Безжична камера за видеонаблюдение NIYPS

4122

Нов продукт

1 Брой

90,00 лв

-39,00 лв

129,00 лв

NIYPS 1080P IP66 WiFi IP камера със светлина, PIR сензор за движение, IR нощно виждане и двупосочно аудио, водоустойчив бебефон с камера за наблюдение Съвместим с Alexa

Внимание: Последна бройка!

Добави за сравнение

Добавяне към списъка с желания

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Описание на продукта

1.

Мини камера за наблюдение NIYPS с LED светлини и аларма за движение, най-иновативната WLAN камера на пазара. С резолюция 1080P, широк ъгъл 140 °, интелигентно нощно виждане, PIR откриване на движение, двупосочно аудио, облачно съхранение и водоустойчива функция IP 66, камерата за външно наблюдение може ефективно да защити безопасността на вашия дом. Използвайте тази многофункционална малка камера перфектно като охранителна камера, камера за детегледачка, бебешка камера, камера за домашни любимци, външна камера, дори сензорна външна светлина.

2.

2.2

Двупосочен звук

Вътрешната камера има шумов филтър и HiFi аудио, използва уникални аудио домофонни чипове и 3D гласов механизъм, ефективното разстояние за комуникация е до 5 метра. Лесен чат чрез приложението.

  • Съдържание на кутията:
  • IP камера.
  • Винт x 3.
  • Разширителен винт x 3.
  • Гнездо с шестоъгълник.
  • Стикер за перфорация.
  • 1,5 м захранване + 3 м захранващ кабел.
  • Инструкция за употреба (английски
4.

6 високоефективни LED светлини.

Високоефективни LED светлини, ден и нощ в цветни изображения, вградени 6 LED светлини, могат да осигурят източници на светлина през нощта, на тъмно също могат да изпитат цветно нощно виждане, изображението наистина е възстановено. Има 3 режима за избор:

Интелигентно нощно виждане: когато WiFi камерата превключи в режим за нощно виждане, се показват черно-бели изображения. Когато се открие движение, LED светлината автоматично се включва и превключва на цветно нощно виждане;

Цветно нощно виждане: редовно включвайте LED светлината. Когато светодиодът е включен, инфрачервеното нощно виждане се деактивира автоматично, можете лесно да се сбогувате с монотонен черно-бял режим.

Черно-бяло нощно виждане: LED светлината е изключена, без силни светлинни смущения.

4.1.

PIR сензор.

PIR сензор, чувствителността може да се настрои в приложението. Значително намалява фалшивите аларми, причинени от вятър или трептене на листа и промени в светлината. След това на телефона се изпраща известие и в същото време се задейства звуковата и светлинната аларма.

5.

6.

7.

8.

9.

Инфрачервено нощно виждане.

WiFi камерата има сензор за чувствителна светлина, който автоматично се превключва в режим на инфрачервено нощно виждане, когато се открие слабо осветление.

140 ° широк ъгъл.

WLAN мини камера за наблюдение с широк ъгъл 140 °, подходяща за вътрешна и външна употреба, може да отговори на изискванията за наблюдение в различни среди.

Денонощна защита.

Ако не сте в града, не е нужно да се притеснявате за необичайни ситуации у дома. Можете да проверите наблюдението по всяко време чрез мобилния си телефон и да държите безопасността в ръката си.

Cloud Speciher

Поддържа облачно съхранение, криптирано предаване, всички нови регистрирани потребители могат да поискат 30-дневно безплатно съхранение в облак. Външната IP камера също поддържа локално съхранение на SD карта до 128 GB (не е включена).

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Безжична камера за видеонаблюдение NIYPS

Безжична камера за видеонаблюдение NIYPS

NIYPS 1080P IP66 WiFi IP камера със светлина, PIR сензор за движение, IR нощно виждане и двупосочно аудио, водоустойчив бебефон с камера за наблюдение Съвместим с Alexa

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ