Видеорегистратор Nextbase 312G

4138

Нов продукт

180,00 лв

-53,00 лв

233,00 лв

Nextbase 312G Dash Cam 1080P 2.7 "LED Автомобилен рекордер за нощно виждане

Този продукт не е в наличност

Nextbase 312G разполага с GPS, за да записва важни данни за местоположението и скоростта за вашата Dash Cam. Това означава, че можете да проследявате пътуването си в Google Maps и да посочите точно къде се е случил инцидент, което може да бъде от решаващо значение при застрахователно искване. 312G записва в пълно 1080p HD при 30 кадъра в секунда, за да осигури отлично качество на изображението, денем и нощем.

Nextbase 312G се предлага с патентована магнитна GPS стойка Click & Go за лесно нанасяне и премахване от вашия прозорец. Монтажът също така гарантира, че самата камера е без кабели и прави свързването лесно и бързо.

Dash Cam използва 6-слойна стъклена леща и 140 ° ултра широк ъгъл на гледане, за да гарантира, че няма да пропуснете нищо. Вграденият G-сензор се използва за заключване на важни файлове от резултата от удар, тъй като гърбицата работи върху функция за автоматичен цикъл. Той има ярък, ясен 2.7 "LED екран за лесен избор на меню и супер тънък дизайн, което го прави идеален за монтиране на предното ви стъкло.

Технически характеристики:

1080p HD запис при 30 кадъра в секунда

GPS за запис на важни данни за скоростта и местоположението, които могат да се преглеждат в Google Maps

Кликнете и отидете с магнитно монтиране за максимално удобство

Ярък, ясен 2.7 "LED екран за лесно гледане и избор на меню

6-слойна стъклена леща за осигуряване на висококачествени изображения

Ъгъл на гледане 140 °, за да заснемете цялото действие

Поддържа Micro SD карти с размер до 128 GB с най-новия фърмуер

Размери на продукта: 9,2 (Ш) х 5,6 (В) х 1,8 (Д) см

Съдържание на кутията:

312G Dash cam

Захранващ адаптер за кола

USB към микро USB кабел

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ 1080P ЗАПИСИ ПРИ 30 кадъра в секунда: 212 е лек и компактен, но има 1080p HD възможности за запис при 30 кадъра в секунда през стъклена леща с 6 елемента. Това осигурява висококачествени изображения за всеки застрахователен иск и е особено добро за по-млади автомобилисти или нови шофьори на пътя.

140-СТЕПЕННИ ЗАПИСИ С ШИРОКЪГЪЛ И ЯСЕН 2.7 "LED ЕКРАН: Запишете пътуването си по пътя през 140-градусов ъглов обектив, за да сте сигурни, че пътуването ви е документирано правилно. Прегледайте вашите записи на ясния 2.7" LED екран.

ЛЕСНО МАГНИТНО КЛИКАНЕ И ГО МОНТАЖ: Просто монтирайте монтажа Click & Go към екрана на прозореца, за да започнете да настройвате вашия 212 без кабели и бъркотия.

G-СЕНЗОР И ЗАПИС ЗА ЗАПИС: G-сензорът ще предпазва и заключва кадри по време на произшествие, за да гарантира, че кадри няма да бъдат загубени. Цикличният запис позволява непрекъснат запис, дори ако SD картата достигне пълен капацитет.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Видеорегистратор Nextbase 312G

Видеорегистратор Nextbase 312G

Nextbase 312G Dash Cam 1080P 2.7 "LED Автомобилен рекордер за нощно виждане

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ