Цифрова фоторамка MELCAM P700

4227

Нов продукт

70,00 лв

-19,00 лв

89,00 лв

MELCAM P700 8-инчова 1920x1080 с висока разделителна способност 16: 9 Пълен IPS дисплей Цифрова рамка за картини Автоматично завъртане на визуализация на изображение Електронна рамка за снимки Видеокалендар Часовник Поддръжка на SD карта, USB

Този продукт не е в наличност

 Цифровата фоторамка е проектирана с функция за предварителен преглед на изображението, можете да разгледате малкия преглед на изображението във файла, когато търсите уникални снимки. Ефективно да получите това, което искате!

2.  [IPS широкоъгълен ъгъл на гледане]: Тази широка фоторамка е проектирана с LED IPS дисплей, 7-инчов (диагонал). LED дисплеят спестява повече енергия от LCD екрана, екологичен. Екранът IPS получава по-широк ъгъл на гледане, повече удобство за кандидатстване.

3.  [Set Your Favorite Mode]: Цифровите рамки за картини могат да задават времето за слайдшоу, стил на слайдшоу, режим на повторение (включително произволен режим), автоматично възпроизвеждане, скорост на видео, скорост на снимки. Снимките и видеоклиповете ще се показват съответно като настройки.

4.  [Автоматично завъртане на снимки]: Светодиодната рамка за картини е проектирана с функция за автоматично завъртане на снимките. Работи автоматично за регулиране на ориентацията на снимките, за да се показват правилно. Помага да се избегне редактирането на снимките една по една.

5.  [Без пречка с нашите устройства]: Моля, свалете филма против надраскване преди употреба. Всички продукти, продавани от нас, са 100% тествани за QC. Обещаваме по-добър продукт и по-добро обслужване. Ако възникне проблем, моля не се колебайте да се свържете с нас с нашите 24-часови 7-дневни професионални

Описание на продукта

фоторамка

IPS екран с широк ъгъл на гледане: 8-инчов IPS екран с 1920x1080 HD с висока разделителна способност (16: 9) за показване на снимки. Богатите и живи цветове показват вашите снимки със забележително качество на изображението. Цифровата фоторамка преглежда най-съкровените ви моменти в качествена HD резолюция.

фоторамка

фоторамка

фоторамка

Функция за автоматично завъртане на изображението

Цифровата фоторамка MELCAM е надстроена с функция за автоматично завъртане, за да коригира автоматично ориентацията на вашите снимки, за да ви осигури най-доброто изживяване при гледане, Винаги да виждате най-подходящия ъгъл.

Функция Break-Point Play

Възпроизвеждането с прекъсване позволява на кадъра да продължи да възпроизвежда снимка / музика / видео, които гледате последния път, когато кадърът е включен отново.

Функция за визуализация на изображението

Цифровата фоторамка MELCAM поддържа функция за предварителен преглед на изображения, изберете снимките си по-бързо от всякога before осигурете повече удобство за вас.

фоторамка

фоторамка

фоторамка

Многофункционална цифрова фоторамка

Може да се използва като Електронна фоторамка 、 Видео плейър Стерео, MP3 / MP4, Рекламен плейър, Календар, Аларма / Часовник, Автоматичен таймер за включване / изключване, Фонова музика. Можете да възпроизвеждате снимки с фонова музика в едни и същи слайдшоута за фантастично изживяване

Най-добрият подарък за вашето семейство

Добър идеален подарък за член на вашето семейство, приятели, Перфектен подарък за любим човек, за да се насладите на всички спомени, да запишете своя растеж от детството, да запишете вашите сватбени моменти, да запишете всички ценни времена в живота си, може да донесе забавление за цялото семейство

Включен пакет

1x цифрова фоторамка

1x дистанционно управление

1x захранващ адаптер

1x стойка

1x ръчно

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Цифрова фоторамка MELCAM P700

Цифрова фоторамка MELCAM P700

MELCAM P700 8-инчова 1920x1080 с висока разделителна способност 16: 9 Пълен IPS дисплей Цифрова рамка за картини Автоматично завъртане на визуализация на изображение Електронна рамка за снимки Видеокалендар Часовник Поддръжка на SD карта, USB

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ