Стабилизатор с двойна дръжка FeiyuTech SPG Plus

4146

Нов продукт

260,00 лв

-129,00 лв

389,00 лв

Feiyutech SPG Plus Стабилизатор за камера и смартфон Черен

Този продукт не е в наличност

Описание на продукта

Двойна дръжка, двойна стабилност

SPG Plus е пионер на системата с двойна дръжка в карданите на смартфона, за да осигури ултра стабилност с една крачка напред. Чрез задържане с две ръце въздействието на разклащане на тялото върху видеото е сведено до минимум. Сега можете точно да насочвате видеоклипа си само с телефона си. Възможни са и повече жестове: можете да използвате двете си ръце, за да добавите стабилност или да го задържите с една ръка, за да удължите обсега си.

Оптимизиране на изображението в тъмна среда и интелигентен портретен режим за стримери на живо

Чрез интегриране на несравнима 3-осна стабилизация и оптимизирано базово кодиране, SPG Plus позволява време на експозиция до една секунда и дистанционно управление от бутона на затвора на дръжката. Дори не ви е необходим статив или LED фенерче, за да правите зашеметяващи снимки при слаба светлина. Въз основа на разпознаване на отношението, SPG Plus автоматично идентифицира вертикалните тенденции на екрана и превключва в портретен режим. Аксесоари като помощната лампа и микрофона могат да поставят реалния фокус на живо на живо.

Интелигентно проследяване на лица и революционен механизъм за плъзгане на рамото

Feiyu ON разполага с интелигентна система за идентификация на лица, за да идентифицира точно и да се съсредоточи върху човешките лица и да управлява кардана, следвайки движението на лицето. Поставен на всякакъв терен, SPG Plus може да бъде вашият личен фотограф за необикновени селфита без усилие. SPG Plus замества конвенционалните противотежести с механизъм с плъзгащо рамо, за да позволи бързо и прецизно регулиране на центъра на тежестта чрез обикновен бутон и плъзгаща се писта. Лесно е да се завъртате и плъзгате, за да работите с телефони с всякакви размери и тегло.

Настройка на параметри в приложението и невероятно време на изпълнение

Пуснатото ново приложение FeiyuTech ви позволява да стартирате автоматично калибриране на кардан, да актуализирате фърмуера и да персонализирате различни параметри. SPG Plus използва литиево-йонна батерия ICR 22650, за да осигури до 8 часа максимално време на работа. Той също така позволява на потребителите да зареждат чрез своя интегриран порт за зареждане с захранваща банка по време на употреба.

Двойна дръжка, двойна стабилност 

SPG Plus пионерската система с двойна дръжка в смарт кардани, за да донесе ултра стабилност с една стъпка напред. Като държите с две ръце, въздействието от разклащанията на тялото върху видеото е сведено до минимум. Можете да насочите видеоклипа си точно с телефона си сега. Със SPG Plus вашите видеоклипове винаги са в добри ръце, но никога тежки, тъй като лекото бреме е още по-леко, докато го изравнявате между две

Професионална платформа за обширни аксесоари 
С пет 1/4 инчови винтови порта на SPG Plus, можете да разширите безкрайно възможностите за видеография на телефона си. В тъмна среда можете да прикачите фенерчета или LED светлини на вашия SPG Plus чрез студени обувки. Обектът ви може да бъде толкова силно подчертан, че всеки пиксел е красив като истински.

FY042_6

Монтиран с професионален микрофон, SPG Plus може да достави ясен, отчетлив и насочен звук. 
SPG Plus представя модулен дизайн, за да отговори на вашите безкомпромисни стандарти за фотография. 
Неограничената възможност за разширяване означава разликата между други кардани и професионална платформа за фотография на телефони.

FY042_7

Революционен механизъм
с плъзгащо рамо за широк спектър от телефони и камери SPG Plus замества конвенционалните противотежести с механизъм с плъзгащо рамо, за да позволи бързо прецизно регулиране на центъра на тежестта чрез просто копче и плъзгаща се пътека. Лесно е да завъртите и плъзнете, за да се погрижите за телефони с всякакви размери и тегло. 
SPG Plus поддържа всички iPhone, включително iPone 7 и 7 Plus, серия Huawei P9, серия Samsung Note и всички телефони с ширина 55-83 мм и тегло 110-220 грама и камери Gopro HERO3, HERO4 и HERO5.

FY042_8FY042_9

С механизма за плъзгане на рамото SPG Plus можете лесно да балансирате телефона си, прикрепен с аксесоари като тежка метална скоба за лещи. Телефони с Android, iPhone, фаблети, SPG Plus може да се адаптира към всички вас телефони без допълнителни противотежести 
. SPG Plus работи ужасно с екшън камери като GoPro HERO5. Това е половин товар за двойно гъвкавост.

Интелигентното проследяване на лица
Feiyu ON разполага с интелигентна система за идентификация на лица, която точно идентифицира и фокусира върху човешките лица и задвижва кардана, следвайки движението на лицето. Поставен на всяко място, SPG Plus може да бъде вашият личен фотограф, за да правите необикновени селфита без усилие.

 

FY042_10FY042_11

Интелигентен Time Lapse On-the-Go
За изключителната красота, която представя фотографията с интервал от време, SPG Plus перфектно стабилизира телефона ви и елиминира всякакви малки вибрации, които може да има. В допълнение, приложението Feiyu ON прави най-доброто от 360-градусовото неограничено панорамиране и дава възможност за автоматично завъртане на режима за изтичане на времето. Снимането във времето ви е направено още по-динамично.

FY042_12FY042_13

Винаги работете с професионалист 
SPG Plus е създаден за професионална фотография. В бързане или нужда от стрела, можете да разчитате на SPG Plus за постоянно стабилни кадри. Различни интелигентни режими се грижат за вашите разнообразни сценарии на приложение.

Оптимизация на изображението в тъмна среда
Чрез интегриране на непаралелно 3-осно стабилизиране и оптимизирано базово кодиране, SPG Plus позволява до една секунда време на експозиция и дистанционно управление от бутона на затвора на дръжката. Дори не ви е необходим статив или LED фенерче, за да правите страхотни снимки при слаба светлина.

FY042_14

Вертикален режим Intelliget за поточни предавания на живо
Въз основа на разпознаване на отношението, SPG Plus автоматично идентифицира вертикалните тенденции на екрана и превключва във вертикален режим. Аксесоари като помощна лампа и микрофон могат да доведат параход на живо към истинския прожектор.

FY042_15

Индустриалният дизайн, предефиниран за максимално потребителско изживяване
Приспособлението на ниско ниво може да се разширява и свива и по двата начина, спестявайки усилията на потребителя при инсталиране и премахване на телефона. Той също така позволява прецизно регулиране на вертикалния център на гравитацията, за да осигури най-добрия баланс между стабилизация и издръжливост. Специално проектираната метална дръжка от пясъчен пясък със силициев капак създава безпрецедентен тактилен комфорт

FY042_16
SPG Plus използва една литиево-йонна батерия ICR 22650, за да осигури максимално време на работа до 8 часа. Той също така позволява на потребителите да зареждат чрез вградения си порт за зареждане със захранваща банка по време на употреба.

FY042_17FY042_18FY042_19

 

Характеристики:

СИСТЕМА ДВОЙНА РЪЧКА
Пионерска структура за удвоена стабилност, обогатени стилове на задържане и намалена тежест.

БОГАТА ЕКСПАНСАБИЛНОСТ
Пет 1/4-инчови винтови порта за различни аксесоари като светкавица, микрофон и статив за разширяване на сценариите за приложение, включително тъмна среда, шумни места и др.

УМНО ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ЛИЦЕ
Следвайки целевото лице и насочващо движение на кардана, съответно задвижвано от развиващото се приложение Feiyu ON, което също включва динамична панорама и автофокус за допълнителна креативност.

ПРЕЦИЗНО РЕГУЛИРАНЕ НА БАЛАНСА
Система за балансиране на плъзгача, за да се адаптира към телефони и екшън камери с различни размери и тегло, включително iPhone 7 Plus, Samsung, HTC, HUAWEI със скоби за обективи и серия GoPro HERO.

ОТЛИЧНО ЗАНАТЕЛСТВО
Подобрено покритие с революционно еднокомпонентно моторно рамо за спортни камери и смартфони, за да се осигури по-добро представяне срещу трептене, изградено от твърда алуминиева сплав, супер леко и удобно чрез гумирана дръжка, до 8 часа работа от една литиево-йонна батерия 22650 .

Спецификация:

Модел на продукта
SPG PLUS (SPG PLUS 3-Axis Gimbal Rig за iPhone)
Адаптация
iPhone 7 Plus / 7 / 6s Plus / 6s / 6 Plus / 6 / SE / 5c / 5s / 5
Ъгъл на заглавие
320 °
Ъгъл на търкаляне
100 °
Ъгъл на панорамиране
360 °
Накланящи се стъпки
2 ° / s ~ 75 ° / s
Прираствания на панорамиране
3 ° / s ~ 150 ° / s
Батерия
22650 / 1бр
Надстройка на фърмуера
ДА
Вертикално заснемане
ДА
Настройка на приложението
ДА
Съвместим с аксесоари
ДА
Настройка на баланса
ДА
Време за използване
8 часа
Тегло
518g (Не включва батерията и iPhone)

Включва:

1 * SPG Plus
1 * 22650 акумулаторна батерия
1 * USB кабел
1 * Студена обувка
1 * Ръководство

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Стабилизатор с двойна дръжка FeiyuTech SPG Plus

Стабилизатор с двойна дръжка FeiyuTech SPG Plus

Feiyutech SPG Plus Стабилизатор за камера и смартфон Черен

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ