Захранващ адаптер Anker 7-портов USB 3.0,

0382

Нов продукт

1 Брой

39,60 лв

44,00 лв

-10%

Anker 7-портов USB 3.0 център за данни с 36 W захранващ адаптер за Mac, PC, USB флаш дискове и други устройства

Внимание: Последна бройка!

Добави за сравнение

Добавяне към списъка с желания

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Описание на продукта

Достатъчни портове за вашия флот устройства - всички със свръхбързи скорости. Център, който върши своята работа добре, и прави повече. 

SuperSpeed ​​за 7.
Не отказвайте на устройствата си достъп до SuperSpeed ​​портове. С честота на прехвърляне до 5Gbps отделете по-малко време за синхронизиране и повече време за работа. С 7 терминала за данни, от които да избирате, забравете за някога да се налага да превключвате или изключвате отново. 

Умът е по-лесен. 
7 отделни светодиодни индикатора разкриват състоянието на мощността и трансфера на всеки порт, като визуално контролира нещата. Със своята не-мозъчна инсталация без драйвери, plug-and-play и hot-swapping, всъщност това наистина не може да бъде по-лесно. 

Опора за бъдещето.
Снабден с висококачествен чипсет и трайни адаптери, този хъб осигурява стабилно захранване, докато работите. Поставете стабилна работа в продължение на години. Независимо дали сте вкъщи или в офиса, добавете още едно без приспособление към фирмата на бюрото си. 

Системни изисквания. 
Windows XP / Vista / 
7/8/10 , Mac OS • Потребителите на Mac OS X Lion 10.7.4 трябва да преминат към Mountain Lion 10.8.2 или по-нова, за да избегнат нестабилни връзки. 
• Фърмуерът на този концентратор е активно актуализиран за съвместимост с Mac. За всякакви специфични за Mac проблеми, приложете последните актуализации на Apple. Моля, свържете се с нашата поддръжка на клиенти, ако възникнат проблеми. 

Допълнителни бележки. 
• Този концентратор не е предназначен да служи като самостоятелно зарядно устройство и няма да зарежда таблет iPad или друго устройство с нестандартни изисквания за зареждане.
• 2.4Ghz безжични устройства (клавиатури, мишки и др.) Може да не работят около USB 3.0 портове. Опитайте да използвате USB 2.0 връзка. 
• Някои USB 3.0 устройства изискват директна връзка към хост USB 3.0 портове (например: Superdrive и някои WD твърди дискове)

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Захранващ адаптер Anker 7-портов USB 3.0,

Захранващ адаптер Anker 7-портов USB 3.0,

Anker 7-портов USB 3.0 център за данни с 36 W захранващ адаптер за Mac, PC, USB флаш дискове и други устройства

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ