P видео в реално време с 25 FPS, Pan Tilt 8X цифрово увеличение, разпознаване на движение и сигнализация, опционално облачно обслужване

Този продукт не е в наличност

От производителя

Foscam Full HD 1080P WiFi камера, 8-часово безплатно облачно съхранение

С Foscam R2 можете да съберете всичко на едно място - проверете вашия дом, деца, домашни любимци, дори офиса си, точно в дланта на ръката си.

Незабавен достъп и разглеждане от разстояние с нашите уеб и мобилни приложения означава, че никога повече няма да се чудите дали децата са вкъщи от училище, дали кучето трябва да бъде пуснато, или ако сте забравили да затворите този прозорец, преди да започне да се излива. 

Освен това вие получавате записи гладки и ясни, така че кадрите да са наистина полезни и така че не е нужно да се мъчите да откриете подробностите на една сцена. С други думи, вие искате пълен избор за вашия метод на запис (Cloud / HDD / SD / NVR) и искате да харчите само за това, което отговаря на вашите нужди.

Foscam R2 1080P HD безжична камера за сигурност (CCTV 1920TVL / IP камера 2MP) - WiFi система за домашна сигурност с iOS / Android приложение

В реално време 1080P

Full HD 1080P разделителна способност при 25 кадъра в секунда, задвижвана от чипсет Ambrella, а не тези, увеличени от 720P чипсет с 1080P видео в реално време при 20 FPS или по-малко.

8-часово съхранение в облак

Записвайте и възпроизвеждайте последните 8-часови движения, задействани от движение в Foscam Cloud. Предлага се и по-дълъг период на абонаментен план за съхранение в облак с конкурентна цена.

Засичане на движение и предупреждение

Разширеният алгоритъм ще открива движещи се обекти и ще изпраща известие за известия на вашия смарт телефон, имейл или FTP. С предварително инсталирания 8-часов безплатен облачен план ще се активира снимката на заснетите движения на телефона.

Помогнете ви да наблюдавате всеки ъгъл дори през нощта!

Никога не пропускайте място

350 ° хоризонтално и 100 ° вертикално завъртане ви помагат да видите повече пространство и никога да не пропуснете място. Това хоризонтално и вертикално движение може да се контролира свободно на смарт телефон или уеб браузър.

Нощно виждане

Нощното виждане варира до 25 фута при слаба светлина или дори на тъмно благодарение на тринадесет инфрачервени светодиоди. Режимът за нощно виждане ще работи автоматично въз основа на промяна на светлината или ще се управлява ръчно в приложението Foscam.

Опции за гъвкаво съхранение

Запишете задействаното изображение или записи на Foscam Cloud или друго локално устройство като Micro SD карта (не е включена), Foscam NVR, FTP или NAS.

Full HD 1080P резолюция 1920 * 1080 при 25FPS. Захранва се от чипсет Ambarella с видео поток в реално време 1080P, а не тези, увеличени от 720P чипсет с 1080P видео в реално време при 20FPS или по-малко. Проверете спецификациите на FPS, преди да купите камера 1080P.
  • Силен WiFi сигнал от 2.4G антена, позволяваща по-голямо разстояние от 5G с опция използвайте по-голяма усилвателна антена 5 db. 
  • Висококачествена двупосочна беседа с намаляване на шума. 
  • Night Vision 20 фута. 
  • Работен обхват 10 ℃ - 50 ℃ (14 ℉ - 122 ℉)
  • Преглеждайте на живо или възпроизвеждайте или запазете всички предупреждения и видеоклипове в облака на Foscam. 
  • Забележително зрително поле (FOV) с широкоъгълен висококачествен оптичен 2.0 MP обектив (f = 2.8 mm) със 110 ° ъгъл на виждане, 350 ° хоризонтално пано и 100 ° вертикално въртене на наклона, създавайки пълно покритие на 360 °. Диапазон за нощно виждане до 26 фута от 13бр. IR светодиоди.
  • Лесна настройка и гъвкава съвместимост. Бърза настройка чрез iOS и Android устройства от Foscam App. Предлага се с Foscam VMS (Video Management Software), съвместим с VMS Blue Iris & ONVIF устройства за запис, съвместим с IE, Chrome. 

  • ЗАБЕЛЕЖКА: Моля, прегледайте видеоклиповете с инструкции в раздела с изображения и ръководството за потребителя под подробности за продукта за настройка и ръководство на потребителя

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

IP Камерa Foscam Foscam R2, Full HD, WiFi, Нощно виждане, Сензор движение, Запис облак, Известия

IP Камерa Foscam Foscam R2, Full HD, WiFi, Нощно виждане, Сензор движение, Запис облак, Известия

Камера за домашна сигурност Foscam, R2 Full HD 1080P, WiFi, IP камера с 1080P видео в реално време с 25 FPS, Pan Tilt 8X цифрово увеличение, разпознаване на движение и сигнализация, опционално облачно обслужване

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ