Слушалки Gaming Razer Blackshark V2 X, Мултиплатформени, Драйвери TriForce Titanium 50 мм, Кардиоиден микрофон, Черни

4093

Нов продукт

1 Брой

120,00 лв

-20,00 лв

140,00 лв

Razer Blackshark V2 X Гейминг слушалки , черни

Внимание: Последна бройка!

Добави за сравнение

Добавяне към списъка с желания

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Razer BlackShark V2 X - съчетават невероятно аудио, превъзходна яснота на микрофона и върховна изолация, одобрена от професионалистите.

Благодарение на RAZER ™ TRIFORCE имате възможност за индивидуална настройка на високите, средните и ниските аудио честоти, изцяло новият патентован дизайн действа като 3 аудио драйвъра в 1 - генерирайки по-ярък звук с по-богато качество и по-мощен бас.
Сгъваемият микрофон има оптимизиран корпус, който е с по-отворен дизайн, това подобрява яснотата на гласа ви.

Специалният затворен дизайн, които напълно покриват ушите съчетан с плюшени възглавнички, които подобряват уплатняването им за по-голяма шумова изолация.
С тегло от едва 240 грама едва ще ги усещате по време на геймърските маратони. Слушалките са направени още по-удобни, благодарение на подобрените възглавнички, увити в комбинация от дишаща материя и плюшена кожа.

Звукът на eSports Челно се изправете
пред състезанието с леки слушалки за спорт, които процъфтяват под натиск. Представяме Razer BlackShark V2 X - тройна заплаха от невероятен звук, превъзходна чистота на микрофона и върховна звукоизолация, одобрена от професионалистите.

50-милиметрови драйвери Razer ™ TriForce
С възможността да настройвате индивидуално високи, средни и ниски аудио честоти, изцяло новият ни патентован дизайн действа като 3 аудио драйвера в 1 - генерира по-ярък звук с по-богати високи тонове и по-мощен бас, с ясни и ясни вокали свеж.

Razer ™ HypercCear кардиоиден микрофон
Предлагайки по-добро улавяне на речта и премахване на шума, сгъваемият микрофон на тази лека слушалка за спортни спортове има оптимизиран корпус на микрофона, който приема по-отворен дизайн за минимални препятствия - което води до подобрена яснота за по-близък отдих на вашия глас.

Усъвършенствано пасивно шумопотискане
От развеселяващи тълпи до бръмчене на вашата платформа, изключете шума и се насладете на непрекъснат фокус със специални затворени люлки, които напълно покриват ушите ви, подпомогнати от плюшени възглавници, които образуват по-плътно уплътнение за по-голяма звукоизолация.

Лек комфорт
Само с 240 грама едва ли ще си спомните, че сте го включили по време на игрални маратони. Слушалките са направени още по-удобни благодарение на по-дебелите подложки за глава и подобрените възглавнички за уши от мемори пяна, обвити в комбинация от дишаща материя и плюшена изкуствена кожа.

7.1 съраунд звук
Повишете осведомеността за мача и оставете нищо да не избяга от ушите ви с точен позиционен звук, който ви позволява интуитивно да определяте откъде идва всеки звук.
* Налично само за Windows 10 64-битова

съвместимост на различни платформи
Тази лека eSports слушалка използва 3,5 мм жак и работи на популярни платформи, което ви позволява да търсите конкуренция на PC, Mac, PS4, Xbox One, Nintendo Switch и мобилни устройства *.
* Мобилни устройства с наличен 3,5 мм порт

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Слушалки Gaming Razer Blackshark V2 X, Мултиплатформени, Драйвери TriForce Titanium 50 мм, Кардиоиден микрофон, Черни

Слушалки Gaming Razer Blackshark V2 X, Мултиплатформени, Драйвери TriForce Titanium 50 мм, Кардиоиден микрофон, Черни

Razer Blackshark V2 X Гейминг слушалки , черни

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ