Yunmai кантар за измерване на тегло

0303

Нов продукт

44,00 лв

 безжичен кантар за измерване на тегло, телесна маса, мазнини и др. за iOS, Android и Windows (бял)

Yunmai Smart Scale - Body Fat Scale with new FREE APP & Body Composition Monitor with Extra Large.

Този продукт не е в наличност

Описание на продукта

Цвят: бял

Yunmai FDA Listed Bluetooth 4.0 Smart Scale & телесни мазнини Монитор - 10 прецизни измервания на телесните мазнини - телесна мазнина, BMI и повече - 16 потребители са разпознати - Smartphone App за здравословно отслабване проследяване

Избор на 2+ милиона потребители! 

- YUNMAI Mini пакет мощен удар, предоставяне на забелязани показания в мига на окото-всички в смел 10-инчов кадър. 

- Изпитайте всички отлични характеристики на YUNMAI в по-преносим размер. Създаден с лек органичен полимер и стоманена рамка, трайният 10-инчов YUNMAI Mini тежи шокиращи 2,0 килограма, така че лесно можете да го съхранявате, да го преместите и да го извадите от зрението, когато нямате нужда от него.

10 начина да погледнете здравословното измерване на тялото

Стъпка по скалата и в рамките на секунди са необходими 10 важни здравни измервания, предоставящи изчерпателни данни за вашето здраве. Измерванията на тялото се изпращат незабавно на вашия смартфон всеки път, когато стъпвате, което улеснява проследяването на загубата на тегло и напредъка в здравето. 

Yunmai измерва точно теглото, телесната мастна тъкан, мускулната маса, водата, костната маса, висцералната мазнина, BMR, BMI, протеина, възрастта на тялото. Сензорите за био импеданс ви дават прецизни резултати всеки път.
 

Не е необходима настройка

Няма нужда да се притеснявате с Wi-Fi или инструкции за настройка, за да започнете. Просто изтеглете нашето приложение в смартфона си, свържете се с Bluetooth и вземете статистическите си данни в рамките на секунди след натискане на скалата. 

Yunmai използва BIA (bioelectric impedance analysis), който е често използвана технология. Моля, консултирайте се с Вашия лекар, ако сте предразположени или имате пейсмейкър, електрокардиограми и / или други медицински изделия, преди да използвате Yunm

Влезте в интегрирана интелигентна здравна система

Приложението YUNMAI 2. 0 свързва вашите показатели за тялото в реално време със света на класациите за данни, социалното споделяне и проследяването на годността. Просто стъпвайте върху скалата, за да свържете незабавно профила си и да започнете да натискате данни към приложението си. Не се изисква допълнителна настройка, за да можете незабавно да започнете проследяването. 

Ръководство за незабавно инсталиране

След като изтеглите приложението YUNMAI, изберете своето име, пол, височина и възраст, за да настроите профил. Уверете се, че Bluetooth телефонът ви е включен и стъпва върху скалата с боси крака. Изчакайте 2 секунди, за да видите теглото си на екрана на скалата и като актуализация на живо в приложението си. Превъртете надолу, за да видите всичките 10 показателя за здравето или изберете иконата на графиката в горния десен ъгъл, за да видите визуални отчети.

За няколко режима на ползване изберете профила си ("Me"), след това изберете "Членове на семейството" и добавете потребител или временен гост. Можете също така да се свържете с профила си в FitBit или Apple Health, като изберете профила си ("Me") и персонализирате потребителските си настройки. 

 

 

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Yunmai кантар за измерване на тегло

Yunmai кантар за измерване на тегло

 безжичен кантар за измерване на тегло, телесна маса, мазнини и др. за iOS, Android и Windows (бял)

Yunmai Smart Scale - Body Fat Scale with new FREE APP & Body Composition Monitor with Extra Large.

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ