Безжични слушалки Orangeck t15

4174

Нов продукт

1 Брой

50,00 лв

-16,00 лв

66,00 лв

Orangeck Шумопотискащи Безжични слушалки Стерео дълбоки баси HIFI Спортни слушалки за уши Водоустойчиви IPX7 Сензорно управление с микрофон за смартфон

Внимание: Последна бройка!

Добави за сравнение

Добавяне към списъка с желания

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Описание на продукта

Безжични слушалки
Слушалки за спортисти

Слушалки с Bluetooth 5.0

Безжични слушалки

Bluetooth 5.0 слушалки

Стерео HIFI звук

Безжични слушалки, приети с 10-милиметров професионален високоговорител и технология CVC 8.0, която ви позволява да се наслаждавате на висококачествено музикално качество и ясен звук при обаждане по всяко време и навсякъде.

Свържете любовта

Bluetooth слушалките могат да се използват индивидуално или едновременно. В режим на безжично споделяне на слушалки можете да споделяте слушалките с любимия / семейството / приятелите си, за да се насладите на музиката или филма, за да споделите вашето щастие.

Bluetooth 5.0

Безжичните слушалки са възприели най-модерната технология Bluetooth 5.0. Не само обратната съвместимост, но и увеличаването на скоростта на трансфер осигурява стабилна и бърза връзка.

безжични слушалки

слушалки в ухото

TWS Bluetooth слушалки

Супер удобна

Тегло на единични слушалки само 3,5 g, Леки Bluetooth безжични слушалки, без тегло за ушите. Ергономичен дизайн, безжичните слушалки пасват идеално на ушите ви, не е лесно да паднете.

IPX7 Водоустойчив

Безжичните слушалки се отличават с IPX7 защита срещу течности, идеални за спорт, колоездене, туризъм, катерене, йога, фитнес, пътуване, шофиране и др.

Презареждайте се в движение

Леки Bluetooth слушалки, без тежест за ушите ви. Създаден за ваше удобство, за да носите безжичните си слушалки и да ги зареждате навсякъде. Можете да го приберете в джоба си и той няма да заема много място.

Слушалки Orangeck

Какво мога да направя, ако търсенето с Bluetooth не може да намери T15?

Отворете кутията за зареждане, поставете слушалките обратно в кутията за зареждане , бързо щракнете бутона в кутията за зареждане три пъти и оранжевата и бялата светлина мигат последователно за 5 секунди, след което изключете. Активирайте Bluetooth на мобилния телефон и кликнете върху T15, за да се свържете, за да завършите сдвояването. Или направете фабрично нулиране: отворете кутията за зареждане, натиснете и задръжте бутона за зареждане за 10 секунди и зелената светлина мига 5 пъти бързо. След това включете Bluetooth на мобилния телефон и щракнете върху T15, за да се свържете, за да завършите сдвояването. Моля, обърнете внимание, че когато купувате нов продукт, първо откъснете изолационния филм на зареждащата част на слушалките. Когато слушалките замръзват или възникват други аномалии по време на употреба, поставете обратно слушалката в кутията за зареждане, затворете горния капак на кутията за зареждане, изчакайте 10 секунди, след това отворете капака и го включете отново. Най-важното: моля, откъснете филма на слушалката и опитайте отново.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Безжични слушалки Orangeck t15

Безжични слушалки Orangeck t15

Orangeck Шумопотискащи Безжични слушалки Стерео дълбоки баси HIFI Спортни слушалки за уши Водоустойчиви IPX7 Сензорно управление с микрофон за смартфон

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ