Фритюрник с топъл въздух Philips XL HD9260 90

4058

Нов продукт

250,00 лв

-83,00 лв

333,00 лв

 Philips Airfryer XL HD9260/90 Фритюрник с топъл въздух Viva Collection, Rapid Air, Капацитет 1.2 кг, LCD дисплей, Черен

Този продукт не е в наличност

Philips HD9260 / 90 Essential Airfryer XL

Леки закуски, без да получавате много мазнини? Това става възможно с Philips Essential Airfryer XL HD9260 / 90 у дома. Пригответе вкусни ястия за до 5 души с малко или никакво масло. Технологията Rapid Air прави храната хрупкава отвън и остава нежна отвътре.

Технология Rapid Air
С фритюрника можете да пържите, печете, печете и печете ястия без използване на допълнителна мазнина или със значително по-малко мазнина, отколкото при обикновените фритюрници. Това е универсалното решение за вашата кухня. Друго предимство на фритюрника е, че има минимална миризма при приготвянето на ястия. Фритюрникът също се почиства лесно.

Международна книга с рецепти
Тази книга с рецепти съдържа рецепти за всякакви пържени ястия, които съдържат малко мазнини и които можете да приготвите в Airfryer. Освен това е показана гъвкавостта на устройството, тъй като с Airfryer можете също да печете на скара, да печете и дори да печете по-здравословно, по-бързо и лесно.

Цифров сензорен екран
С цифровия сензорен екран отпред на фритюрника можете лесно да настроите температурата и времето за готвене за оптимални резултати.

Лесно почистване
Сменяемите незалепващи чекмедже и кошница са безопасни за съдомиялна машина за бързо и лесно почистване.

Безопасно за съдомиялна машина за всички подвижни части
Кошът QuickClean на Philips Airfryer е направен с незалепваща решетка за лесно почистване. Всички подвижни части могат да се почистват в съдомиялната машина. Пърженето с въздух също означава, че вашият дом остава свободен от миризмата на традиционното пържене.

Уникален дизайн на продукта
Philips Airfryer съчетава дизайн във формата на морска звезда отдолу с бърза циркулация на супер горещ въздух, което води до оптимално разпределение на топлината. Тази уникална комбинация гарантира, че Airfryer приготвя различни видове храни с вкусно хрупкав резултат и като добавя малко или никакво масло.

Интелигентен бутон
за настройка Запазете настройките за любимото си ястие, така че следващото хранене да е готово с натискане на един бутон!

спецификации

общ обем на тигана (l)3
брой порции пържени картофи5
капацитет на пържените картофи (кг)1.2
обща мощност (ватове)1900 г.
макс. температура (° c)200
неплъзгащи крака
тип контролсензорен бутон

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Фритюрник с топъл въздух Philips XL HD9260 90

Фритюрник с топъл въздух Philips XL HD9260 90

 Philips Airfryer XL HD9260/90 Фритюрник с топъл въздух Viva Collection, Rapid Air, Капацитет 1.2 кг, LCD дисплей, Черен

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ