Безжични слушалки Mpow BH361A

4068

Нов продукт

60,00 лв

-33,00 лв

93,00 лв

Mpow 059 Plus - Активни слушалки с шумопотискане, 50 часа време за възпроизвеждане с Bluetooth с бързо зареждане, CVC 8.0 микрофон, Bluetooth 5.0, слушалки с пяна с памет, Deep Bass, за PC Мобилни телефони

Този продукт не е в наличност

Описание на продукта

Mpow 059 Plus - Слушалки за активно шумопотискане
Mpow 059 Plus - Слушалки за активно шумопотискане

Mpow

Като лидер в аудио продуктите, Mpow работи страстно върху дизайна и технологичните иновации, за да създава продукти с простота и лекота на използване по целия свят.

Mpow се гордее с всеки предлаган продукт. Mpow е продал повече от 12 000 000 слушалки.

Mpow 059 PLUS - Активни слушалки с шумопотискане

Нежеланите шумове са повсеместни в нашето ежедневие. Как да избягаме от хаоса?

Въз основа на Mpow 059, ние постигаме невероятен напредък. Bluetooth слушалките Mpow 059 PLUS ANC се доставят с първокласна технология за активно шумопотискане, за да осигурят спокойствие на често пътуващите. Без да правят компромиси с качеството на звука, Bluetooth слушалките за уши доставят ненадмината безжична музика в личното ви тихо пространство. Нещо повече, отличното представяне на батерията удължава времето за музика до 50 часа, за да оцелеете при дълги пътувания.

  • Активно премахване на шума (ANC)
  • Bluetooth 5.0 и звуци с висока точност.
  • Време за възпроизвеждане до 50 часа.
  • Бързо зареждане: 10 минути = 2 часа
  • Микрофон с шумопотискане CVC 8.0
  • Ултра-меки възглавници с мемори пяна.
  • Сгъваем дизайн.

Повече часове, повече възможности

Hi-Fi звук и дълбок бас

Bluetooth 5.0 технология

Повече часове, повече възможности

Bluetooth слушалките Mpow 059 PLUS ANC се отличават с ниска консумация на енергия, за да осигурят трайна страст с капацитет на батерията 500 mAh. Получете 50 часа ангажираща музика с пълно зареждане или непрекъснати 18 часа с включен ANC. Заредете 10 минути за допълнителни 2 часа възпроизвеждане.

Ясни обаждания за домашен офис / онлайн клас

Вграденият микрофон за премахване на шума CVC 8.0 и удобните бутони за управление ви осигуряват по-плавни и ефективни разговори

Забележка: Ако компютърът ви няма Bluetooth, трябва да използвате отделен Bluetooth предавател.

Най-доброто безжично изживяване

Технологията Bluetooth 5.0 предлага незабавно сдвояване, звук без закъснение и постоянна връзка с широк обхват от 32,8 фута. Съвременната Bluetooth свързаност ви помага винаги да останете без заплитане и да останете свързани с вашата музика, подкасти, филми или аудиокниги.

За метрото

CVC 8.0 Изтриване на повикване

Усещане за комфорт.

Изход на околния шум

Слушалките Mpow 059 PLUS Active Noise Canceling филтрират околните звуци, така че да не ви разсейват, независимо дали става въпрос за самолети, влакове, автобуси, фоайета на хотели. Перфектно се фокусирайте върху слушането, където и да ви отведе транспортът.

Рязко обаждане

Микрофонът за шумопотискане CVC 8.0 в безжичните слушалки Mpow предлага гласова яснота, дори в най-силната среда. Ходете свободно, движете се, слушайте и общувайте, независимо каква е средата. Можете също така да деактивирате ANC, за да вземете предвид средата.

Безкомпромисен комфорт.

Безжичните слушалки Mpow Noise Canceling са проектирани с адаптивна пяна с памет и трайни материали за борба с износването по време на дълги сесии. Отседнете в кафене, библиотека, търговски центрове и много други, можете да се насладите на страхотно поточно предаване на музика в тишина и невероятен комфорт.

Mpow вдъхновява милиони меломани

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Безжични слушалки Mpow BH361A

Безжични слушалки Mpow BH361A

Mpow 059 Plus - Активни слушалки с шумопотискане, 50 часа време за възпроизвеждане с Bluetooth с бързо зареждане, CVC 8.0 микрофон, Bluetooth 5.0, слушалки с пяна с памет, Deep Bass, за PC Мобилни телефони

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ