Термоподложка, Beurer TS 15 Подгряващо покривало

3857

Нов продукт

52,00 лв

65,00 лв

-20%

Beurer TS15 Електрическо одеяло Прикрепване към матрака дишаща 3 настройки на температурата пране на 30 ° 150 (L) x80 (W) cm

Този продукт не е в наличност

Описание на продукта

Екологичното отопление под одеяло е направено от естествено мек 100% полиестер за максимален комфорт. За разлика от другите подгряващи постелки за входно ниво, екологичната гама е щедро оразмерена, за да се побере и загрява по цялата дължина и ширина на леглото и се закрепва към вашия матрак, използвайки връзки за перфектно прилепване без приплъзване.

 

това отопление под одеяло е проектирано да използва ниски количества енергия, като същевременно осигурява голямо количество топлина: правейки го едновременно икономично и добро за околната среда. Контролерът е лесен за използване и ви позволява да превключвате между три температурни настройки. 

извадете щепсела от контролера и под завивката се пера машинно и безопасно.

всички лични продукти за отопление от Beurer са оборудвани стандартно със системата за безопасност Beurer, така че да можете да имате под одеялото през цялата нощ без притеснения.

Кутия съдържа

1 х TS15 Ecologic 
ръководство 


От производителя

Монограма от подгреватели на Beurer с подгряване
Монограма от Beurer Ecologic TS15 Отопляемо покривало

Кой се нуждае от подгрята завивка?

Всички знаем колко е трудно да спиш, когато ти е студено, но всъщност най-добрите условия за здравословен сън са в хладно помещение. Въздухът в затоплена стая може да предизвика алергии, да попречи на кожата ви да диша и да ви остави да се събудите с това задушно, грохотно чувство.

The Ecologic +

С Ecologic + можете да поддържате стаята си прохладна и тялото си топло. Не само ще спите здраво с по-добро качество на въздуха в стаята си, като използвате затоплено покривало за затопляне на леглото си е далеч по-евтино, отколкото да отоплявате цялата къща през цялата нощ.

Ecologic +  така че можете да спестите сметките си за енергия, без да ограничавате комфорта си.

Защо Ecologic + TS15

  • Разходи по-малко от 2p на вечер за бягане
  • Дизайн без приплъзване
  • Безопасно за машинно пране и сушилня
  • Дишаща
  • 3 температурни настройки
  • Система за безопасност на Beurer (BSS)
  • Прилепване от ръб до край

Монограма от Beurer Ecologic + щедър размер

Монограма от Beurer Ecologic + меки, дишащи влакна

Монограма от Beurer Ecologic + фитинги за връзване

Щедро оразмеряване

За разлика от някои долни одеяла, Ecologic + приляга почти на размера на вашия матрак, като не оставя студени петна по ръба на вашия матрак.

Супер меки влакна

Меките влакна на Ecologic + са дишащи и елиминират шумоподтискащите шумове, когато се движите наоколо в съня си.

Сгъваем фитинг

Няма нищо по-разочароващо от това да се налага да премествате нагорещеното си одеяло всяка вечер; Ecologic + приляга на вашия матрак с връзки, за да остане на мястото си.

топлина за отиване

Heat To Go

На коледния пазар, гледайки любимия си спортен екип или на разходка из зимна гора - нашите продукти на Heat To Go ви покриха! Нашите преносими подложки за топлина и отопляеми колани с батерии Ви осигуряват максимална гъвкавост - в движение или дори в комфорта на собствения ви дом

топлина за отиване

Heat To Go

 
подгряващи крака

Подгряващи крака

 
подложки за топлина

Подгряващи подложки

 
отоплено одеяло

Електрически одеяла

беурер футър

Гъвкаво отопление от Beurer

Подложки за отопление, подгряващи одеяла, електрически одеяла и подгреватели за крака - нашата широка гама гарантира уютна топлина точно там, където ви е необходима!

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Термоподложка, Beurer TS 15 Подгряващо покривало

Термоподложка, Beurer TS 15 Подгряващо покривало

Beurer TS15 Електрическо одеяло Прикрепване към матрака дишаща 3 настройки на температурата пране на 30 ° 150 (L) x80 (W) cm

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ