Камера за диви животни Baberdicy Trail

4160

Нов продукт

100,00 лв

-32,00 лв

132,00 лв

Baberdicy Trail dl-1 Камера за диви животни HD 1080P  с активирано движение за нощно виждане No Glow 42PCS Инфрачервен LED 75 FT / 22 M 120 ° широкоъгълен водоустойчив Camera за външно наблюдение на градината в дома

Този продукт не е в наличност

Описание на продукта

Независимо дали сте ентусиаст на дивата природа или трябва да защитите дома или фермата си, камерата Baberdicy DL-1 може да ви помогне да наблюдавате как животните влизат в полезрението или да наблюдавате нещата и да записвате важни моменти, когато си тръгвате.

Какво трябва да имате предвид, когато купувате следова камера?

✈1.За нощна активност инфрачервената светкавица е важна функция.

✈2.Получаването на ясни детайлни снимки, висококачествени обективи и милиони пиксели са определящите фактори за проследяване на изображенията от камерата.

✈3. Времето за задействане на отварянето на затвора на камерата е много важно.

✈4.За нестабилното време (дъждовно, снежно и прашно) водонепроницаемото ниво на камерата и температурата са важни.


От производителя

Инфрачервено нощно виждане с ниска светлина

42pcs 940nm инфрачервени светодиоди с ниска осветеност осигуряват отлично нощно виждане, което позволява на камерата за диви животни да заснема диви движения, без да засяга дивите животни и да избягва да ги плаши.

Време за задействане на мълния 0.6s

С време на задействане от 0,6 секунди, всяко детектирано движение може да бъде заснемано в реално време, без да губите обектива. 75 фута / 22 м обхват на задействане гарантира, че няма да пропуснете удивителни моменти.

Висококачествена резолюция

12MP снимки и 1080P HD видео осигуряват ясни и реалистични изображения, осигуряват разузнавателни материали и се наслаждават на вълнуващи дейности от дивата природа.

Предизвикайте екстремните температури

Изключителен водоустойчив рейтинг може да ви помогне да разрешите смущения от вода и прах. Работните температури от -20 ° C до 60 ° C, без да се притеснявате от екстремни температури, могат да създадат проблеми за камерите за диви животни.

За ловците ловните камери помагат на животните да променят дните на седене на щора.

За домашно наблюдение, следната камера може да се използва и като градинска камера, която ви позволява да следите ситуацията и да защитавате домашната безопасност.

Помогнете на фермерите да следят фермата и да предотвратят крадците или бездомните животни, да повишат безопасността на своите сгради.

За любителите на природата камерата за диви животни може да открива внезапни промени в температурата на дивата природа и е поставена в близост до район, където дивата природа редовно се храни.

Топли съвети:

1. Micro SD картата и батерията НЕ са включени в пакета.

2. Моля, премахнете защитното фолио от обектива на камерата, когато го използвате, за да избегнете засягане на работата на следната камера.

3. Закрепете камерата на височина 1-2 метра и подравнете камерата успоредно на земята в желаната посока, за да избегнете преекспониране.

4. Камера включва: -1 * Trail камера; -1 * Монтаж за стена; -1 * Монтажен колан; -1 * USB кабел; -1 * Ръководство за потребителя; -3 * Винт; -3 * Винтова тапа.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Камера за диви животни Baberdicy Trail

Камера за диви животни Baberdicy Trail

Baberdicy Trail dl-1 Камера за диви животни HD 1080P  с активирано движение за нощно виждане No Glow 42PCS Инфрачервен LED 75 FT / 22 M 120 ° широкоъгълен водоустойчив Camera за външно наблюдение на градината в дома

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ