Слушалки Kurt M3 TWS

4203

Нов продукт

1 Брой

60,00 лв

-19,00 лв

79,00 лв

Kurt M3 True Безжични слушалки Bluetooth 5.0 с вграден микрофон и калъф за зареждане Съвместими с всяко Bluetooth устройство

Внимание: Последна бройка!

Добави за сравнение

Добавяне към списъка с желания

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Описание на продукта

Кърт.

Kurt Bluetooth слушалки M3 True Wireless

Висококачествен звук Висококачествени слушалки с Bluetooth 5.0 за оптимално стерео.

Най-новата технология Bluetooth 5.0. Скоростта на безжично предаване на версията Bluetooth 5.0 е повече от 5 пъти от Bluetooth 4.2.

Версия, по-бърз отговор и по-ниска честота. Звукът е плавен и без прекъсвания при слушане на музика.

Технически спецификации:

Спецификация на Bluetooth: BT 5.0 Разстояние на предаване: 10 m. Водоустойчив срещу: Дъжд и пот. Поддържана система: всички Bluetooth устройства и смартфони.

Лек дизайн.

Осигурява комфорт дори след дълги периоди на носене. Дизайнът в ухото осигурява оригинален звук и се наслаждавайте на музика с 3D аудио с висока резолюция.

TWS СЛУШАЛКИ

Истинската безжична технология прави отделни слушалки, които се вписват независимо във всяко ухо. Не е нужно да се притеснявате за опаковането на кабела на слушалките.

Кърт.

Истинско безжично стерео свързване.

Изключете слушалките от мобилния телефон (изключете L или R страната от мобилния телефон, когато едната страна работи). Нулирайте връзката на слушалките. Поставете две слушалки обратно в чантата за зареждане и ги извадете отново. Щракнете два пъти върху страната L или R. Чувате звуците на връзката и лампичката светва в червено от едната страна. Свържете мобилния телефон, след като две слушалки са свързани към мобилен телефон, след което и двете страни могат да работят в стерео.

Сдвоете M3 TWS в 2 прости стъпки.

Извадете двете слушалки от кутията за зареждане. Светлинният индикатор трябва да мига в червено, което означава, че слушалките вече са в режим на Bluetooth сдвояване. Обадете се на вашето устройство (например мобилен телефон) до настройките на Bluetooth и потърсете Kurt M3. Изберете и сдвоете устройствата.

След като изберете основната единица, вторичната единица автоматично се сдвоява. Един команден ред на вашето устройство мига, за да свържете устройството с другата слушалка. Изберете иконата за сдвояване, за да завършите процеса.

Моля, обърнете внимание: печатащата глава не е твърда, така че може да дрънка при движение.

# 2

Спорт.

Перфектен за спортисти.

Слушалките Bluetooth пасват добре и са устойчиви на пот. Те могат да се използват по време на колоездене, баскетбол, тенис, фитнес и други спортове. Слушалките са много удобни и няма риск да изпаднат.

Премахване на трансфера: 10 m.

Истинските безжични слушалки използват най-новия чипсет Bluetooth V5.0, за да осигурят стабилна и безпроблемна връзка с Bluetooth 5.0 и силно чувствителни устройства на разстояние до 10 метра.

Съдържание на кутията:

2 x слушалки, 6 x тапи за уши (S / M / L), 1 x кабел за зареждане, 1 x кутия за зареждане, 1 x ръководство за потребителя (английският език не е гарантиран).

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Слушалки Kurt M3 TWS

Слушалки Kurt M3 TWS

Kurt M3 True Безжични слушалки Bluetooth 5.0 с вграден микрофон и калъф за зареждане Съвместими с всяко Bluetooth устройство

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ