Система за домашна сигурност Swann

4105

Нов продукт

399,00 лв

-600,00 лв

999,00 лв

Swann система за домашна сигурност PoE, 5MP HD, 8 канала, 4 куршумни камери, вътрешно / външно жично видеонаблюдение NVR, цветно нощно виждане, с 2TB твърд диск, SWNVK-875804

Swann 8 Channel 4x Camera HD 5MP Super HD NVR-8580 2TB HDD Thermal Sensing HDMI

Този продукт не е в наличност

Повече информация за продукта

банер

Интелигентна система за сигурност

True Detect Thermal Sensing Откриване на движение

Камерите разполагат с True Detect PIR сензори, които задействат запис и известия за натискане, когато усещат топлината на движещи се обекти, като хора и автомобили. True Detect ви осигурява по-ефективен видеозапис на събитията за сигурност, които ви интересуват, и по-малко фалшиви задействания от времето, дърветата, паяжините, малките животни и др.

Говорете и можете да видите

Сега е още по-лесно да се види какво се случва. Използвайте гласови команди чрез Google Assistant и Chromecast, за да предавате поточно видео от камерите си за сигурност към вашия телевизор. Можете да персонализирате команди като „Добре Google, покажи ми входната врата“. Вашата сигурност току-що стана по-умна.

По-интелигентна сигурност

Точни известия за сигурност

Ще получите известия за натискане, когато камерите открият движение от топли предмети, като хора и автомобили, което ви позволява да действате незабавно и потенциално да предотвратите престъпления и нежелана дейност, преди те да се случат.

Аудиото добавя още един слой доказателства

Чуйте шумове извън екрана и идентифицирайте гласовете по техния пол, възраст, акцент и език. Записвайте разговори и се уверете, че децата или възрастните членове на семейството са добре обгрижвани от всеки, който им помага.

Запазете моментни снимки във вашия акаунт в Dropbox

Можете да настроите системата за защита да прави неподвижни изображения и да ги записва в личния ви акаунт в Dropbox в облака. Така че дори ако вашата система за сигурност бъде открадната или унищожена от крадци, ще имате спокойствие, знаейки, че можете да влезете онлайн и да получите достъп до снимки от вашите охранителни камери.

Подходящият комплект за сигурност за вашия имот

8-канална система за сигурност отговаря на средни имоти, домове и фирми, нуждаещи се от наблюдение на открито или на закрито. Тази система се предлага с 4 камери и можете да добавите още 4 за пълен 8-канален мониторинг.

Вижте дома си на телефона си

Вижте видео от камерите на живо и възпроизвеждайте записи на вашия смартфон или таблет, независимо къде се намирате по света с безплатното приложение HomeSafe View за iOS и Android устройства.

Устойчиви на атмосферни влияния камери, създадени за всеки климат

Монтирайте камерите на открито, тъй като са изградени здрави, за да издържат на дъжд, сняг, слънчева светлина и прах, ден след ден, дъжд или блясък, с IP66 рейтинг за атмосферни влияния.

Вижте всичко ден или нощ

Вижте на тъмно до 45 метра в пълен мрак или 60 метра при околна светлина с мощно инфрачервено цветно нощно виждане.

По-лесна инсталация с Power over Ethernet

Захранването, видеото и аудиото преминават през един Ethernet кабел на камера с Power over Ethernet кабели (PoE), което прави инсталацията много по-опростена.

Твърд диск с масивно наблюдение

Масивният 2TB HDD е проектиран специално за непрекъснато наблюдение. Съхранявайте месеци записи и лесно прехвърляйте видеоклипове на USB памет или ги изтегляйте чрез мрежа, без никакви текущи такси.

Широк ъгъл на гледане за по-добра защита

Настройте NVR да открива човешки лица в определени часове на деня, за да задейства запис и сигнали. Идеален за ограничени места, където не трябва да има никой, който да се разхожда в определени часове.

Камерена камера за силно видимо наблюдение

Начертайте линия върху изображението и задайте посоката на движението, което трябва да бъде открито, т.е. A до B, B до A или двата начина за задействане на запис и сигнали. Открийте хора, които прескачат ограда или влизат в бизнес.

Всичко, от което се нуждаете за вашата самостоятелна инсталация

Начертайте област върху изображението и всяко движение, което влиза в зоната, ще задейства запис и предупреждения. Използвайте го, за да обикаляте паркирани автомобили, прозорци и врати.

Подробни обучителни видеоклипове

Тази функция отличава движението на обекти с форма на човек, за да активира записването и сигналите. Използвайте го, за да откриете всеки, който върви към вашия имот.

SWNVK-875804, 8 канала, VGA, HDMI, RCA, PoE, RJ-45, USB 2.0, 2 TB HDD, 4x камера, 5 MP, 2560x1920, IR, PIR, IP66
Надеждна жична връзка
Защитете своите близки и собственост с тази многокамерна, жична система за наблюдение с всичко необходимо, за да си направите сами или да го инсталирате професионално

Вижте и чуйте всичко в Super HD
Вижте лица, регистрационни табели, пакети и много други с най-съвременните 5MP Super HD, което е 2,4 пъти по-ясно от 1080p с мощно цифрово увеличение - гарантира, че няма да пропуснете нищо

Защита 24/7
Вижте на тъмно с нощно виждане до 40 метра. Монтирайте 4-те камери на закрито или на открито. Добавете още 4 камери, включително Ultra HD 4K (8MP) камери, за пълен 8-канален мониторинг

Топлинно усещане
Разпознаването на PIR на базата на топлина и движение на Swann True Detect ™ надеждно улавя и записва активност, с по-малко фалшиви задействания и надеждни известия за натискане

Set & Forget
Наслаждавайте се на локален запис до 300 дни + на масивния 2TB твърд диск без никакви такси. Запазвайте неподвижни изображения директно в акаунта си в Dropbox

По-интелигентна сигурност
Намалете цената на престъпността и знайте какво се случва с тази разширяема система за сигурност Super HD, подходяща за големи домове, офиси, малък бизнес и магазини

Говорете и можете да видите
Използвайте гласови команди чрез Google Assistant и Chromecast, за да предавате поточно видео от камерите си за сигурност към вашия телевизор. Вашата сигурност току-що стана по-интелигентна.

Аудиото добавя още един слой доказателства

Чуйте шумове извън екрана и идентифицирайте гласовете по техния пол, възраст, акцент и език. Записвайте разговори и се уверете, че децата или възрастните членове на семейството са добре обгрижвани от всеки, който им помага.

Вижте всичко ден или нощ
Вижте на тъмно до 130 фута (40 метра) с мощното инфрачервено нощно виждане, което автоматично започва, когато нощта пада.

Интеграция на Dropbox
Настройте системата да качва неподвижни изображения във вашия акаунт в Dropbox в облака. Така че дори ако вашата система за сигурност бъде открадната, ще имате съхранени доказателства за изображения извън сайта.

Безплатно съхранение с масивния твърд диск
Масивният 2TB HDD може да съхранява месеци записи, преди да започне да се запазва върху по-стари кадри. Лесно прехвърляйте видеоклипове на USB памет или ги изтегляйте чрез мрежа, без никакви текущи такси.

По-лесна инсталация с Power over Ethernet
Захранването, видеото и аудиото преминават през един Ethernet кабел на камера с Power over Ethernet кабели, PoE, което прави инсталацията много по-опростена.

Разширете зоната на покритие
Добавете до още 4 камери за общо 8, за да покриете всички слепи зони. Добавете 4K / 8MP камери, които са 1,7 пъти по-ясни от 5MP и се предлагат с видео анализи, изключително за 4K камери, като Face Detection, Intrusion Detection и други.

Добавете Spotlight камери
Добавете 5MP или 4K (8MP) прожектори с мощна технология за възпиране. Супер ярки прожектори се включват, когато се открие активност, привеждайки изображението в цвят. Високоговорителят издава сирена и ви позволява да отговорите, за да изплашите натрапниците. Вижте раздела за съвместими продукти по-долу.

Какво е включено
NVR-8580 8-канален NVR с 2TB твърд диск

NHD-865MSB 5MP Bullet камери x 4

Cat5e Ethernet кабел x 5 (60 фута / 18 м x 4 и 3 фута / 1 м x 1)

HDMI кабел

Захранващ адаптер и сплитер

Мишка

Монтажни винтове и щепсели

Ръководство за бърз старт

Стикери за предотвратяване на кражба

Спецификация
Камера
Зрителен ъгъл 82 °
Мегапиксел 5 MP
Код за международна защита (IP) IP66
Разделителна способност на камерата 2560 x 1920 пиксела
Включена камера Да
Цвят Да
Форм фактор на камерата за наблюдение Bullet
Вграден микрофон Да
Технология за свързване Кабелна
Интерфейс на камерата RJ-45
Функция на загряване №
Поддържано разположение Вътрешно / външно
Въртящ се No
Брой камери 4
Разстояние за нощно виждане 40 m
Нощен режим Да
LED тип IR
Материал на корпуса Алуминий
Вграден PIR сензор Да
Рекордер
Количество HDMI портове 1
Портове за Ethernet LAN (RJ-45) 1
Датчик за движение Да
Максимален капацитет на твърдия диск 6000 GB
Рекордерът е включен Да
Количество канали 8 канала
Ethernet LAN Да
Количество на VGA (D-Sub) портове 1
Количество USB 2.0 портове 3
Общ капацитет за съхранение 2000 GB
Тип носител за съхранение HDD
Брой инсталирани твърди дискове 1
Линейни изходи (RCA) 1
Капацитет на твърдия диск 2000 GB
DC жак да
Интегриран четец на карти No
Работа в мрежа
Ethernet LAN Да
Мощност
Захранване през Ethernet (PoE) Да
Тип източник на захранване AC
Системни изисквания
Поддържани операционни системи Windows Да
Мобилните операционни системи поддържат Android, iOS
Поддържани операционни системи Mac Да
Съвместимост с Mac Да
Експлоатационни условия
Работна температура (T-T) -30 - 55 ° C
Тегло и размери
Ширина на камерата 15,1 см
Дълбочина на камерата 7 см
Височина на камерата 7см
Ширина на записващото устройство 23,5 cm
Дълбочина на записващото устройство 31 см
Височина на рекордера 5,3 cm
Съдържание на опаковката
Ръководство за бързо инсталиране Да
Предупредителни стикери Да
Включена мишка Да
Включени кабели HDMI, LAN (RJ-45)
Включено захранване Да

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Система за домашна сигурност Swann

Система за домашна сигурност Swann

Swann система за домашна сигурност PoE, 5MP HD, 8 канала, 4 куршумни камери, вътрешно / външно жично видеонаблюдение NVR, цветно нощно виждане, с 2TB твърд диск, SWNVK-875804

Swann 8 Channel 4x Camera HD 5MP Super HD NVR-8580 2TB HDD Thermal Sensing HDMI

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ