Слушалки за игри HyperX Cloud II

4120

Нов продукт

150,00 лв

-44,00 лв

194,00 лв

Kingston HyperX KHX-HSCP-RDRC Cloud II Gaming Headset за PC / PS4 / Mac / Mobile (Обновена), червена

Този продукт не е в наличност

Описание на продукта

Име на цвета: Червен

Описание на продукта

Кутията съдържа

  • 1 x Обновени слушалки HyperX Cloud II
  • 1 x USB контролна кутия
  • 1 x удължителен кабел
  • 1 x щепсел за микрофон


От производителя


Започната през 2002 г., HyperX се разраства през годините, за да обхване множество продуктови линии модули памет, SSD устройства, USB Flash устройства, слушалки и подложки за мишка. С участието на по-добри компоненти, които осигуряват висока производителност, качество и естетичен дизайн в продължение на повече от десетилетие, продуктите HyperX са избор на най-високо оценените геймъри, технологични ентусиасти и овърклокъри по целия свят.

  • USB звукова карта
  • 7.1 виртуален съраунд звук.
  • Цифрово подобрен микрофон.

Разширена контролна кутия за аудио

Включвайте и изключвайте лесно съраунд звук 7.1 с натискането на един бутон. Включва независими контроли за силата на звука и микрофона за допълнително удобство. Вътрешната DSP звукова карта усилва звука и гласа за оптималното изживяване при Hi-Fi игри.

7.1 виртуален съраунд звук

Генерирайте виртуално съраунд звуково изживяване, за да създадете разстояние и дълбочина, които подобряват всяко изживяване при игри, филми или музика. Това е plug and play, което означава, че не са необходими драйвери.

Подобрено аудио представяне

HyperX Cloud II е Hi-Fi с 53-милиметрови драйвери и осигурява подобрена аудио производителност в игрални или професионални аудио среди. Неговите кристално чисти ниски, средни и високи тонове плюс подобрено възпроизвеждане на басите създават завладяващо игрово изживяване.

Цифрово подобрен микрофон

Когато се използва с USB контролната кутия, са активирани шумопотискането, AGC функционалността и ехото. Получете по-ясно качество на гласа и намален фонов шум за подобрено цялостно гласово изживяване. Подвижният микрофон е лесен за включване за игри - или го изключете, за да слушате музика.

Сертифициран от TeamSpeak

TeamSpeak удостоверява, че качеството на гласа е ясно и ясно с по-добро качество на звука. При тестове не бяха открити звукови ехо, фонови шумове или гласови изкривявания. Други съвместими клиенти за чат включват Skype, Mumble и Ventrilo.

Подобрен комфорт

HyperX Cloud II се предлага със 100% подложки за уши от мемори пяна и сменяеми чаши за уши за различни звукови профили и различни опции за текстура.

Професионални игри оптимизирани

Официалните слушалки на Intel Extreme Masters, HyperX Cloud II ви позволяват да играете удобно и да получите по-добро аудио изживяване на компютър, Mac и конзоли. Неговият дизайн със затворена чаша позволява пасивно премахване на шума, така че да можете да се състезавате на максимално ниво.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Слушалки за игри HyperX Cloud II

Слушалки за игри HyperX Cloud II

Kingston HyperX KHX-HSCP-RDRC Cloud II Gaming Headset за PC / PS4 / Mac / Mobile (Обновена), червена

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ