IP Камера Foscam FI9900P, Full HD, 8xУвеличение, Сензор движение, Нощно виждане, Известия

3314

Нов продукт

139,00 лв

-25,00 лв

164,00 лв

Безжична камера за видеонаблюдение Foscam FI9900P - 1080P HD,  нощно виждане 20 метра, сигнали за откриване на движение и дистанционно гледане. Перфектен за дома / градината / алеята - Inc Free Cloud storage

Този продукт не е в наличност

Описание на продукта

Име на стил: 1080P

Описание на продукта

Full HD видео 1080P - Сигурно излъчване с H.264 компресия за оптимизиране на използването на честотна лента във вашата мрежа.

Интелигентни сигнали за движение - Изпращайте известия за откриване на звук или движение на вашия смартфон или таблет, осигуряващи наблюдение в реално време. Сигналите за имейл и FTP също могат да бъдат настройвани.

8x Magic Zoom - Сложното магическо увеличение с помощта на авангардна технология позволява подобрено цифрово увеличение.

Night Vision - 30 IR-светодиода осигурява 20 метра (66 фута) нощно виждане, дори и в най-тъмните места.

Широк ъгъл на наблюдение - Широкият ъгъл на видимост от 100 ° ще осигури покритие дори на най-големите външни пространства.

WDR 2.0 Технология - Няма повече отблясъци или тъмни петна с WDR автоматично коригира осветлението, за да даде по-балансирано изображение.

Водоустойчив - Оценка IP66 означава, че камерата е напълно водоустойчива и прахоустойчива, затова е подходяща за най-трудните условия на открито.

Лесна настройка - Настройте всяка камера в три лесни стъпки чрез БЕЗПЛАТНО приложението Foscam (iOS или Android).

Двупосочно аудио - Способно за двупосочно аудио с външен RCA интерфейс (изисква външен микрофон и високоговорител).

Безжична връзка - Свържете се лесно с вашата безжична мрежа, поддържайки IEEE802.11b / g / n с WEP, WPA, WPA2 криптиране.

Друго съхранение - Запишете на твърд диск с Foscam NVR или в облака с услуга на Foscam Cloud.

Кутия съдържа

Foscam FI9900P IP камера
WiFi антена 
винтове за монтаж  
Ethernet кабел
Захранване 12V (UK 3-Pin Plug)
Ръководство на потребителя


От производителя

Характеристика

Съвременният живот и работа ни дърпа всички в милион различни посоки

Как можем да поемем отговорност?

С Foscam FI9900P можете да съберете всичко на едно място - да се регистрирате на вашата входна врата или веранда, задния двор, алеята, навеса, витрината, паркинга, зареждащия док, дори строителната площадка, точно в дланта на ръката ви ,

IP66 устойчивостта на атмосферни влияния гарантира, че FI9900P поддържа запис без повреди или прекъсвания при дъжд, валежи или сняг. Незабавен достъп и отдалечено гледане от мобилно приложение означава, че никога повече не трябва да се чудите дали имотът ви е в безопасност: жонглирането на отговорностите на живота просто стана много по-лесно.

FI9900P е нещо повече от камера за сигурност

Ние направихме сигурността както по-проста, така и по-гъвкава от всякога: останете свързани с това, което ви интересува и никога не позволявайте на важно събитие да се промъкне, независимо къде се намирате.

Вашият видеоклип е сигурно поточен със зашеметяващ детайл 1080P, което го кара да се чувствате като там, а двупосочното аудио ви позволява да участвате в момента, а не просто да го гледате. Получавайте сигнали с нашето приложение - ще разберете кога някой е точно на прага ви - и ще отговаряте на събития, докато се случват. Нашите възможности за запис също ви позволяват да запазите кадри как искате, когато искате. Местното съхранение е безплатно (без месечни такси).

Надеждността, стойността и интелигентността са нашите златни стандарти

Foscam няма да бъде международно призната марка в областта на сигурността в продължение на повече от 10 години, ако не разбрахме, че надеждността, стойността и интелигентността са трите необходими за създаването на изключителна камера за сигурност.

FI9900P разполага с подобрено нощно виждане (до 65 фута) и е оборудван със силно усъвършенствано цифрово увеличение (увеличава до 8X). Кажете сбогом на напрежението и отгатването при замъглени, зърнести или слабо осветени сцени: ще се насладите на ясни, добре осветени кадри в истински 1080P HD. Нашата интелигентна технология за предупреждение и движение дори избягва фалшиви аларми (напр. Растения, люлеещи се във вятъра).

Истинско професионално HD видео качество

Foscam изгражда собствена хардуерна собствена къща, като гарантира изключително солидно качество на сглобяване без изрязани ъгли. Резултатът е наистина професионален HD 1080P поток, предлагащ невероятна плътност на детайлите при стойност, която е ненадмината на пазара за домашна сигурност.

IP66 устойчивост на атмосферни влияния

За разлика от камерите с пластмасов корпус и уплътнения, които могат да се повредят по време на бури или да се деформират и да загубят защитата си, FI9900P има здрава алуминиева обвивка. Той е създаден така, че да работи в тежки атмосферни условия без повреди, прекъсвания или загуба на кадри, а стандартът IP66 е класиран за защита срещу силен дъжд, валежи и сняг. С нашите модели на открито можете да бъдете сигурни, че те са създадени, за да надхвърлят всяка опасност, която природата им хвърля.

Вижте през пълна тъмнина

Нощното виждане е една от областите, в които по-висококачественият хардуер прави най-голяма разлика. Усъвършенстваното нощно виждане на FI9900P използва високоинтензивни инфрачервени светодиоди, които осветяват детайлите в ясна и ясна нощна видимост на разстояние до 65 фута. Функции като известия за натискане на приложения и интелигентно разпознаване на движение се възползват особено от по-доброто нощно виждане: сигналите са по-чувствителни и подходящи, а това предимство е допълнително подобрено от интуитивен интерфейс на приложението за персонализиране на вашата чувствителност към движение и настройки на предупреждение.

Без скъпи месечни такси

Изберете и заплатете само това, от което се нуждаете: ние вярваме в предлагането на пълен набор от възможности за съхранение. Можете да изпращате и съхранявате видео чрез FTP, абсолютно безплатно, а ние дори поддържаме NVR (не са включени), NAS и запис на локален твърд диск. Нашата услуга Foscam Cloud също е достъпна за защита на вашите кадри от кражба или повреда, като ги запишем в нашия сигурен облак.

Характеристика

Foscam - Детекция на движение

Foscam - Детекция на движение

Облак Foscam

Бъдете там, дори когато не сте

- Вижте камерите си в реално време на вашия смартфон

- Преглед на записани кадри в облак с удобни функции за търсене и сканиране

- Планирайте записи, конфигурирайте сигнали и преместете / наклонете / приближете направо от вашия мобилен телефон

- Насладете се на денонощния достъп, като използвате нашето красиво проектирано приложение, безплатно с вашата камера

Получавайте само сигналите, които ви интересуват

- Интелигентното разпознаване на движение е безпроблемно интегрирано във вашия телефон

- Можете да получавате push сигнали по всяко време, когато бъде засечено съответното движение

- Персонализирани настройки за чувствителност към движение, приспособяват сигналите към околната среда на вашия фотоапарат

- Звуковите сигнали могат също да открият събития около или зад визуалния обхват на камерата (напр. Бебе, което плаче или счупване на прозореца)

Сигурен облачен достъп през мрежата

- Лесно сканирайте вашите кадри в облак с 24/7 достъп и ненадмината достъпност

- Бързо намерете и изтеглете всеки запис, който търсите

- Съхраняването извън границите защитава записите срещу всяка загуба на кадри, която може да бъде резултат от повреда като пожар или кражба на камерата

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

IP Камера Foscam FI9900P, Full HD, 8xУвеличение, Сензор движение, Нощно виждане, Известия

IP Камера Foscam FI9900P, Full HD, 8xУвеличение, Сензор движение, Нощно виждане, Известия

Безжична камера за видеонаблюдение Foscam FI9900P - 1080P HD,  нощно виждане 20 метра, сигнали за откриване на движение и дистанционно гледане. Перфектен за дома / градината / алеята - Inc Free Cloud storage

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ