Диммируем прожекционен будилник Vansky VS-PAC01

3791

Нов продукт

43,61 лв

49,00 лв

-11%

Vansky VS-PAC01 Диммируем прожекционен будилник, FM цифров радио будилник с USB порт за зареждане / двойна аларма / функция за отлагане / голям червен LED дисплей / 1,8 инчов аларма / таймер за сън

Този продукт не е в наличност

  • Проектирано време на вашия таван или стена - Прожекционният цифров будилник винаги ще бъде в пълен изглед от всяка точка на стаята, дори когато лежите в леглото. Регулируемият фокус позволява прогнозираното време винаги да остава кристално чисто.
  • 1,8-инчов голям червен светодиоден дисплей - прожекционният будилник за тежки траверси ви позволява лесно да виждате времето по всяко време и навсякъде, също може да бъде затъмнен, за да се приспособите към вашите предпочитания за яркост. 12 Часов дисплей. Алармен часовник е с размери 20 * 3 * 8.4см.
  • Двоен будилник с функция Snooze & FM Radio - Всяка функция на будилника може да бъде настроена независимо, да се събуждате с радио / зумер и прогноза на времето и да ви позволи няколко допълнителни 9 минути сън / дрямка. Слушайте любимата си музика, като използвате вграденото FM радио с цифрова настройка.
  • USB порт за зареждане - Зареждайте мобилните си устройства с USB порт (кабел за зареждане не е включен), като използвате включен 5 волтов променливотоков адаптер.
  • Резервно копие на батерията - Работете с адаптер за захранване. Той също така поддържа батерия AAA (не е включена), за да осигури точно запазване на времето по време на прекъсване на захранването или изключване на захранващия кабел.

Описание на продукта

Vansky Radio Digital Digital Projection будилник с възможност за затъмняване с 1.8 "LED дисплей, USB зареждане, двойна аларма, резервно копие на батерията

Винаги ли се усуквате и се биете да видите времето на алармата, когато сте наполовина заспали? Проекцията на Vansky, със 180-градусова въртележка, проектира време директно върху вашата стена или таван за лесно и без стрес време за гледане. Всичко, което трябва да направите, е да отворите очи. Винаги ще знаете какъв е моментът, без да компрометирате вашия. зона на комфорт. Активирайте или деактивирайте, ако е необходимо. В допълнение, с двойна аларма, радио, голям LCD дисплей с подсветка с възможности за настройка и възможност за зареждане на вашия смартфон, това е единственият будилник, който някога ще ви трябва. Отличен за вашия спалня!Перфектен избор на подарък!

Многофункционалност, отговаря на всичките ви нужди в ежедневния живот. 

Голям 1,8-инчов LCD екран

Часовникът Vansky Projection Alarm има голям 1,8-инчов червен LCD дисплей за по-голяма видимост. Индикаторите за време и аларма се показват ясно, а контролът на високата / ниската яркост ви позволява да регулирате отчитането на времето според нуждите. 

Проектира време на стената или тавана

Будилникът винаги ще бъде в пълен изглед от всяка точка на стаята, дори когато сте в леглото. Тази функция ви позволява също да наклоните въртяща се проекция на 180 градуса, така че можете лесно да четете числата на тавана или стената с регулируеми изгледи. Функцията за регулиране на фокуса позволява прогнозираното време винаги да остава кристално чисто. 

Двойна аларма с SNOOZE

Можете да зададете две отделни времена на аларма с функцията за двойна аларма за вас и вашето семейство. Задайте времето в делничните дни или изберете автоматично да изключите алармите през почивните дни. Всяка функция за аларма може да бъде настроена независимо. Можете да се събудите до любимата си радиостанция или вградения зумер. 

Цифрово радио

Вграденият аналогов ви позволява да избирате от широка гама радио програми, разговори и музикални програми. Има цифров тунер, който помага при автоматично сканиране на радиостанции и бързо търси силна сигнална радиостанция. 

Резервно копие на батерията  - поддържа захранването и спестява настройки по време на прекъсвания (изисква 2 * AAA батерии, не са включени). 
Вграден USB порт за зареждане (5V 1A)  - Заредете вашия смартфон чрез този часовник. 

Пакетът включва:

1 x Vansky Radio Projection Alarm Clock 
1 x Ръководство за потребителя 
2 x Black Media

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Диммируем прожекционен будилник Vansky VS-PAC01

Диммируем прожекционен будилник Vansky VS-PAC01

Vansky VS-PAC01 Диммируем прожекционен будилник, FM цифров радио будилник с USB порт за зареждане / двойна аларма / функция за отлагане / голям червен LED дисплей / 1,8 инчов аларма / таймер за сън

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ