Фритюрник Philips XXL HD9654 90

4057

Нов продукт

310,00 лв

-100,00 лв

410,00 лв

Фритюрник горещ въздух Philips HD9654 / 90 Premium Airfryer XXL + дъно на скара

Този продукт не е в наличност

Philips HD9654 / 90 Premium Airfryer XXL + дъно на скара

1. Технологията Twin TurboStar премахва до 90% повече мазнини от ястията
2. Изключително голям размер на семейството за цяло пиле или 1,4 кг пресен чипс
3. Включва дъно на скара за вкусни ястия.

Най-здравословният начин за пържене *.
Philips Airfryer XXL използва горещ въздух за пържене на любимите ви храни, с малко или никакво добавено масло. Новата технология Twin TurboStar е специално разработена за извличане на мазнини от храната, което го прави най-здравословният начин да изпържите храната си.

Пържете с малко или никакво олио
Airfryer използва горещ въздух за пържене на любимите ви храни, с малко или никакво добавено масло, така че можете да пържите с до 90% по-малко мазнини *. Насладете се на вкусните, хрупкави резултати от пържените ястия, но с минимално количество мазнини.

Технология Twin TurboStar Комбинирайки
мощен (2225 W) нагревателен елемент и мотор с новата технология Twin TurboStar, горещият въздух в Airfryer преминава през цялата кошница като вихър. Създаден, за да извлече повече мазнини от вашите ястия и да го хване в редуктора на мазнините за лесно изхвърляне.

XXL размер на семейството
Airfryer е проектиран с мисъл за вашето семейство. Правете вкусни ястия за цялото семейство всеки ден. Благодарение на изключително големия си капацитет, уредът без усилия приготвя цяло пиле или до 6 порции чипс (1,4 килограма) за широк спектър от възможности.

Хрупкав вкус и 90% по-малко мазнини
Доказано изпълнение. Направете чипс, който е хрупкав като този, приготвен в традиционна фритюрник, но с до 90% по-малко мазнина. Изпечете цяло пиле за хрупкава коричка и крехко месо с по-малко мазнина.

Програми за цифров дисплей и бързо набиране
Цифровият интерфейс е лесен за използване с програми за бърз подбор за приготвяне на замразени чипс, месо, риба и пилешки бутчета с едно натискане на бутон. С копчето QuickControl задавате както температурата, така и времето за готвене. Функцията поддържане на топло ви дава гъвкавост да сервирате, когато сте готови.

Приложението Philips Airfryer
Airfryer XXL може да направи много повече от просто пържене. Печете на скара, печете и дори печете любимите си храни за бързи, вкусни ястия за цялото семейство. Приложението Philips Airfryer е пълен със съвети, уроци и лесни за следване рецепти. Приложението Philips Airfryer е безплатно за изтегляне както за Android, така и за iOS.

Поддържайте топлина за забавено сервиране
Благодарение на функцията за поддържане на топло можете да сервирате ястието, когато сте готови. Можете да поддържате ястието си топло до 30 минути.

Нашият най-мощен Airfryer
Това е най-мощният Airfryer за най-бързо време на готвене, с незабавно загряване, така че винаги сте готови да започнете.

Вдъхновяващи рецепти
От бързи здравословни закуски до пълноценни семейни ястия - нашата безплатна книга с рецепти съдържа над 30 вкусни идеи и прости инструкции от професионални готвачи. Нашето приложение на Philips Airfryer е пълно със съвети, уроци и лесни за следване рецепти.

Без мръсотия или миризми
Кошницата QuickClean на Airfryer има подвижна решетка с незалепващо покритие, която е лесна за почистване. Кошницата и подвижната незалепваща тава са безопасни за миене в съдомиялна машина - а пърженето на въздух предпазва вас и дома ви от миризмата на традиционното пържене. Безопасно за

съдомиялна машина
Всички подвижни части са безопасни за почистване във вашата съдомиялна машина, спестявайки ви време и почиствайки Airfryer без никакви проблеми.


* В сравнение със съдържанието на мазнини в пилешкото и свинското месо в сравнение с традиционния фритюрник и фритюрник

спецификации


общ обем на тигана (l)3.5
време за приготвяне на пържени картофи (мин)14.4
брой порции пържени картофи6
капацитет на пържените картофи (кг)1.4
обща мощност (ватове)2225
по-малко мазнина (%)-90
технология за отстраняване на мазнини

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Фритюрник Philips XXL HD9654 90

Фритюрник Philips XXL HD9654 90

Фритюрник горещ въздух Philips HD9654 / 90 Premium Airfryer XXL + дъно на скара

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ