IP Камера FOSCAM FI9928P, SONY CMOS, 2MP, Full HD Pan/Tilt/Zoom, 4x Увеличение, 355°

3313

Нов продукт

329,00 лв

-60,00 лв

389,00 лв

 FOSCAM FI9928P 2.0 мегапикселова Full HD Pan/Tilt/Zoom Безжична Dome IP камерa 4 x оптично увеличение , Отдалечено управление на завъртане - хоризонтално на 355° и вертикално на 78°

Този продукт не е в наличност

От производителя

Foscam FI9928P Header

Характеристика

Съвременният живот и работа ни дърпа всички в милион различни посоки

С Foscam FI9928P можете да съберете всичко на едно място - да се регистрирате на вашата предна порта или веранда, задния двор, алеята, навеса, витрината, паркинга, зареждащия док, дори строителната площадка, точно в дланта на ръката ви.

IP66 устойчивостта на атмосферни влияния гарантира, че FI9928P поддържа запис без повреди или прекъсвания при дъжд, валежи или сняг. Незабавен достъп и отдалечено гледане от мобилно приложение означава, че никога повече не трябва да се чудите дали имотът ви е в безопасност: жонглирането на отговорностите на живота просто стана много по-лесно.

FI9928P е нещо повече от камера за сигурност

Ние направихме сигурността както по-проста, така и по-гъвкава от всякога: останете свързани с това, което ви интересува и никога не позволявайте на важно събитие да се промъкне, независимо къде се намирате.

Вашият видеоклип е сигурно поточен със зашеметяващ детайл 1080P, което прави усещането, че сте там. Получавайте сигнали с нашето приложение - ще разберете кога някой е точно на прага ви - и ще отговаряте на събития, докато се случват. Нашите възможности за запис също ви позволяват да запазите кадри как искате, когато искате.

Надеждността, стойността и интелигентността са нашите златни стандарти

Foscam е международно призната марка в областта на сигурността вече повече от 10 години. Ние разбираме, че надеждността, стойността и интелигентността са необходими за създаването на изключителна камера за сигурност.

FI9928P разполага с подобрено нощно виждане (до 196 фута) и е снабден със силно усъвършенствано оптично увеличение (увеличава до 4X). Кажете сбогом на напрежението и отгатването при замъглени, зърнести или слабо осветени сцени: ще се насладите на ясни, добре осветени кадри в истински 1080P HD. Нашата интелигентна технология за предупреждение и движение дори избягва фалшиви аларми (напр. Растения, люлеещи се във вятъра).

Истинско професионално HD видео качество

Foscam изгражда собствена хардуерна собствена къща, като осигурява изключително солидно качество на сглобяване без изрязване на ъгли. Резултатът е наистина професионален HD 1080P поток, предлагащ невероятна плътност на детайлите при стойност, която е ненадмината на пазара за домашна сигурност.

IP66 устойчивост на атмосферни влияния

За разлика от камерите с пластмасов корпус и уплътнения, които могат да функционират неправилно по време на бури или да се деформират и да загубят защитата си, FI9928P има здрава алуминиева обвивка. Той е създаден така, че да работи в тежки атмосферни условия без повреди, прекъсвания или загуба на кадри, а стандартът IP66 е класиран за защита срещу силен дъжд, валежи и сняг.

Вижте през пълна тъмнина

Нощното виждане е една от областите, в които по-висококачественият хардуер прави най-голяма разлика. Усъвършенстваното нощно виждане на FI9928P използва високоинтензивни инфрачервени светодиоди, които осветяват детайлите в ясна и ясна нощна видимост на разстояние до 196 фута. Функции като известия за натискане на приложения и интелигентно разпознаване на движение се възползват особено от по-доброто нощно виждане: сигналите са по-чувствителни и подходящи, а това предимство е допълнително подобрено от интуитивен интерфейс на приложението за персонализиране на вашата чувствителност към движение и настройки на предупреждение.

Без скъпи месечни такси

Изберете и заплатете само това, от което се нуждаете: ние вярваме в предлагането на пълен набор от възможности за съхранение. Можете да изпращате и съхранявате видео чрез FTP и ние дори поддържаме NVRs (не са включени), NAS и запис на локален твърд диск. Нашата услуга Foscam Cloud също е достъпна за защита на вашите кадри от кражба или повреда, като ги запишем в нашия сигурен облак.

Характеристика

Бъдете там, дори когато не сте

- Вижте камерите си в реално време на вашия смартфон

- Преглед на записани кадри в облак с удобни функции за търсене и сканиране

- Планирайте записи, конфигурирайте сигнали и преместете / наклонете / приближете направо от вашия мобилен телефон

- Насладете се на денонощния достъп с помощта на нашето прекрасно проектирано приложение, безплатно с вашата камера

Получавайте само сигналите, които ви интересуват

- Интелигентното разпознаване на движение е безпроблемно интегрирано във вашия телефон

- Можете да получавате push сигнали по всяко време, когато бъде засечено съответното движение

- Персонализирани настройки за чувствителност към движение, приспособяват сигналите към околната среда на вашия фотоапарат

- Звуковите сигнали могат също да открият събития около или зад визуалния обхват на камерата (напр. Бебе, което плаче или счупване на прозореца)

Сигурен облачен достъп през мрежата

- Лесно сканирайте вашите кадри в облак с 24/7 достъп и ненадмината достъпност

- Бързо намерете и изтеглете всеки запис, който търсите

- Съхраняването извън границите защитава записите срещу всяка загуба на кадри, която може да бъде резултат от повреда като пожар или кражба на камерата

Луксозен хардуер
за най-мощната камера

Професионалният сензор на SONY CMOS, сензорът за изображения на слаба светлина, поддържа нощно виждане с нисък лукс и ви показва повече детайли с пълноцветно изображение в близост до тъмнина. Надеждният чип Ambarella осигурява плавно подаване на видео при ниска скорост на бита. Двумоторният обектив с 4-кратно оптично увеличение е оборудван за превъзходен ефект на увеличение.

Пълноцветно изображение, заснето в среда с ниска осветеност

Благодарение на сензора SONY Starvis, той разшири чувствителността отвъд обхвата на видимата светлина в близост до инфрачервения диапазон. Междувременно камерата се отличава в заснемането на висококачествени цветни изображения в среда с ниска осветеност.

Starvis Night Vision
конвенционален

Умело 4 + 2 групиране на инфрачервени лампи
за по-ясно нощно виждане

За да осигурят по-ясно изображение за нощно виждане, шест високоефективни инфрачервени лампи са разделени в две групи съответно за широкоъгълно и звено ъгъл. Превключвателят на групата лампи съответства автоматично на фокуса на обектива.

04.png
Съвети: IR обхватът на FI9928P за нощно виждане е до 196 фута / 60 метра.

Супер широк обхват на панорамно накланяне
и 4X оптично увеличение

Контролирайте въртенето на панорамата и наклона на камерата от телефона си, за да видите пространството си без слепи петна. Никога не оставяйте нищо под съмнение с 4X оптично увеличение и 6X цифрово увеличение. Автоматичното фокусиране работи добре с увеличение, за да ви осигури ясно изображение.

Водоустойчив външен
слот за Micro SD карта за лесна работа

Поставете Micro SD карта за локално съхранение вече не е сложно. Не е необходимо да разглобявате камерата, а просто отстранете двата винта на малък капак, за да видите слота за Micro карта. Най-добрата част е, че капакът и другите части на камерата са водоустойчиви за външна употреба.

Запазете решаващите моменти
с Foscam Cloud Service

Съхранението на TF карти е сравнително евтино. Но какво ще стане, ако не успее? Или може би пожар? Или по-лошо, като част от взлом, той е откраднат заедно с другите ви ценности? Капацитетът му далеч не е достатъчен за вас? Облачната услуга на Foscam може да помогне за уреждане на всички тези проблеми.

08.png
07.png

информация за продукта

09.png

Основните функции

10.png
goods_info_left.pnggoods_info_right.png

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

IP Камера FOSCAM FI9928P, SONY CMOS, 2MP, Full HD Pan/Tilt/Zoom, 4x Увеличение, 355°

IP Камера FOSCAM FI9928P, SONY CMOS, 2MP, Full HD Pan/Tilt/Zoom, 4x Увеличение, 355°

 FOSCAM FI9928P 2.0 мегапикселова Full HD Pan/Tilt/Zoom Безжична Dome IP камерa 4 x оптично увеличение , Отдалечено управление на завъртане - хоризонтално на 355° и вертикално на 78°

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ