Видеорегистратор Z EDGE Z3D

4139

Нов продукт

150,00 лв

-46,00 лв

196,00 лв

Z-Edge Z3D WiFi Dash Cam, Quad HD 1440P GPS автомобилна камера, 2,7-инчов видео рекордер 150 ° широкоъгълен обектив за видеокамера, режим на паркиране WDR аварийно заключване Loop Записване на движение

Този продукт не е в наличност

Описание на продукта

1
2

3
Това, което получавате
 • 1x Z-Edge Z3G Dash камера
 • 1x количка за кола с вграден GPS
 • 1x зарядно за кола с USB кабел
 • 1x USB кабел
 • 1x ръководство за потребителя
 • 6x кабелни скоби
 • 1x кабелен инструмент

Z-EDGE Z3G WiFi 1440P 30FPS GPS DASH КАМЕРА

Камерата на таблото, комбинирана с високоскоростен чип NTK96663 и 150 ° авангарден OV4689 CMOS сензор за изображение, поддържа запис в превъзходно качество на видеоклипа 1440P 30fps, има страхотни работни показатели в аварийно състояние и нощно виждане, носи вашето най-надеждно изживяване за безопасност при шофиране.

 • 1440P 30fps запис
 • 150 градуса широк ъгъл
 • GPS и WiFi
 • WDR (широк динамичен диапазон)
 • Активиран G-сензор (авариен запис)
 • Записи за нощно виждане при слаба светлина
 • Монитор за паркиране
 • Цикличен запис

4

5

6

7

GPS

Функцията GPS може да определи местоположението на камерата за управление на автомобила ви навсякъде по Земята. Видеозаписите включват GPS проследяващи данни, които записват местоположение, скорост, време и други променливи, които могат да се видят на GPS мултимедиен плейър.

Quad HD 1440P Запис

Quad HD 2560x1440P при 30 кадъра в секунда, дава възможност за заснемане на видеоклипове с кристално чисти детайли. Камера за табло на Super HD, фокусираща се върху страхотно качество на изображението и надеждна 2,7-инчов LCD дисплей с цветен панел ви носи безпрецедентно тактилно изживяване.

Широк динамичен диапазон (WDR)

Технологията WDR компенсира екстремните светли и тъмни петна, балансирайки експозицията на продукта с ясен образ. Особено полезно за нощно шофиране, заснемайте повече подробности през нощта. Камерата на таблото автоматично ще се включи и ще започне да записва, когато колата е включена. Камерата на таблото автоматично ще запази записа и ще изключи захранването, след като автомобилът бъде изключен.

150 градуса широкоъгълен лен

Широк ъгъл на гледане от 150 градуса, изключително увеличен обхват на гледане, снимане на слепи зони за видео може да бъде намалено до голяма степен, улавя широк изглед на пътя

8

9

10

11.

WiFi

Функцията WiFi ви позволява да прехвърляте записите в приложението за смартфон (Z-DashCam) както за Android, така и за iOS. В приложението можете както да промените настройките на камерата и приложението, да запазвате и споделяте файлове.

Аварийна видеозащита

Камерата на таблото автоматично ще защити записания в момента видео файл от презаписване, ако бъде открит сблъсък. Функцията за откриване на вибрации усеща необичайни удари или вибрации, открити от вградения G-сензор.

Монитор за паркиране и откриване на движение

Активирайте паркирането за таблото за управление, за да продължите да наблюдавате автомобила си за необичайни удари или сблъсъци, когато двигателят е изключен и паркиран. Записът на видео автоматично се прави на пауза, когато от обектива на камерата или сблъсък не се открие движение, автоматично се стартира отново, когато се открие движение.

Бележки

* Форматирайте вашата SD карта преди първата употреба за оптимална производителност. Препоръчваме винаги да изключвате USB зарядното устройство, преди да напуснете колата си, за да избегнете изтощаването на акумулатора на автомобила. * Камерата на таблото се нуждае от постоянно захранване, вградената батерия се използва само за архивиране на аварийни файлове.

* Поддръжка на външно хранилище до 128 GB, поне клас 10 или по-висок. Препоръки за карти: Kingston Micro SD или SanDisk High Endurance Micro SD

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Видеорегистратор Z EDGE Z3D

Видеорегистратор Z EDGE Z3D

Z-Edge Z3D WiFi Dash Cam, Quad HD 1440P GPS автомобилна камера, 2,7-инчов видео рекордер 150 ° широкоъгълен обектив за видеокамера, режим на паркиране WDR аварийно заключване Loop Записване на движение

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ