Кафеварка Cofee Garter с вграден термометър

0350

Нов продукт

36,80 лв

46,00 лв

-20%

кафеварка с вграден термометър 1.2l

Този продукт не е в наличност

Описание на продукта

Размер: 1,2 литра  | Цвят: неръждаема стомана

Кафеът Gator се изсипва над каната, прави кафе толкова добре, че няма да искате да напуснете дома си.

Това е истинска загриженост. Имахме (напълно неоснователни) съобщения за хора, които правят такова невероятно кафе в собствените си домове, което отказват да напуснат. - Как можех да напусна апартамента, когато най-доброто кафе, което някога съм имал, е там? извика един (фиктивен, но напълно правдоподобен) клиент.

Виждате ли, за перфектно ръчно капване от кафето ви се нуждаете от постоянен, равномерен поток от вода при точната температура. Твърде горещо: вашият боб е изгорен. Твърде студено: вкусът се улавя. Готварната кана за кафе Coffee Gator произвежда плавен поток, а вграденият термометър отключва сложните масла, аромати и аромати.

Ако продължавате да четете това надолу по описанието, вероятно вече сте наясно, че ръчното капково кафе е пътят напред. Няма сложна машина, няма пластмасови капсули и няма нужда от електричество. Разбира се, отнема малко повече време, но става въпрос за опита. Става въпрос за ритуала. Става въпрос за създаването на нещо специално и за това да го споделите.

Така че танцувайте като че никой не гледа. Любовта като теб никога няма да бъде наранена. Пейте така, сякаш никой не слуша и кафето ви с кафето се изсипва над каната.

  • Капацитет: 1,2 литра
  • Височина: 16,5 см или 6,5 инча
  • https://www.amazon.com/POUR-OVER-Coffee-Kettle-Built/dp/B01E2O21NS/ref=pd_lpo_vtph_79_tr_t_2?_encoding=UTF8&psc=1&refRID=PSVV2FAY1HPRW7220HXE

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Кафеварка Cofee Garter с вграден термометър

Кафеварка Cofee Garter с вграден термометър

кафеварка с вграден термометър 1.2l

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ