Smart часовник Garmin Fenix 5S, GPS

3966

Нов продукт

740,00 лв

-59,00 лв

799,00 лв

Garmin Fenix 5S Мултиспорт GPS спортен часовник 

Този продукт не е в наличност

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Garmin fenix5S Sapphire Black Optic

Компактен (47 мм) мултиспорт GPS часовник с Elevate ™ вграден пулсомер
Стилен дизайн с EXO-Антена от неръждаема стомана за най-добро представяне в предизвикателни среди
Вградени профили на активност за всички ваши спортове и приключения
Предоставя ви ключова статистика с уиджет за изпълнението, който показва ефектите и напредъка на вашите тренировки
Свързани функции включват смарт известия, автоматични качване в Garmin Connect ™ онлайн спорт общността и персонализация чрез безплатни изгледи на часа и приложения от нашия Connect IQ ™ магазин
Сензори за дейности на открито, включващи GPS и GLONASS спътниково позициониране, барометричен алтиметър, 3-осен компас с жироскоп
fenix 5 Performer Bundle добавя HRM-TRI пулсомер за разширена динамика на бягането и сърдечна честота по време на плуване
Beat yesterday цял ден, всеки ден. fēnix 5 е премиум мултиспорт GPS часовник с вграден пулсомер, разширени тренировъчни функции и сменяеми ленти, които ви позволяват да преминете от работното си място към тренировката, бързо и лесно. Какъвто и спорт да практивкувате, fenix 5 го покрива, благодарение на вградените профили на активност и разширени показатели за ефективност, които ви позволяват да се подобри контрола на ефективността на вашата тренировка, плюс смарт известия
Забележителният дизайн и бързина
fenix 5 е компактен мултиспорт часовник с 47 мм диаметър. Той  разполага с атлетичен дизайн и висококачествена EXO-Антена от неръждаема стомана за работа в най-предизвикателните среди (воден рейтинг до 100 метра).

Изключителна четливост
Винаги включения с висока резолюция, пълноцветен Garmin Chroma Display ™ осигурява голяма четимост по всяко време. fēnix 5 изпозлва 1.2'' дисплей с трансфлективна технология, която отразява и пропуска светлина, като в същото време дава възможност на изгледа на часа да стане още по-добре видим на силна слънчева светлина. За да се гарантира повишена издръжливост на този спортен часовник fenix 5 Sapphire серията добавя сапфирена леща.

Вграден пулсомер
За да се осигури пълна свобода на амбициозните спортист всички fenix 5 модели включват Elevate ™ технология с вграден пулсомер, което ви позволява да се следи сърдечната честота, без да носите допълнителна лента. С новия напълно интегриран Elevate сензор можете да контролирате по всяко време интензивността на тренировката и проследявате ежедневните си дейности с 24/7 мониторинг на сърдечната честота, за да получите по-точна информация за изгорените калории през деня.

Всичко, което трябва да знаете за вашите тренировки
Вашата цел за непрекъснато подобряване на ефективността преминава през безброй часове на тренировки. Новият уиджет за ефективността на fenix 5 притежава цялата информация, която ви е необходима за лесен достъп на едно място, за по-добро проследяване на фитнес нивото ви и за да ви помогне да тренирате по-ефективно.

Тренировъчен статус: показва ви колко ефективна е тренировката и дава насоки за това дали е била продуктивна и постиганат ли е прогрес.
VO2max оценка: Коремни преси, бягане или колоездене - предоставя данни за ефективността с оценка на максималния обем на кислород, който може да консумирате в минута и дава индикация на фитнес нивото ви.
Тренировъчна история: показва ви колко трудни са били тренировките в продължение на период от време, без значение за коя дейност.
Съветник за възстановяване: Таймерът за възстановяване ви казва препоръчителното време за възстановяване от последната ви тренировка.

Инструкциите за този продукт са налични само на английски език!

ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ
Track log - Дневник на трасето: ДА
GPS: ДА
GLONASS: ДА
WayPoint навигация: 1000
Размери (мм): 42 x 42 x 14,5 mm
Размер на дисплея: 218 x 218 pix
Водоустойчивост: 10 ATM
Bluetooth: ДА
Тегло: 67 g
EAN: 753759172114
Език на интерфейса: ENG

СЪДЪРЖАНИЕ НА ПАКЕТА

Garmin Fenix5S Sapphire Black Optic
fēnix 5
Кабел за зареждане/прехвърляне на данни
Допълнителна жълта силиконова QuickFit™ 22мм каишка

Инструкциите за този продукт са налични само на английски език!

ВИДЕА

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Smart часовник Garmin Fenix 5S, GPS

Smart часовник Garmin Fenix 5S, GPS

Garmin Fenix 5S Мултиспорт GPS спортен часовник 

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ