Робот прахосмукачка Xiaomi, roborock 5502-00, Моп функция, Wi-Fi, 250 м2 , 58 W, 420 мл

3929

Нов продукт

680,00 лв

800,00 лв

-15%

Роботизирана прахосмукачка с моп функция с Wi-Fi поддръжка, зонално почистване, дистанционно управление и 4 нива на вакуумиране, английски език, капацитет на батерията 5 200 mAh, 250 м2 с едно зареждане, мощност 58 W, обем 420 мл

Този продукт не е в наличност

Роботизирана прахосмукачка и моп в едно - Xiaomi Roborock S50
Xiaomi Roborock S50 е роботизирана прахосмукачка и моп в едно. Той е идеално решение за тези, които харесват не само ред и чистота, но и комфорт и модерни технологии.

  • роботизирана прахосмукачка с функция моп
  • произволно почистване и интелигентно планиране на маршрута
  • 4 нива 
  • дистанционно управление с помощта на интелигентно приложение

Луксозни и кърпички
Roborock S50 е многофункционален помощник-не само почиства,но може и да избърше пода!

Други функции на прахосмукачката

  • почистване на зони
  • дистанционно управление с помощта на приложение на смартфон
  • поддръжка "отидете" и "дистанционно управление"
  • произволен вакуум режим или интелигентно планиране на маршрута за по-голяма ефективност
  • избор на 4 нива на вакуумиране

Прахосмукачка:
Роботизирана прахосмукачка с функция mop с Wi-Fi поддръжка. Почистване на зони, дистанционно управление и 4 нива на вакуумиране. Прахосмукачката комуникира с приложението на английски. Литиево-йонна батерия с капацитет 5 200 mAh.Прахосмукачката почиства площ от около 250 м2 с едно  зареждане. Мощност 58 W. Съдържание на контейнер за прах 420 мл.Размери 353 х 350 х 96,5 мм. Тегло приблизително 3,5 кг.

Зарядна станция:
Честота 50-60 Hz. Консумирана мощност 100 - 240 V. Номинална мощност 20 V, 1.8 A. Размери 130 x 151 x 98 mm.

Параметри

Категория на продуктаРоботизирана прахосмукачка
ОСНОВНИ ДАННИ
Консумация на енергия
58 W
Всмукателна мощност
42 W
ДРУГИ
височина35,3 см
широчина35 см
дълбочина96,5см
маса3,5 кг
цвятбял

Мокро почистване

Както всички знаем, Xiaomi непрекъснато променя и подобрява нещо в своите продукти.

Една от най-големите иновации, които този робот предлага е мокрото почистване и едновременно с прахосмукване. С предишното поколение можете да изсмучете перфектно вашите, но това поколение също може да избърше перфектно апартамента!

Този път с прахосмукачка получавате и бионен растителен воден филтър с обем 100 мл. Той работи точно като растенията, които получават вода от земята. Можете да го свържете към прахосмукачката, като просто го плъзнете по дъното му, докато чуете щракване. Предварително прикрепете кърпата към дъното на резервоара, която се доставя с прахосмукачката. Заместващите кърпи скоро също ще бъдат достъпни за закупуване на нашия уебсайт.

В този режим на почистване може да работи за 45 до 60 минути, за да премахне замърсяванията още по-добре, почиствайки приблизително 125 квадратни метра. Въпреки това, не забравяйте да напълните резервоара с вода и навлажнете кърпата, преди да я използвате за първи път.

Избърсването работи наистина ефективно, бих казал, неочаквано, на такава проста система.
Мощен японски двигател NIDEC

Основата на всяка качествена прахосмукачка е подходящ двигател. Прахосмукачката Mi беше оборудвана с мощен двигател от японската марка NIDEC, който има смукателно налягане до 2000P и може да задържа 0,67 м3 въздух в минута. Това е една от най-мощните роботизирани прахосмукачки на пазара.

Всички примеси се събират в контейнер с обем 0,48 l и, ако е необходимо, прахосмукачката ще ви предупреди, че контейнерът трябва да се изпразни. Основната четка се поставя свободно до прахосмукачката, така че тя може да се движи по вертикалната ос и по този начин да гарантира правилното налягане върху всички видове килими и подове.

Въздушният поток продължава от контейнера през голям HEPA филтър, където дори малки прахови частици се улавят и по този начин не се изхвърлят обратно в помещението по време на вакуумиране. Този филтър този път се мие , което със сигурност е чудесна новина за страдащите от алергия и астма.Преодолява бариерите и е по-тих

Въпреки че новият робот е снабден с по-висока мощност на засмукване (макс. 2000 Па), той идва с безшумно памучно затваряне и порест въздушен екран, като по този начин намалява шума от оригиналните 61-72 dB до 54-67 dB.

Повечето роботи имат проблеми с преодоляването на праговете в стаите, така че те могат да вакуумират само стаята, в която го поставяте. Те обаче инсталираха и колела за този робот и по този начин могат да преодолеят прегради с височина до 2 см. Първият робот можеше да го преодолее само до 1,5 см височина. Да, дори стълб от сантиметър понякога играе важна роля, така че ако праговете ви са толкова високи, новата ви прахосмукачка ще играе вакуумно всички помещения в апартамента без ваш надзор.

Въпреки това, с прикрепен резервоар за вода тези бариери могат да представляват проблем за робота, тъй като предотвратяват пълното накланяне на прахосмукачката, така че бихме препоръчали да премахнете резервоара по време на вакуумиране.

200Pa Всмукателна мощност

Можете да включите прахосмукачката с максимална смукателна мощност до 2000 Па. 
В приложената анимация можете да видите, че прахосмукачката може да се справи чрез просо, соя до метални топки!

13 сензора за перфектна ориентация

Ултразвуков радар Лазерен сензор за разстояние SLAM алгоритъм.

Roborock sweep one е оборудван с тринадесет различни сензора. Това е наистина ненадминато.

Лазерният сензор за разстояние определено остава най-модерният. Той се намира в горната част на короната на прахосмукачката, която се върти на 360 ° и сензорът сканира цялата площ около вашия дом 1800x в секунда. Лазерният сензор LDS е много подобен на този в съвременните автономни превозни средства с автопилот.

Прахосмукачката включва също ултразвуков радарен датчик, детектор за стълби, детектор за стена, детектор за пълен боклук, детектор за сблъсък, електронен компас, жироскоп, акселерометър, измервател на разстоянието, измервател на скоростта на вентилатора и детектор за повдигане, ако някой вдигне прахосмукачката от пода, той автоматично спира дейност.

Въз основа на информация от лазерния сензор, измервател на разстоянието, акселерометър и жироскоп, оптималният път на вакуумиране във вашия дом се изчислява с помощта на усъвършенстван алгоритъм SLAM (едновременно локализиране и картографиране). Три различни и мощни процесора се използват за бързо изчисляване на маршрута. Това е само още една разлика от конкурентните по-евтини прахосмукачки, които обикновено оценяват маршрута на помещението въз основа на сблъсъци с фиксирани препятствия, нямат първокласна ориентация в пространството и следователно не могат да вакуумират сравнително голяма част от площта ефективно.

Стенният детектор се използва, за да се гарантира, че се почиства по стените и в същото време, че прахосмукачката не ги удари. Прахосмукачката работи по стената на точно определено разстояние от 10 мм и малка кръгла четка гарантира, че това 10 мм пространство е идеално чисто.


Откриване на препятствия

Интелигентно откриване на килими - нова функция, веднага щом прахосмукачката открие килим, включва максималния режим за най-доброто възможно прахосмукване. Връща се в нормален режим веднага щом роботът напусне килима. Всичко е напълно автоматично.

Останалите сензори са двойка ултразвукови сензори отпред, те изпращат и приемат сигнали със скорост 340 m / s и по този начин определят разстоянието между прахосмукачката и фиксирана пречка. Не се случва прахосмукачката да удари например стъклена врата.

Четирите сензора на детекторите за стълби се уверяват, че прахосмукачката не пада навсякъде, докато измервателят на разстоянието измерва разстоянието, което вакуум прахосмукачката изминава през живота си, подобно на автомобилите.

Можете също така да забравите за пренавиването на косата, защото новата прахосмукачка е проектирана така, че да не позволява на косата да се забие в двигателя. Разбира се, почистването му с предишното поколение не беше проблем, но защо да не се притеснявате по-малко?

Останалите сензори за поддръжка просто следят работата на прахосмукачката и напомнят на потребителя дали трябва да се направи нещо. Ето защо, ако случайно забравите да поставите контейнер за боклук с HEPA филтър във прахосмукачката преди старта, един от сензорите ще ви напомни отново и прахосмукачката няма да започне да работи, за да не се повреди от събраната мръсотия от вътрешния компонент.

5200mAh Li-Ion батерия

Roborock Sweep One е оборудван с литий-йонна батерия с голям капацитет, с капацитет 5200mAh. Статиите идват от известни LG / Panasonic компании, както и в случая с популярните Powerbanks.

Тогава такъв капацитет е достатъчен, когато е напълно зареден за до 2,5 часа непрекъснато вакуумиране, което представлява до 250 квадратни метра пространство. Разбира се, винаги зависи от конкретни условия и артикулация.

Нивото на зареждане на батерията се обозначава с овална рамка около бутоните на прахосмукачката. Ако е бял, батерията има повече от 50% капацитет; ако е кехлибарена, тя е между 20-50% заредена, но ако свети червено, батерията е под 20% капацитет. Това обаче не трябва да ви притеснява, прахосмукачката автоматично прекъсва операцията, отива сама до зареждащата станция и след презареждане започва да работи отново там, където е спряла.Приложение Mi Mi

Умен център за контрол на дома.

Не на последно място, страхотните новини носят контролни приложения за вашия смартфон! Новият робот има 3 процесора, които следят неговото движение в реално време. Устройството може да се навигира, като просто кликнете върху определена зона, която искате да почистите и ще се погрижи за самата почивка. Можете също да създадете виртуална стена в приложението, така че прахосмукачката да не попадне в области, които не искате. С тази страхотна функция можете лесно да контролирате прахосмукачката си дори извън дома, да наблюдавате целия процес на почистване, да планирате времето за почистване и дори можете да назовете новия си помощник!

Приложението е чудесно с това, че е свързано чрез вашия акаунт в Xiaomi към всички елементи на умен дом навсякъде по света. Не е нужно да сте у дома, за да започнете да вакуумирате пода или да проверите колко градуса имате у дома.

В случая на прахосмукачката Roborock Sweep One можете да използвате приложението Mi Home, за да планирате кога и колко често ще вакуумирате или да му дадете еднократна инструкция за вакуумиране, дори когато седите на работа. Можете също така да контролирате смукателната мощност и да преглеждате маршрута, правен от прахосмукачката по време на работа

Гледайте нашите видеоклипове от разопаковане и пускане в експлоатация.

Опаковка

Всеки поръчан от нас Xiaomi Roborock Sweep One ще съдържа следното

- Roborock Sweep One прахосмукачка в бяло 
- Станция за зареждане на прахосмукачки 
- Европейски контакт 
- Четка за почистване на четки от коса и други замърсявания 
- Подробни инструкции в книжна форма заедно с прахосмукачката + видео инструкции

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Робот прахосмукачка Xiaomi, roborock 5502-00, Моп функция, Wi-Fi, 250 м2 , 58 W, 420 мл

Робот прахосмукачка Xiaomi, roborock 5502-00, Моп функция, Wi-Fi, 250 м2 , 58 W, 420 мл

Роботизирана прахосмукачка с моп функция с Wi-Fi поддръжка, зонално почистване, дистанционно управление и 4 нива на вакуумиране, английски език, капацитет на батерията 5 200 mAh, 250 м2 с едно зареждане, мощност 58 W, обем 420 мл

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ