Смарт часовник Platyne wac 79

3974

Нов продукт

189,00 лв

-50,00 лв

239,00 лв

Platyne wac 79 Смарт часовник 

Този продукт не е в наличност

Мултиспорт часовник, устойчив на вода с трезвен дизайн, оборудван с модерен и лесен за използване интерфейс.

Поради своята простота на използване и лекота на носене, той съдържа няколко функции, които могат да ви бъдат полезни ежедневно.

Основни функции: Педометър, изминато разстояние, изгорени калории, монитор за заспиване, монитор на сърдечната честота, измерване на кръвното налягане, измерване на нивото на кислород в кръвта (тест SpO2), известия за обаждания / SMS / приложения, режим на заглушаване, хронометър, Регулиране на яркостта, напомняне за заседнало положение и др.

Други функции: Мултиспорт: Ходене, бягане, прескачане на въже, плуване, колоездене, бадминтон, баскетбол, футбол. Управлявайте дистанционно музиката и камерата. Персонализиращи се циферблати на часовника (Няколко стила на набиране, от които можете да избирате) Алармен часовник (Задайте аларми за вашите будилници, тренировки и всяко напомняне, от което се нуждаете) Време (Винаги ще бъдете готови, с прогноза за времето на върха на пръстите ви. функцията се опреснява на всеки 2 часа) Можете ясно да проверите вариациите на вашия ден и GPS на вашето мобилно приложение (Търсене и изтегляне на приложението) Има функции, които се показват на вашия часовник след сдвояване с телефона .

[Забележка: Това са само референтни данни и не могат да се използват като професионален медицински измервателен инструмент.]

Съвместимост: Android 5.0 или по-нова версия и iOS 9.0 или по-нова версия.

Зелен цвят.

Включени в опаковката:

1x Свързан часовник

1x Зарядно устройство

1x Ръководство на потребителя

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Смарт часовник Platyne wac 79

Смарт часовник Platyne wac 79

Platyne wac 79 Смарт часовник 

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ