Кафемашина с капсули Krups Nespresso XN6008, Професионална, 19 Bar, 1.2 L, Bluetooth Smart технологията Expert

3800

Нов продукт

416,00 лв

640,00 лв

-35%

Krups Nespresso XN6008 

Кафемашина с капсули

Професионална, термоблок отоплителна система, 19 бара, черен, с Aeroccino

Този продукт не е в наличност

От производителя

Nespresso машина, свързана чрез Bluetooth

Свържете вашия Nespresso Expert с приложението Nespresso (съвместимо за устройства с iPhone, iPad и Android) и изпитайте предимствата на кафе изживяване, съобразено с вашите нужди. Практическите функции ви позволяват удобно да поръчате капсули Nespresso, да управлявате индивидуалното си приготвяне на кафе и снабдяването с капсули, програмируем пункт за приготвяне дори от разстояние и удобен достъп до машинна поддръжка от Nespresso Club.

Интегрирана Aeroccino3 млечна пяна

Интегрираният Aeroccino3 ви позволява да приготвите несравнимо кремообразна млечна пяна, с която можете да създавате разнообразни вкусни млечни сортове. Използвайте гъвкавата магнитна стойка за чаша за различни размери на чашата и чашата.

Ограничени, Еспресо, Лунго и Американо

В допълнение към Ristretto (25ml), Espresso (40ml) и Lungo (110ml) вече за първи път има нов размер на чашата: Americano (25ml кафе и 125ml гореща вода). Този метод на приготвяне ви предлага по-дълго и същевременно леко преживяване на кафе, което ще харесате веднага. Новата функция за гореща вода или приготвя чаша топла вода (200ml) или добавя гореща вода към избраното от вас кафе. Всеки размер на кафето може лесно да бъде зададен и запазен с помощта на приложението Nespresso.

Нова настройка на температурата

Като нова функция вече можете да избирате между три температурни нива (топло, горещо, изключително горещо). Можете да изберете това директно на машината или да го управлявате дистанционно чрез приложението Nespresso с функциите „Подгответе време за подготовка“ или „Подгответе сега“. Температурата може да се настрои индивидуално за всеки препарат.

Насладете се веднага

Когато купувате всяка машина, получавате пакет, състоящ се от 14 капсули с индивидуални аромати като подарък за добре дошли. Опитайте всички кафе Grand Grand и открийте любимите си.

Капсулна система Nespresso

Капсулната система Nespresso гарантира изключителен вкус и уникални аромати. За тази наслада от кафе от най-висок клас кафето е херметически затворено в рециклируеми алуминиеви капсули и защитено срещу окисляване.

Поръчайте удобно

Нашите специалисти по кафе винаги са на ваше разположение, за да ви посъветват при избора на вашето кафе и да осигурите неусложнена поръчка и удобна доставка, съобразена с вашите нужди. Свържете се с нас 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата на безплатния ни номер, посетете ни онлайн на нашия уебсайт, чрез приложението Nespresso или в някой от нашите бутици в Nespresso.

Поддръжка на машината

Ако имате въпроси относно вашата машина, моля, свържете се с нас на нашия безплатен номер. Създаваме диагноза по телефона и изпращаме решение. Ако е необходимо, ние ще пренаредим резервна част или ще вземем вашата машина на желания от вас адрес (важи само за оригинални машини Nespresso и е безплатна в рамките на гаранцията). Вашата машина ще бъде ремонтирана и върната в рамките на 5-7 работни дни. През този период ще ви предоставим устройство за заем.

Nespresso Expert & мляко

Вдъхновен от света на бариста, новото Nespresso Expert & мляко впечатлява със своя модерен и уникален дизайн.Благодарение на Bluetooth Smart технологията Expert & млякото може да бъде свързано към приложението Nespresso (съвместимо за iPhone, iPad и Android устройства) и да се използва от различни устройства и потребители за приготвяне на любимото им кафе.

Технически спецификации:

  • Налягане на помпата: 19 bar
  • Загряване за 25 s
  • Бутони с едно докосване, регулируеми: Ristretto Espresso, Lungo, Americano и топла вода
  • Вградено Aeroccino за гореща или студена млечна пяна
  • Магнитен рафт за чаша
  • Nespresso машина, свързана чрез Bluetooth Smart
Технически подробности
МаркаKrups Nespresso
Номер на моделаXN6018
цвятчерно
тегло на предмета6,5 кг
Размери на продукта38 x 22,3 x 28,7 cm
Капацитет1,2 литра
Мощност / мощност1,26 вата
Материалнеръждаема стомана
Автоматично изключванеНе
Ниво на шум60 dB
Съвместими моделиNespresso
Специални функцииАвтоматично изключване: Да, вместимост на резервоара за вода (1.2 l)

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Кафемашина с капсули Krups Nespresso XN6008, Професионална, 19 Bar, 1.2 L, Bluetooth Smart технологията Expert

Кафемашина с капсули Krups Nespresso XN6008, Професионална, 19 Bar, 1.2 L, Bluetooth Smart технологията Expert

Krups Nespresso XN6008 

Кафемашина с капсули

Професионална, термоблок отоплителна система, 19 бара, черен, с Aeroccino

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ