HSM обектив Sigma f3 5 6 3 DC MACRO OS

4124

Нов продукт

1 Брой

500,00 лв

-255,00 лв

755,00 лв

Sigma, f3,5-6,3 DC MACRO OS HSM обектив, 18-250mm

Внимание: Последна бройка!

Добави за сравнение

Добавяне към списъка с желания

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Описание на продукта

Стил: Поддържа Nikon SLR

Описание на продукта

18-250mm f3.5-6.3 DC MACRO OS HSM

От производителя

Високоефективен, компактен, обектив с високо увеличение, проектиран изключително за цифрови огледални огледални фотоапарати

Чрез революция в оптичния и структурен дизайн на Sigma 18-250mm F3.5-6.3 DC OS HSM, този нов обектив постига компактен размер и минимално фокусно разстояние от 13,8 ". Нов материал, Термично стабилен композит (TSC) поддържа своята структура и има малка свиваемост, особено при различни температури, е включен в цевта на лещата. Удобно е, когато искате да сведете оборудването си до минимум и въпреки това да сте подготвени за всички възможности и ситуации, като пътувания.

Възможна е широка гама от снимки с един обектив

Покривайки широкоъгълен 18 мм до телефото 250 мм, този универсален обектив, проектиран изключително за цифрови огледални фотоапарати, е подходящ за универсални снимки, включително пейзаж, спорт и макро фотография. Удобно е, когато искате да сведете оборудването си до минимум и въпреки това да сте подготвени за всички възможности и ситуации, като пътувания.

Отличен за макро фотография

Възможността за близък план се подобрява с минималното фокусно разстояние от 13,8 "през ​​целия диапазон на увеличение и максимално съотношение на увеличение 1: 2,9. В еквивалент на размера на APS-C е възможна макро фотография с приблизително съотношение на увеличение 1: 2. В допълнение , с този обектив, размерът и пламъците на обектите могат да се регулират чрез завъртане на пръстена за мащабиране, което прави макро фотографията по-лесна от използването на фиксирана фокусна макро леща. За допълнително удобство, максималното съотношение на увеличение при всяко фокусно разстояние се появява отстрани на обектива барел.

Нов дизайн. Компактен размер.
Нов дизайн. Компактен размер.
Революцията в основата на дизайна води до компактни размери

Оптимизирането на силовата подредба чрез такива неща като вграждане на двустранни асферични лещи и преразглеждане на дизайна, размерът на диаметъра на филтъра се намалява. Този обектив с компактен размер има приблизително 13-кратно съотношение на увеличение с размер на филтъра с диаметър 62 mm и размери с диаметър 2,9 "x дължина 3,5". Той гарантира преносимост и цялостна лекота на използване, което го прави идеален за пътуване и развлечение.

Нов материал TSC (Термично стабилен композит)
Нов дизайн. Компактен размер.
Термично стабилен композит

Новият материал "TSC (Термично стабилен композит)", който има малка контрактилност, особено при температурни промени, както и запазване на твърдостта, е вграден в цевта на лещата. В сравнение с поликарбоната, който обикновено се използва, TSC има по-висока еластичност с приблизително 25%. Тъй като термичното свиване е ниско, то има висок афинитет към металните части, което допринася за производството на висококачествени продукти. Също така допринася частите като пръстен за мащабиране и мащабиране да бъдат по-тънки

Конструкция на обектива
Конструкция на обектива

В конвенционалните лещи фокусирането изисква удължаване на цялата леща или на предната група лещи. За да се приспособят по-добре механизмите за автофокусиране и заснемането отблизо, възникна необходимост от обективи, които не променят дължината си по време на фокусиране или страдат от зависими от фокуса вариации в аберацията. Следователно Sigma е разработила фокусиращи системи, които преместват само елементи в цевта на лещата. Те включват по-малки и по-леки движещи се лещи, които спомагат за подобряване на скоростта на автоматично фокусиране. Със своята непроменяща се дължина на цевта и малки вариации в центъра на тежестта, тези лещи също подобряват баланса и стабилността на фотографа. Освен това, тъй като предната част на лещата не се върти, с допълнително удобство могат да се използват поляризационни филтри.

MTF диаграма

MTF (модулна трансферна функция) е едно от измерванията, което оценява производителността на обектива и контрастира на чувствителността при различни пространствени честоти. Хоризонталната ос е в милиметри и показва разстоянието от центъра на изображението към ръбовете, а стойността на контраста (най-високата стойност е 1) е показана във вертикалната ос.

Показанията при 10 реда на милиметър измерват контрастната способност на обектива (червени линии), като повтарят фини паралелни линии, разположени на разстояние 30 линии на милиметър, измерват способността за рязкост на обектива (зелени линии), когато блендата е широко отворена. Наборите от фини повтарящи се линии се създават успоредно на диагонална линия, минаваща от ъгъл до ъгъл на рамката, наричат ​​се сагитални линии (S) и се изчертават набори от повтарящи се линии, вертикални на тези линии, наречени Meridional (M) линии.

Изкривяване

ефективно изкривяване: Когато направите снимка на решетъчен шаблон, той ще се появи, както показва синята пунктирана линия. червената линия илюстрира как моделът на решетката ще се появи в действителната картина, когато се вземат предвид изкривяванията на обектива.

относително изкривяване: В тази диаграма хоризонталната ос показва идеалната височина на изображението (разстоянието от центъра до ръба на изображението [mm]). Вертикалната ос показва степента на изкривяване. Степента на изкривяване се представя с това колко Y, което е действителната височина на изображението, нараства (или се свива) спрямо Y0, което е идеалната височина на изображението.

Степен на изкривяване: D [%] = (Y-Y0 / Y0) x100

Когато правите снимка на квадратен обект, ако размерът на изкривяване показва минусова стойност, изображението ще се разглежда като разширено (изкривяване на цевта). Ако размерът на изкривяване е плюс, той ще се разглежда като вдлъбнат (пинкуши при изкривяване). Когато стойността на изкривяване е близо до 0, появата на изкривяване е много минимална.

Винетиране

Хоризонталната ос показва височината на изображението (разстоянието от центъра до ръба на изображението [mm]). Вертикалната ос показва количеството светлина в изображението (въз основа на количеството светлина в центъра на изображението, което е 100%). Ако периферното количество светлина е по-ниско от центъра, четирите ъгъла на изображението ще бъдат по-тъмни (винетиране).

Спецификации
Конструкция на обектива16 елемента в 13 групи
Зрителен ъгъл (за SD1)76,5 - 6,5 градуса
Брой мембранни остриета7 остриета (заоблена диафрагма)
Минимална блендаF22
Минимално фокусно разстояние35 см / 13,8 инча
Максимално увеличение1: 2.9
Размер на филтъраДиаметър 62мм
РазмериДиаметър 73,5 мм х Дължина 88,6 мм / 2,9 инча. x 3,5 инча
Тегло470g / 16.6oz.


Информация за продукта

Стил: Поддържа Nikon SLR
Размери на продукта3,5 х 2,91 х 2,91 инча

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

HSM обектив Sigma f3 5 6 3 DC MACRO OS

HSM обектив Sigma f3 5 6 3 DC MACRO OS

Sigma, f3,5-6,3 DC MACRO OS HSM обектив, 18-250mm

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ