Високоговорител DOSS BoomBoxБезжичен

3893

Нов продукт

1 Брой

51,00 лв

60,00 лв

-15%

DOSS BoomBox безжичен Bluetooth V4.0 високоговорител с 12W висококачествен звук и превъзходен бас, чувствително докосване, 12 часа игра, хендсфри [черен]

Внимание: Последна бройка!

Добави за сравнение

Добавяне към списъка с желания

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Описание на продукта

Сензорният дизайн на високоговорителя е деликатен, моден. може да подцените качеството на такъв компактен високоговорител. Истинската привлекателност на високоговорителите на DOSS BoomBox 10 Watt се състои в способността му да издава пълен звук с драстично по-дълбок бас. Преносимостта, дълготрайната батерия и металичният дизайн я превръщат в перфектен аудио придружител както на закрито, така и на открито. Музиката са думи неизказани и DOSS Boomox превежда тези думи красиво в ушите ни.

boomb1._SR600,180_.jpg
boombvideo._SR720,404_.jpg

boomb2._SR300,300_.jpg
 
Лазерно управление на сензорния контрол

Чувствителен бутон за докосване с лазерно дърворезба. Контролирайте музиката си с нашите елегантни контроли. Простата сензорна система в горната част ви позволява да пускате, спирате пауза или да пропускате музиката си в свободното си време. Регулирайте силата на звука с горния пръстен на високоговорителя. Завъртане по посока на часовниковата стрелка за увеличаване на силата на звука и обратно на часовниковата стрелка за намаляване.

boomb3._SR300,300_.jpg
 
Широка съвместимост

Снабден с модерната Bluetooth 4.0 технология. Съвместим е с всички устройства с Bluetooth, което ви позволява незабавно да се свързвате със своите смарт устройства на разстояние до 33 фута. Високоговорителят автоматично се свързва отново с последното използвано устройство. С приложен аудио кабел можете да възпроизвеждате музика от повечето други плейъри.


boomb4a._SR300,300_.jpg
Превъзходно качество на звука

Насладете се на музиката си в 10W пълноценен стерео, реализиран чрез двойни драйвери с висока производителност и уникален по-дълбок бас.

boomb4b._SR300,300_.jpg
Невероятно време за игра

До 12 часа време за възпроизвеждане държи музиката ви навсякъде чрез презареждащата се литиево-йонна батерия от 2 200 mAh

boomb4c._SR300,300_.jpg
Компактен и елегантен дизайн

Елегантният и преносим дизайн се отличава с компактна форма, която лесно се вписва в чантата или раницата ви. ви позволява да носите музиката си навсякъде.


boomb5._SR970,200_.jpg

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Високоговорител DOSS BoomBoxБезжичен

Високоговорител DOSS BoomBoxБезжичен

DOSS BoomBox безжичен Bluetooth V4.0 високоговорител с 12W висококачествен звук и превъзходен бас, чувствително докосване, 12 часа игра, хендсфри [черен]

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ