GPS навигация Aigoss, 5" екран, 3D и 2D GPS карти, Аудио, Видео, Игри, Електронна книга

4241

Нов продукт

5 Бройки

129,00 лв

-10,00 лв

139,00 лв

Aigoss SAT NAV, 5-инчова GPS навигация  с предварително инсталирани карти за Великобритания, Ирландия и цяла Европа 2020 + Безплатни актуализации на картите 

Добави за сравнение

Добавяне към списъка с желания

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Описание на продукта

GPS НАВИГАЦИЯ

Предварително инсталирани най-новите карти на Обединеното кралство, Ирландия и цяла Европа от 2019 г .:

Албания, Андора, Австрия, Беларус, Белгия, Босна и Херцеговина, България, Хърватия, Кипър, Чехия, Дания, Естония, Финландия, Бивша югославска република Македония, Франция, Германия, Гибралтар, Гърция, Унгария, Исландия, Ирландия, Италия, Косово, Латвия, Лихтенщайн, Литва, Люксембург, Малта, Молдова, Монако, Черна гора, Холандия, Норвегия, Полша, Португалия, Румъния, Русия, Сан Марино, Сърбия, Словакия, Словения, Испания, Швеция, Швейцария, Турция, Украйна, Обединени Кралство, Ватикан

За езика:

1. Език на системата:

Можете да изберете езика на системата в основния интерфейс: Език

2. Навигационен гласов език

Навигация → Икона за настройки → Звук и предупреждения → Език на гласа → Изберете един от тях → Езикът на гласа за навигация ще бъде променен.

3. Език на навигационната програма

Навигация → Икона за настройки → Регионален → Език на програмата → Изберете един от тях → Щракнете върху „Готово“ → Ще се появи подкана → Изберете „Рестартиране“ → Изчаква се автоматично да се въведе отново интерфейсът на навигационната функция → Променена успешно.

гласова навигация

GPS позициониране

2d / 3d навигация

Няколко функции за предупреждение за трафик:

Поддържа гласово излъчване в реално време - Ограничение на скоростта, Електронно наблюдение, Диапазон на скоростта, Светофари и др., Които ви карат да шофирате по-лесно.

Постигната точност на позицията на превозното средство

Постигнатата висока точност на позицията на превозното средство може да помогне за бързото позициониране и да направи вашето по-бързо и по-сигурно точно достигане до дестинацията.

2D / 3D карта за навигация

Има 2D или 3D карта за избор. Не е нужно да се притеснявате за сложни виадукти и пресичане на маз за неговата 3D навигация, което прави пътуването ви по-удобно.

FM връзка

зареждане

стилус

FM връзка

Лесно свързване с FM:

1. Отворете FM на SAT NAV и автомобила;

2. Настройката на честотата на навигация е същата като честотата на приемане;

3. Свържете се успешно.

Забележка:

1. Когато използвате FM предаване, моля, свържете зарядното за кола за по-добро качество на звука.

2. Ако FM функцията е включена, звукът на сателитната навигация ще се възпроизвежда от високоговорителя на автомобила.

3. Това е чудесен метод да направите гласа на устройството по-силен, когато имате нужда.

Правилен метод на работа:

1. Фиксирайте устройството към частта на прозореца до панела, като използвате скобата.

2. Включете единия терминал на зарядното за кола в USB порта от лявата страна на сателитната навигация.

3. Включете друг терминал на автомобилното зарядно устройство в порта за зареждане, за да захранвате.

Съвети:

1. SAT NAV трябва да се зареди с автомобилното зарядно устройство преди първата употреба.

2. Включете зарядното устройство на автомобила, след като автомобилът е стартиран, за да се избегнат повреди в резултат на токов удар.

3. Винаги трябва да използвате зарядното устройство за кола, за да зареждате, когато използвате тази навигационна система за дълго време.

Стилус

Стилус:

Има стилус, за да можете лесно да използвате сателитната навигация.

SAT NAV е резистивен сензорен екран, моля, използвайте го със стилуса.

Позиция:

Той е скрит в слот на гърба, разположен на противоположната страна на портовете за захранване, слот за микро карти и т.н.

Забележка:

Всеки счупен стилус, химикалка или какъвто и да е остър и суров предмет ще унищожи LCD дисплея, ако го използвате за работа с устройството. Така че, моля, потвърдете, че писалката е непокътната.

пощенски код

развлечение
Развлечения

Забавления за наслада:

1. Музика: MP3, WMA

2. Видео: ASF, AVI, WMV, 3GP, MP4, FLV

3. Игра: Gomoku, Snake и др.

4. Електронна книга: TXT

В допълнение към функцията за навигация има и други функции за забавление, на които да се насладите, когато чакате приятелите си.

Относно пощенския код

Можете да намерите адреса чрез Пощенския код, съгласно следните стъпки

Стъпки:

Навигация → Дестинация → Намиране на адрес → Изберете държавата → Щракнете върху „Град” → има съвет: <Град или пощенски код> → Въведете пощенския код, който искате, ако има интервал между пълния пощенски код, моля, въведете го в правилната позиция.

Пример: SS14 3AX

Въведете "S S" → Щракнете върху "123" knopf, за да превключите към цифровата клавиатура → Вход "1 4" → Въведете интервал → Вход "3" → Въведете "AX" → Адресът на този пощенски код ще се появи. → Щракнете върху него, ще се въведе пълен пощенски код.

  • Съвети: Не може да бъде намерен адресът директно без държава и град, така че трябва да изберете държава, да изберете град или да поставите пощенски код.

ЧЗВ:

В: Защо е загубил GPS сигнал?

О: Сателитите излъчват сигнали, за да дадат възможност на GPS да получава информацията за земната повърхност, за да локализира и синхронизира времето. Най-често срещаният фактор, който пречи на GPS сигнала, е "Urban Canyon" - Високата сграда и небостъргачите блокират и получаването на слаб сигнал, времето - лошото време ще отслаби GPS сигнала и автомобилът ще защити филма. Така че, ако не можете да получите сигнал, моля, отидете на открито място, за да получите сигнал.

В: Поддържа ли камион?

О: Когато искате да използвате в камион, първо трябва да изберете режима на камиона:

Навигация → Настройка (икона) → Настройки на маршрута → Vehecle → Камион. В противен случай, ако изберете режим на камион, моля, щракнете върху символа за настройка, въведете дължината, ширината и височината на автомобила.

Въпрос: Как да получа картата на камиона?

О: Sat nav е предварително инсталиран на автомобилните карти. Ако искате да го използвате в камиона, не се колебайте да ни кажете, ние ще ви дадем стъпките за изтегляне и актуализиране.

В: Как да актуализирам картата?

A: Sat nav не се актуализира автоматично. И е предварително инсталирана най-новата карта на Европа. Ако искате да го актуализирате, не се колебайте да ни кажете, ние ще ви дадем стъпките за изтегляне и актуализиране.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

GPS навигация Aigoss, 5" екран, 3D и 2D GPS карти, Аудио, Видео, Игри, Електронна книга

GPS навигация Aigoss, 5" екран, 3D и 2D GPS карти, Аудио, Видео, Игри, Електронна книга

Aigoss SAT NAV, 5-инчова GPS навигация  с предварително инсталирани карти за Великобритания, Ирландия и цяла Европа 2020 + Безплатни актуализации на картите 

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ