Хибриден смарт часовник GARMIN VIVOMOVE HR

3996

Нов продукт

270,00 лв

-50,00 лв

320,00 лв

GARMIN VIVOMOVE HR Хибриден смарт часовник 

Този продукт не е в наличност

Хибриден смарт часовник

Получавате най-доброто от двата свята, когато физически тиктакащите часовници се срещнат със сензорен екран и дискретен дисплей. Смарт дисплея се появява само, когато бързо завъртите китката си, за да погледнете часовника си. Стрелките на часовника дори динамично се изместват, когато взаимодействате със сензорния екран, след което се връщат когато сте готови.

Вгрден пулсомер

Не е необходимо да правите компромис на стил за функции, тъй като този изискан часовник следи пулса директно на Вашата китка. В допълнение към отчитането на крачки и наблюдението на съня, vívomove HR използва пулса, за да осигури данни за изгорените калории и да определи количество на интензивносттана Вашите фитнес дейности.

Следене на стреса

Най-вероятно изпитвате стрес в даден момент от деня, но колко? vívomove HR смарт часовника ви позволява да знаете кога сте имали спокоен или стресиращ ден - благодарение на целодневното следене на нивото на стреса. Ако нивото на стрес се повиши по време на деня, ще разберете, че е време да си вземете почивка и може би да вземете мерки за главоболието или други физически симптоми. Използвайте таймера за релаксация, за да приложите дихателни упражнения и да намалите нивото на стреса.

Фитнес мониторинг

vivomove HR е наистина създаден, за да изглежда добре и да ви помогне да се чувствате добре. Този часовник включва инструменти за фитнес мониторинг, които ви дават по-добра представа за вашите настоящи фитнес нива. Благодарение на вградения пулсомер, можете да получите VO2 max оценка. Той също така може да прецени вашата фитнес възраст - така че с упорита работа и редовни упражнения с течение на времето да достигнете до по-ниско число.

Изтънчен и смарт

Никога не пропускайте съобщение или известие благодарение на смарт известията2, които се показват на вашия дигитален дисплей. Вашите данни за активност ще бъдат качени автоматично в безплатната Garmin Connect ™ онлайн общност. Дори може да контролирате музиката си от часовника.

Move IQ™

Няма нужда да стартирате и спирате таймера за активност всеки път, когато започнете пешеходна активност. vívomove HR смарт часовника автоматично стартира вашите пешеходни дейности и след това ви позволява да преглеждате ежедневните си активности в Garmin Connect.

Споделяне и състезания

Синхронизирането на Вашите дейности с Garmin Connect е много повече от обикновенно съхранение на данни. Garmin Connect е процъфтяваща онлайн общност, в която хората в движение могат да се свързват и да се състезават, като се присъединят към предизвикателствата, насърчават се взаимно и дори споделят своите триумфи чрез социалните мрежи. Garmin Connect е безплатен и достъпен в мрежата или на Вашия смартфон с приложението Garmin Connect ™ Mobile.

Спецификация
Марка: GARMIN

Модел: VIVOMOVE HR Sport - розово злато, малък / среден

Материал на каишката: силикон

Размер: Малък / Среден (каишка 122 - 188 мм)

Тип: Smartwatch

Съдържание на кутията: - Garmin VIVOMOVE HR Sport Smartwatch; - Зарядно устройство; - Ръководство за бърз старт

Гаранция на производителя: 1 година

Тегло: 41 g

Цвят: Розово злато и бяло

Размери: 188 x 43 x 12 mm (В x Ш x Д)

Функционалност: - Известие за обаждане; - Известия за текст и имейл; - Контрол на музиката; - Времето

Проследяване на здравето: - Стъпки; - Разстояние; - Калории; - Пулс; - Сън; - Интензивност

Хидроизолация: Водоустойчива

Сензорен екран: Да

Портове: USB

Телефонна връзка: Bluetooth 4.0

Съвместимост: - iOS; - Android; - Windows

Живот на батерията: - Интелигентен режим: до 5 дни; - Аналогов режим: до 2 седмици

Метод на зареждане: Micro USB кабел

Тип батерия: Вградена акумулаторна батерия

Височина (mm): 188

Ширина (mm): 43

Дълбочина (mm): 12

Грамове за тегло: 41

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Хибриден смарт часовник GARMIN VIVOMOVE HR

Хибриден смарт часовник GARMIN VIVOMOVE HR

GARMIN VIVOMOVE HR Хибриден смарт часовник 

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ