Цифрова фоторамка GAKOV GAP701

4226

Нов продукт

65,00 лв

-24,00 лв

89,00 лв

GAKOV GAP701 7 инча с IPS пълен изглед Мулти режими Слайдшоу Цифрова фоторамка с 1080P Музикален фон / Стерео / MP3 / Календар / Време /

Този продукт не е в наличност

Повече информация за продукта

ДА СЕ
Б.

ДА СЕ

Най-надеждната цифрова фоторамка

7-инчовата цифрова фоторамка GAKOV е просто решение за гледане на снимки, възпроизвеждане на видеоклипове и слушане на музика навсякъде в офиса или в офиса. С поддръжката plug-and-play за USB устройства и SD, MMC и MS карти с памет, просто копирайте снимки на USB устройство или SD карта и ги вмъкнете във фото рамката, точно както лесно можете да възпроизвеждате и циклирате видеоклипове от любимата си ваканция време за пълнометражни HD филми.

  • Вашите цифрови снимки ще изглеждат по-ясни и живи на "истинския цифров" LCD панел.
  • Лесен за използване дисплей, широкоформатна поддръжка и простотата на автоматичното възпроизвеждане
  • Лесно е да споделяте снимките си със семейството, приятелите и колегите си.
  • Функционалният и елегантен дизайн на рамката е чудесно допълнение към всяка стая във вашия дом или офис.
  • Страхотна стойност. Приятелска, техническа поддръжка, готова да помогне.

И

R

T

Решение за цифрови обозначения

Той не само поддържа показване на множество снимки, аудио и видео файлове, за да гарантира, че всички добри спомени са представени по разнообразен и оживен начин. В същото време можете да покажете часа, да покажете календара и да настроите алармата, за да я направите по-удобна за живота си. Високото качество и друга гъвкавост правят тази цифрова фоторамка идеалният подарък за всеки.

Лесен за използване.

Съотношението 16: 9 и 7-инчовият размер на екрана трябва да са идеални за показване на всички ваши ценни снимки или видеоклипове, в допълнение към превъзходния цветен IPS екран, са включени корекции като яркост и контраст, за да се предложи широк спектър от опции за показване вашите снимки по начина, по който предпочитате. В същото време, когато възпроизвеждате снимки, той поддържа възпроизвеждане на фонова музика.

Перфектен за малки пространства.

Функцията за автоматично завъртане помага на цифровата фоторамка да регулира автоматично ориентацията на вашите снимки, така че те да се показват правилно, за да ви освободи от трудността да редактирате вашите файлове със сложен софтуер за компютър, за да накарате вашите снимки да се показват правилно. Моля, разберете, че има някои черни ръбове, ако изберете тази функция, например това, което виждате на вашия компютър.

7 "цифрова фоторамка с автоматично слайдшоу. Характеристики:

Y.

ИЛИ

Y.

Споделете спомените

Цифровите фоторамки GAKOV са чудесен подарък за баби и дядовци, майки и почти всеки, който иска да сподели най-запомнящите се моменти със семейството си или с приятелите си. Показвайте снимки на последните си ваканции, дипломи, годишнини и рождени дни и ги обръщайте отново и отново.

7 "цифрова фоторамка: 1024 x 600 разделителна способност на екрана, съотношение на екрана 16: 9, цветът на корпуса е бял, материалът е пластмаса, материалът на екрана е LED, компактният дизайн на рамката е идеален за малки пространства и ще бъде чудесно допълнение към всеки декор на стаята във вашия дом или офис.

Остри и ясни изображения.

Всички ваши изображения ще бъдат показани значително по-ясно и по-живи в цвят на нашите "истински цифрови" LCD панели. Предимството на използването на цифрови панели пред аналоговите панели е много подобно на разликата в гледането на телевизия с висока разделителна способност вместо телевизия със стандартна разделителна способност.

Потребителският интерфейс на рамката е проектиран да улесни навигацията през бутоните за управление на гърба на рамката. Не се изисква конфигурация и няма софтуер за инсталиране. Ако подарявате цифрова фоторамка като подарък, можете да сте сигурни, че всеки може удобно да използва рамката.

Цифрова мултифункция

1. Поддържан формат на изображението: JPEG, BMP, GIF, PNG

2. Поддържани аудио формати: MP3, WMA, OGG, FLAC, APE, AAC, AC3, ATRA, DTS

3. Поддържани видео формати: MP3, WMA, OGG, FLAC, APE, AAC, AC3, ATRA, DTS

4. Тип на разширението на файла: поддържа SD / MMC / MS / U диск и др., Поддържа до 32 GB

5. Режим на работа: дистанционно управление или управление на бутон на тялото, или автоматично стартиране

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Цифрова фоторамка GAKOV GAP701

Цифрова фоторамка GAKOV GAP701

GAKOV GAP701 7 инча с IPS пълен изглед Мулти режими Слайдшоу Цифрова фоторамка с 1080P Музикален фон / Стерео / MP3 / Календар / Време /

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ