IP Камера Foscam FI9800P, Безжична, Нощно виждане, Сензор движение, Известия

3316

Нов продукт

89,00 лв

-10,00 лв

99,00 лв

Foscam FI9800P безжична IP CCTV външна камера 720p HD ,а нощно виждане до 20 метра, разпознаване на движение с известия , двупосочно аудио, PnP за лесна настройка

Този продукт не е в наличност

Описание на продукта

Foscam FI9800P е безжична IP камера 720P HD . С Plug & Play за лесно отдалечено свързване, без да се изисква пренасочване към порт. Идеалният му външен / вътрешен надзор за различни приложения.

720P HD Video - Сигурно излъчване с H.264 компресия за оптимизиране на използването на честотна лента във вашата мрежа.

Лесна настройка - Настройте вашата IP камера в три лесни стъпки чрез БЕЗПЛАТНО приложението Foscam (iOS или Android).

Преглед навсякъде - Гледайте на живо на вашия компютър или мобилни устройства навсякъде по всяко време, осигурявайки висококачествено гледане на вашия дом или бизнес.

Night Vision - 30 инфрачервени LED светлини осигуряват нощно виждане до 20 метра, осигурявайки ясен изглед, дори и на тъмно.

Push Известия - С натискащи сигнали и аларми в реално време при откриване на движение на вашия мобилен телефон, таблет или имейл, никога не трябва да се притеснявате, че ще пропуснете нещо. Можете също така да изберете гъвкаво областта, която искате да откриете.

Устойчив и водоустойчив - водоустойчив клас IP66 означава, че тази камера Foscam е добре подходяща за открито и може да издържи на всякакви метеорологични условия.

Поддържа ONVIF - Съвместим с ONVIF - вграден NVR / NAS.

Безжична - Поддържа безжична IEEE 802.11b / g / n.

Кутия съдържа

Foscam FI9800P IP камера Винтове за монтаж на
антена Захранване на Ethernet кабел 12V (UK 3-Pin Plug) Ръководство за потребителя
От производителя

Foscam FI9800P Header

Съвременният живот и работа ни дърпа всички в милион различни посоки

Как можем да поемем отговорност?

С Foscam FI9800P можете да съберете всичко на едно място - да се регистрирате на вашата входна порта или веранда, задния двор, алеята, навеса, витрината, паркинга, зареждащия док, дори строителната площадка, точно в дланта на ръката ви ,

IP66 устойчивостта на атмосферни влияния гарантира, че FI9800P поддържа запис без повреди или прекъсвания при дъжд, валежи или сняг. Незабавен достъп и отдалечено гледане от мобилно приложение означава, че никога повече не трябва да се чудите дали имотът ви е в безопасност: жонглирането на отговорностите на живота просто стана много по-лесно.

FI9800P е повече от камера за сигурност

Ние направихме сигурността както по-проста, така и по-гъвкава от всякога: останете свързани с това, което ви интересува и никога не позволявайте на важно събитие да се промъкне, независимо къде се намирате.

Вашият видеоклип е сигурно поточен със зашеметяващ детайл 720P, което прави усещането, че сте там, а двупосочното аудио ви позволява да участвате в момента, а не просто да го гледате. Получавайте сигнали с нашето приложение - ще разберете кога някой е точно на прага ви - и ще отговаряте на събития, докато се случват. Нашите възможности за запис също ви позволяват да запазите кадри как искате, когато искате. Местното съхранение е безплатно (без месечни такси).

Надеждността, стойността и интелигентността са нашите златни стандарти

Foscam няма да бъде международно призната марка в областта на сигурността в продължение на повече от 10 години, ако не разбрахме, че надеждността, стойността и интелигентността са трите необходими за създаването на изключителна камера за сигурност.

FI9800P разполага с подобрено нощно виждане (до 65 фута) и е оборудван със силно усъвършенствано цифрово увеличение (увеличава до 8X). Кажете сбогом на напрежението и отгатването при замъглени, зърнести или слабо осветени сцени: ще се насладите на ясни, добре осветени кадри в истински 720P HD. Нашата интелигентна технология за предупреждение и движение дори избягва фалшиви аларми (напр. Растения, люлеещи се във вятъра).

Истинско професионално HD видео качество

Foscam изгражда собствена хардуерна собствена къща, като гарантира изключително солидно качество на сглобяване без изрязани ъгли. Резултатът е наистина професионален HD 720P поток, предлагащ невероятна плътност на детайлите при стойност, която е ненадмината на пазара за домашна сигурност.

IP66 устойчивост на атмосферни влияния

За разлика от камерите с пластмасов корпус и уплътнения, които могат да се повредят по време на бури или да се деформират и да загубят защитата си, FI9800P има здрава алуминиева обвивка. Той е създаден така, че да работи в тежки атмосферни условия без повреди, прекъсвания или загуба на кадри, а стандартът IP66 е класиран за защита срещу силен дъжд, валежи и сняг.

Вижте през пълна тъмнина

Нощното виждане е една от областите, в които по-висококачественият хардуер прави най-голяма разлика. Усъвършенстваното нощно виждане на FI9800P използва високоинтензивни инфрачервени светодиоди, които осветяват детайлите в ясна и ясна нощна видимост на разстояние до 65 фута. Функции като известия за натискане на приложения и интелигентно разпознаване на движение се възползват особено от по-доброто нощно виждане: сигналите са по-чувствителни и подходящи, а това предимство е допълнително подобрено от интуитивен интерфейс на приложението за персонализиране на вашата чувствителност към движение и настройки на предупреждение.

Без скъпи месечни такси

Изберете и заплатете само това, от което се нуждаете: ние вярваме в предлагането на пълен набор от възможности за съхранение. Можете да изпращате и съхранявате видео чрез FTP, абсолютно безплатно, а ние дори поддържаме NVR (не са включени), NAS и запис на локален твърд диск. Нашата достъпна услуга Foscam Cloud също е достъпна за защита на вашите кадри от кражба или повреда, като ги запишете в нашия сигурен облак.

Бъдете там, дори когато не сте

- Вижте камерите си в реално време на вашия смартфон

- Преглед на записани кадри в облак с удобни функции за търсене и сканиране

- Планирайте записи, конфигурирайте сигнали и преместете / наклонете / приближете направо от вашия мобилен телефон

- Насладете се на денонощния достъп, като използвате нашето красиво проектирано приложение, безплатно с вашата камера

Получавайте само сигналите, които ви интересуват

- Интелигентното разпознаване на движение е безпроблемно интегрирано във вашия телефон

- Можете да получавате push сигнали по всяко време, когато бъде засечено съответното движение

- Персонализирани настройки за чувствителност към движение, приспособяват сигналите към околната среда на вашия фотоапарат

- Звуковите сигнали могат също да открият събития около или зад визуалния обхват на камерата (напр. Бебе, което плаче или счупване на прозореца)

Сигурен облачен достъп през мрежата

- Лесно сканирайте вашите кадри в облак с 24/7 достъп и ненадмината достъпност

- Бързо намерете и изтеглете всеки запис, който търсите

- Съхраняването извън границите защитава записите срещу всяка загуба на кадри, която може да бъде резултат от повреда като пожар или кражба на камерата

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

IP Камера Foscam FI9800P, Безжична, Нощно виждане, Сензор движение, Известия

IP Камера Foscam FI9800P, Безжична, Нощно виждане, Сензор движение, Известия

Foscam FI9800P безжична IP CCTV външна камера 720p HD ,а нощно виждане до 20 метра, разпознаване на движение с известия , двупосочно аудио, PnP за лесна настройка

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ