Слушалки с микрофон Marshall Mid ANC

4063

Нов продукт

320,00 лв

-130,00 лв

450,00 лв

Слушалки Marshall Mid Active Noise Canceling (ANC) с Bluetooth - черни

Този продукт не е в наличност


От производителя

Слушалки на Маршал
Маршал.

Маршал.
За Маршал:

Тежкият звук на Маршал се носи по света от половин век. Без дъх пътища и ревящи камиони са работили усилено, за да чуят Маршал по целия свят. Сега е време да продължите това наследство.

Прекарването на половин век в турне с най-изявените и неопитомени музиканти създава опит и усещане за това, което наистина работи.

Превключете с активното шумопотискане на mid anc off.

Mid anc са активни слушалки с шумопотискане с технология Bluetooth aptx.

Mid anc са активни слушалки с шумопотискане с технология Bluetooth aptx. Той предлага превъзходно безжично аудио качество и намалява звука около вас, за да можете да се наслаждавате на най-важното - музиката. Той предлага до 20 часа безжично възпроизвеждане, когато е активирано активното шумопотискане, или повече от 30 часа безжично възпроизвеждане без anc.

  • Индивидуално персонализирани динамични 40-милиметрови драйвери му придават здрав звук, който създава добър баланс между яснота и точното съдържание на басите.
  • Мека лента за глава в меко микрофибър, 3D панти с ергономично прилепване и черни анодизирани метални детайли, които придават на слушалките емблематичния си вид.

Характеристики на дистрибутора:

Маршал.

Слушалки.

Слушалки, Маршал.

1. Активно шумопотискане

Mid ANC е активна слушалка с шумопотискане, която използва четири микрофона за непрекъснато измерване и локализиране на околния шум, за да блокира неща, които не искате да чувате.

Сега можете да се съсредоточите върху най-важното - музиката.

2. Bluetooth AaptxX.

Безжична връзка към средата на ANC чрез технологията Bluetooth aptX. Bluetooth aptX не само възпроизвежда музика с по-висока скорост на предаване, но също така минимизира проблемите със синхронизирането на аудио видео, така че можете да гледате филми с перфектно синхронизиране на устните.

Това ви дава свобода на движение в рамките на безжичния обхват на слушане от 9 метра.

3. До 20 часа време за възпроизвеждане с Anc и Bluetooth.

Mid ANC Осигурява до 20 часа безжично време за възпроизвеждане с активно шумопотискане и когато Bluetooth е активиран.

Активното премахване на шума може да бъде изключено, за да удължи живота на батерията и да удължи времето за безжично възпроизвеждане до повече от 30 часа. Деактивирането на активното шумопотискане не засяга Bluetooth aptX.

Характеристики на дистрибутора:

Слушалки.

Слушалки.

Маршал.

4. Персонализирани драйвери за превъзходен звук

Специално настроените динамични 40-милиметрови драйвери придават на Mid ANC здрав звук, който перфектно балансира яснотата с точното количество бас - идеален за тези, които изискват само най-доброто качество на звука.

5. Премиум материали, емблематичен дизайн на Маршал.

Mid ANC са слушалки за уши с мека лента за глава, увити в меки микрофибри.

Месинговото лого на Marshall и черният анодизиран метал придават на тези слушалки емблематичен вид.

6. Многопосочен контрол

С многопосочния бутон за управление можете да управлявате функции като възпроизвеждане, пауза и разбъркване, да регулирате силата на звука на плейъра и да включвате или изключвате слушалките.

Включена е и телефонна функция, така че можете да отговаряте, отхвърляте или прекратявате обаждания с няколко прости щраквания.

Маршал.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Слушалки с микрофон Marshall Mid ANC

Слушалки с микрофон Marshall Mid ANC

Слушалки Marshall Mid Active Noise Canceling (ANC) с Bluetooth - черни

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ