Преносим високоговорител VTIN VNBH086AB

4204

Нов продукт

2 Бройки

55,00 лв

-10,00 лв

65,00 лв

VTIN VNBH086AB Преносим високоговорител Bluetooth 4.0 с вграден микрофон,свободни ръце, непромокаеми водоустойчиви външни тонколон

Внимание: Последна бройка!

Добави за сравнение

Добавяне към списъка с желания

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Описание на продукта

Име на цвета: Тъмно черно

Описание: VTIN Premium Stereo Punker Series Bluetooth високоговорители Двойни 10-ватови драйвери Захранван от двойни десет ватови драйвери за субуфер, той предлага много отчетлив и чист звук, който е достатъчно силен за големи помещения. богат бас без изкривяване. 25 часа Време за игра С вградената 4400mah батерия той може да възпроизвежда музика до 25 часа при силата на звука 70%, така че просто се наслаждавайте на музиката от сутрин до вечер. IPX4 Устойчив на пръски Той е IPX4 водоустойчив, така че можете да го използвате на басейна, на плажа, дори и в дъждовен ден в лагера. алуминиева кука от сплав го прави преносим от стая в стая. Просто вземете музиката, където и да отидете.
Входно напрежение: DC-5V / 1.5A
Батерия: 4400mAh
Високоговорител: 2 * 10w
Диапазон на сдвояване: до 10 метра при безпрепятствено
време Възпроизвеждане: около 25 часа при 70% сила на звука (зависи от различната музика)
Време на готовност: 4200 часа
Зареждане Време: около 8 часа
Материал: ABS / силикон / метал
Размер на продукта: 180 mm (L) x71 mm (W) x 70 mm (H)
нетно тегло: 458 g Включен пакет: 1 * VTIN Punker Bluetooth високоговорител
1 * AUX аудио кабел
1 * Hook
1 * USB кабел за зареждане
1 * Ръководство на потребителя


От производителя

Bluetooth високоговорител VTIN Punker

Bluetooth високоговорител VTIN Punker

Bluetooth високоговорител VTIN Punker

Bluetooth високоговорител VTIN Punker

Носи силна стерео уредба, позволява ви да усетите тръпката от музиката и високоговорител с висока мощност 20W Bluetooth високоговорител с мощност кара музиката вече да не се страхува от разстояние.

Преносим Bluetooth високоговорител Bluetooth връзката ви позволява да го вземете със себе си; Вградената батерия 4400 mAh ви дава до 30 часа музика за ваше удоволствие. Безжичен високоговорител Музиката продължава и щастието продължава.

Водоустойчив високоговорител Идеален за използване на открито, Високоговорител с висока мощност Не се притеснявайте от дъжда, не се притеснявайте за морската вода и силната устойчивост на падания. Затова е най-добрият спътник за хора, които обичат да играят на открито. Перфектен за използване на открито

ГОВОРИТЕЛ

ГОВОРИТЕЛ

ГОВОРИТЕЛ

Безжичен високоговорител Разширява всичко в Alexa. Независимо къде се намирате, можете да го слушате и да се насладите на истинската епоха на интелигентност. Bluetooth високоговорител Това е невероятно.

Bluetooth високоговорител Използвайте безжично с Bluetooth сдвояване или свържете 3,5 мм аудио кабел. Разстоянието на предаване от 10M прави музиката и разстоянието без натиск, преносим Bluetooth високоговорител за слушане на музика и по-лесен.

Безжичен високоговорител Вграденият микрофон прави разговорите за свободни ръце леки и не пропускате важно обаждане, докато слушате музика, Bluetooth високоговорител и не е нужно да осъществявате телефонно обаждане.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Преносим високоговорител VTIN VNBH086AB

Преносим високоговорител VTIN VNBH086AB

VTIN VNBH086AB Преносим високоговорител Bluetooth 4.0 с вграден микрофон,свободни ръце, непромокаеми водоустойчиви външни тонколон

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ