Регистратор Ausdom A261

4128

Нов продукт

100,00 лв

-60,00 лв

160,00 лв

Ausdom A261 Full HD 1296P Dash Cam DVR камера Нощно виждане G-сензор GPS записи

Този продукт не е в наличност

Камерата може да снима в няколко различни резолюции, като най-високата е наистина впечатляваща и е цели 2560х1080 пиксела при 30 кадъра в секунда. Резултатът от това е един доста ясен образ, който изненадва приятно предвид това колко компактно всъщност е DVR устройството. Въпреки, че това е устройство за кола, Ausdom A261 2K UHD DVR в никакъв случай не изостава от последните тенденции при производството на качествени цифрови фотоапарати. Камерата има напреднал софтуер, който дори е в състояние да нанася корекции по изображенията, като например да оформя образа без нормалното изкривяване, което се получава при снимки с много широк ъгъл.

Друга силна черта е наличието на режим за нощно виждане, благодарение на който може да шофирате и през нощта. Ausdom A261 2K UHD DVR има доста чувствителен сензор, който улавя и възпроизвежда образите, дори когато мракът е почти непрогледен. Камерата ползва процесор Ambarella A7 за максимално отчетлив и ясен образ и при намалена видимост. Ако имате нужда от допълнително място за записи, Ausdom A261 2K UHD DVR разполага със слот за microSD карта с максимален капацитет от 64GB.

Вече споменатият GPS тракер е едно отлично допълнение към основната функционалност. Той се отличава с висока степен на прецизност и записва както пътя, който сте изминали, така и местата, които сте посетили.

В комплекта на Ausdom A261 2K UHD DVR, който GearBest.com предлага, ще откриете всичко, което ви е необходимо за лесното монтиране на джаджата в колата. Освен самата камера, тук откриваме един USB кабел, един захранващ кабел, зарядно устройство за кола, както и поставка за камерата, която се закрепва за най-различни повърхности, така че може да решите дали искате да монтирате камерата на предното стъкло, на страничното, някъде под капака или на друго място.

Ausdom A261 2K UHD DVR е едно много практично и качествено решение за всички онези, които искат малко повече сигурност и удобство на пътя. Камерата предлага добър образ, функционален нощен режим и дори има вграден GPS за допълнително удобство. Устройството се предлага през сайта на GearBest.com и ако прешите да го закупите, може да се възползвате от безплатната доставка, която компанията предлага.

Описание на продуктаАкценти на продукта:
Описание: Камера за табло за автомобил, камера за табла за автомобил (известна като автомобилен видеорегистратор), която е подходяща за монтиране на всички превозни средства. Той има функция за движение на g-сензор, както и функция за GPS запис, за да можете да заснемете видеоклипа и местоположението на всички шофьорски събития.

Технически подробности:
Функция за откриване на движение за автоматично записване на неочаквани събития.
Опция за автоматично стартиране за стартиране на видеозапис, след като автоматичното стартиране на двигателя.
Монитор за паркиране: сблъсъци или треперене ще задействат видеокамерата на автомобила да започне запис. Тази функция ще позволи на HD Dash Camera да записва видеоклип на човека или превозното средство, които могат да се ударят в колата ви, докато е паркиран.
Нощно виждане: Използвайки превъзходна технология Amarelle, можете да заснемете важните детайли като номера на регистрационния номер.
Опция за запис на цикъла: настройте камерата на таблото на автомобила си така, че винаги да записва вашите кадри. Ако на картата с памет свърши свободната памет, тя автоматично ще записва върху старите файлове.
Micro SD карта до 64 GB (картата не е включена) - високоскоростни карти
Ъгъл на гледане на автомобилна камера: 130 градуса широк ъгъл
Налични настройки за запис на видеофайлове: 2560 * 1080, 2304 * 1296, 1920 * 1080, HDR 1920 * 1080, 1280 * 720.
Представеният на уебсайта AUSDOM GPS медиен плейър е съвместим с операционни системи Windows 7 и Windows. 8 (не може съвместим с всички компютри с Windows 8 поради вариацията на различни модели), той не поддържа iOS система.

GPS плейърът може да възпроизвежда само видеозаписи, съхранени на компютъра, моля, копирайте файлове на вашия компютър, преди да възпроизведете.


Батерията се използва главно за запазване на файлове при спешни случаи. Винаги свързвайте AUSDOM A261 към външно захранване, докато сте в употреба.
Съдържание на пакета:
1 x AUSDOM A261 автомобилна камера.
1 Стойка за табло / предно стъкло
1 зарядно за кола и кабел.
1 USB кабел.
1 ръководство с инструкции 

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Регистратор Ausdom A261

Регистратор Ausdom A261

Ausdom A261 Full HD 1296P Dash Cam DVR камера Нощно виждане G-сензор GPS записи

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ