Високоговорител Muzili

2436

Нов продукт

1 Брой

43,20 лв

48,00 лв

-10%

Високоговорител Muzili Стерео звук Bluetooth 4.0 Вграден микрофон Водоустойчив, Черен

Внимание: Последна бройка!

Добави за сравнение

Добавяне към списъка с желания

БЪРЗА ПОРЪЧКА
 • Превъзходно качество на звука: преносими Bluetooth високоговорители, вградени двойни високопроизводителни драйвери и уникален подобрен бас. Подобно на експозицията на музикален фестивал, се насладете на прекрасния музикален опит, който ви носи кристално чист звук и силен бас
 • Ft 66 ft.Bluetooth Wireless Range: Този безжичен високоговорител с Bluetooth 4.0 осигурява на вашите Bluetooth устройства незабавно сдвояване и поддържа стабилна, стабилна връзка до 66 фута за  музика.
 • Няколко функции Just: Просто натиснете и задръжте бутона, за да контролирате многобройните функции на преносимия Bluetooth високоговорител, като отговаряне на повиквания на високоговорител, прескачане на песни, превключване между свързани Bluetooth устройства и др.
 • 12+ часа по-дълъг живот на батерията Muz: портативните Bluetooth високоговорители на Muzili осигуряват впечатляващ живот на батерията с високо качество на звука. Можете да се насладите на 12+ часа за по-дълготрайно възпроизвеждане, благодарение на високоефективната литиево-йонна батерия

Описание на продукта

Bluetooth говорител за кола

Bluetooth говорител преносим

Музили Bluetooth говорител

 • Музили Soundlife Bluetooth високоговорителят е малък, но мощен. Той осигурява 360-градусов Hi-Fi стерео звук в изненадващо голям размер.
 • Той е мощен, спортен траен и водоустойчив. Поставяме повече в него и получавате повече при невероятни разходи. Ние винаги вярваме, че висококачествените технологии не трябва да струват цяло състояние.

Soundlife

Muzili Soundlife е преносим Bluetooth високоговорител, който предлага удивително мощен стерео звук, подобрен бас и невероятно качество на изработка на невероятна цена. Безжично свържете всяко Bluetooth устройство за незабавно забавление.

Soundlife може да усили слушането. А висококачествената акумулаторна литиево-йонна батерия предлага до 12 часа непрекъснато, висококачествено време за възпроизвеждане на звук. Животът е по-забавен, когато имате своя собствена Soundlife.

 • Удивителни звуци
 • Време за игра на 12+ часа
 • Bluetooth 4.0
 • Ultra-Portable
 • Вода непроницаема

Bluetooth високоговорител

Bluetooth говорител безжичен

BLUETOOTH SPEAKER

Учудващ звук, изненадващо малък

Звукът Bluetooth Soundlife I е малък, но мощен. Той може да ви осигури пълноценно стерео звучене чрез двойни драйвери с висока производителност (3W x 2) и подобрени ниски стойности за големите ритми. никога не искам да го оставям.

Здрава конструкция

Опакованият дизайн на гумената боя дава на компактната издръжливост, можете да го вземете навсякъде. Достатъчно трудно е да се справите с вашето пътуване.

12+ часа по-дълготрайно време за възпроизвеждане

Там, където има сила, има надежда. Големият Bluetooth високоговорител се нуждае от удивителен живот на батерията. Звукът Soundlife Bluetooth има живот на батерията от повече от 12 часа, винаги можете да вземете музиката със себе си.

Bluetooth високоговорител водоустойчив

Bluetooth SPEAKER

Bluetooth високоговорител

Водоустойчив

Soundlife е по-водоустойчив от своите предшественици, което означава, че можете да го използвате повече места, без да се притеснявате, като например от душ и кухненска мивка.

Хвани и си отивай

От душ до парка до вътрешния двор, олекотеният и малък дизайнерски високоговорител е трудна и забавна за всякакви приключения. Където и да ви отведе животът, той винаги ще ви донесе прекрасна музикална наслада.

Лесно свързване, лесно слушане

Няма жици. Без компромис. Изпитайте свободата да правите повече. Безжично свържете всяко Bluetooth устройство за незабавно забавление.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Високоговорител Muzili

Високоговорител Muzili

Високоговорител Muzili Стерео звук Bluetooth 4.0 Вграден микрофон Водоустойчив, Черен

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ